Search results

Loading Google Results...
  1. malibyte

    After failed Mojave upgrade, High Sierra freezes at login screen

    Hi all - Had working 10.13.6 build. Tried to upgrade to Mojave, but no joy: https://www.tonymacx86.com/threads/mojave-upgrade-error-verifying-firmware.265271/ Now I can't get into High Sierra - it freezes at the login screen (choose user) - cursor doesn't move, so I assume it's USB-related...
  2. malibyte

    Mojave upgrade: "Error verifying firmware"

    Hi all - Updating 10.13.6 -> 10.14.1 Gets to the second black screen, progress bar gets to about 35-40%, then it quits, saying the upgrade failed - "Error verifying firmware." Tried restarting it again, same result, have to boot back into 10.13.6. Looking through an older thread (same issue on...
  3. malibyte

    [Solved] Strange symptoms...permission issues? Apps not running.

    Hi all - I have two Hacks, running nearly identical hardware. One of them has developed a disease which I can't diagnose. The other still seems to work fine. No new updates since 10.13.6 (running latest version on both Hacks). Everything seemed to be OK when I did my last image backup (via dd...
  4. malibyte

    Similar machines: one build works fine, can't boot the other

    Hi all - I have a working High Sierra build (10.13.5) on the following hardware: Gigabyte Z87X-UD3H with latest available BIOS update i7-4770K 32GB RAM nVidia 640 Clover 4411 Triple-boots MacOS, Windows 10 and Linux; one UEFI SSD with MacOS, another UEFI SSD with Windows and Linux, and one...
  5. malibyte

    Successfull Update to macOS High Sierra on Multi-OS System

    The Long and Winding Road to the High Sierra Upgrade First off- this is in no way a rant. Thanks to everybody who does the work that allows us to keep our Hackintoshes current. Just wanted to relate my story of how sometimes things don't go as smoothly as planned. But I finally *did* get it...
  6. malibyte

    El Cap installed, audio/video good, but iMessage still not working, and zombie machine on my AppleID

    Hi all - As above. Fresh El Cap 10.11.2/Clover install on Gigabyte Z87X-UD3H/i7-4770K with Nvidia GT 640. The OS is running great; I have the HDMI audio/video working. However: For some reason, what looks like my old installation (Yosemite, configured as an old MacPro) is persistent on my...
  7. malibyte

    New El Cap install, config.plist fixed, now no graphics

    Mobo: Gigabyte Z87X-UD3H CPU: i7-4770K GPU: Nvidia GT 640 OS: 10.11.2 on UEFI/GPT SSD with Clover (have other OSes on a second (MBR) SSD; I have to boot OS X via the BIOS list, as Linux' Grub2 can't find the Mac partition on the UEFI drive, but that's a fix for another time). Everything...
  8. malibyte

    Install Clover on established Yosemite system?

    Hi all - Relative newcomer to Hackintoshes...set up Mavericks on this thing last year but didn't do much on it until now. I now have a working Yosemite system (except for the fact that I can't authenticate with iMessage and FaceTime). I would like to install Clover (replacing the current...
Top