Search results

Loading Google Results...
  1. ezenuni

    [Success] - Asus ROG Strix Z490-E Gaming + i9 10900K + OpenCore

    I finally got everything up and running. Only thing I'm having issues with right now is usb 2 and apple TV. We're you able to get those working? My usb 2 keeps going and in and out.
  2. ezenuni

    [Success] - Asus ROG Strix Z490-E Gaming + i9 10900K + OpenCore

    This is the log its printing out when I get stuck now.
  3. ezenuni

    [Success] - Asus ROG Strix Z490-E Gaming + i9 10900K + OpenCore

    Okay so I got it to populate by removing opencanopy and replacing it with hfsi and changing the boot in config to reflect it, but now I get about half way and it stops. I also changed mine to iMac 20,1 since I'm running the 10700k. Also I'm using vega 56 only, no other gpu is plugged in. Anyone...
  4. ezenuni

    [Success] - Asus ROG Strix Z490-E Gaming + i9 10900K + OpenCore

    I tried installing opencore and when it boots into the USB it only shows the windows drive as an option to boot into. Anyone have any tips? Thanks!
  5. ezenuni

    [Success] - Asus ROG Strix Z490-E Gaming + i9 10900K + OpenCore

    is this for opencore only? Will this work on the existing clover I have?
  6. ezenuni

    pastrychef's Asus ROG Strix Z370-G Gaming (WI-FI AC) build w/ i9-9900K + AMD 6600 XT

    Hey guys! I just upgraded my computer from a Asus Maximus Formula VIII w/ i5 6600k to a Asus ROG Strix z490-e w/ i7 10700k and now my hackintosh boots to apple logo with no progress bar. Anyone have any recommendations on what I can do to fix this? thanks!
  7. ezenuni

    [Solved] Vega 56 Buzzing only in hackintosh

    Welp to no replies... I ended up figuring out on my own what the issue was. If you are running a Vega 56 or 64 GPU do not check Inject ATI in clover, or else will act funny and make your GPU make a lot of weird buzzing noises. Happy Hackontoshing!
  8. ezenuni

    [Solved] Vega 56 Buzzing only in hackintosh

    Hey Everyone! I am running my Hackintosh with a Vega 56 msi air boost. When I am in windows it runs quiet and no buzzing unless under very heavy load. The progress lights on it flicker a lot when running in Hackintosh and does a loud buzzing noise on simple apps if scrolling or if there is some...
  9. ezenuni

    Stork's MyHero Build: ASUS ROG Z170 MAXIMUS VIII HERO - i7-6700K - GTX 980

    Well everything is working great now! I also removed the battery to make sure everything got reset. Thank you!
  10. ezenuni

    Stork's MyHero Build: ASUS ROG Z170 MAXIMUS VIII HERO - i7-6700K - GTX 980

    Thank you for the tips. I'll keep you guys posted on how it goes!
  11. ezenuni

    Stork's MyHero Build: ASUS ROG Z170 MAXIMUS VIII HERO - i7-6700K - GTX 980

    I'm waiting for some new parts to come in and try this. Never tried it without powercable, thought power was needed to be in to clear it.
  12. ezenuni

    Stork's MyHero Build: ASUS ROG Z170 MAXIMUS VIII HERO - i7-6700K - GTX 980

    Yeah oddly enough it didn’t do that... I wonder if that cpu damaged the motherboard?
  13. ezenuni

    Stork's MyHero Build: ASUS ROG Z170 MAXIMUS VIII HERO - i7-6700K - GTX 980

    I'm not trying to hack it to work with coffee lake, I'm just tryig to figure out how to get rid of the 00 code and if anyone knows a fix to get it back up and running.
  14. ezenuni

    Stork's MyHero Build: ASUS ROG Z170 MAXIMUS VIII HERO - i7-6700K - GTX 980

    It does it with original cpu that was in there the 6700k. Manual has no definition for 00, says it could be a multitude of different things.
  15. ezenuni

    Stork's MyHero Build: ASUS ROG Z170 MAXIMUS VIII HERO - i7-6700K - GTX 980

    I was wondering if you could help me Stork. I have the Maximus Formula VIII and was running the i7 6700k and upgraded to i7 8700k and realized after I put it on that it doesn't work on this motherboard. Pins are not bent, but the motherboard boots with code 00 and nothing shows up on screen. I...
  16. ezenuni

    Invalid Serial Numbers

    ohhhhh okay that makes sense now. I had completely forgotten about that lol. thank you!!
  17. ezenuni

    Invalid Serial Numbers

    Anyone else experiencing issues with invalid serial numbers from clover configuration? Every serial number it generates is invalid on the Apple website and it kicks out my iMessage. Thank you guys!
  18. ezenuni

    Broadcom WiFi/Bluetooth [Guide]

    Anyone having issues with the bluetooth not working and having to restart and then it works?
  19. ezenuni

    Question: Hackintosh vs Windows: software performance.

    MacOS will run better than the windows version. OpenCL is more powerful on a Mac if you are using a AMD card.
  20. ezenuni

    Stork's MyHero II Build: ASUS ROG MAXIMUS Z370 HERO X - i7-8700K - AMD RX 580 - Thunderbolt 3

    I have Mojave as well 10.14.4. That clears things up then, I will apply the same patch. Thank you for your help! :)
Top