Search results

Loading Google Results...
  1. deviantdj

    Z68X-UD3H-B3 + Gigabye GTX 550 ti, Black Screen after Install

    Alright, So GTX 560 ti is back in. @scotty the IGPEnabler must of done the trick, but I applied it through MB. Booted -v only and all was good. Reapplied Multibeast with my DSDT file. All seems to be good. New snag though, no MAS, iCloud, etc. But ill troubleshoot that and through any...
  2. deviantdj

    Z68X-UD3H-B3 + Gigabye GTX 550 ti, Black Screen after Install

    Update: After applying multibeast, cannot boot without -x flag. Thats a shame.
  3. deviantdj

    Z68X-UD3H-B3 + Gigabye GTX 550 ti, Black Screen after Install

    Yeah, tried that. tried every combo I could figure out and saw on here. Sorry its the GB GTX 560 ti. I even tried setting the Graphics Mode via flag, but no luck either. But I did remove the Card, and was able to boot without any flags, so it's definitely something there. I'm going to...
  4. deviantdj

    Z68X-UD3H-B3 + Gigabye GTX 550 ti, Black Screen after Install

    I've gone through the UniBeast 3 install, had to run with flags -x GraphicsEnabler=Yes. But now when trying to load into installed partition I am getting just a black screen. I've tried with all flags in the guide, but have had no luck. Any ideas?
  5. deviantdj

    OS X 10.8.1 Update

    All fine here GZ68X-UD3H-B3 F12. Took a while to boot up. But I was doing it remotely so all good! Even did it through MAS
  6. deviantdj

    GA-Z68X-UD3H-B3 F12 - Firewire & WiFi Issue

    firewire card, SYBA | SD-PEX30009 R does indeed work, both 800 and 400 ports!
  7. deviantdj

    GA-Z68X-UD3H-B3 F12 - Firewire & WiFi Issue

    Okay delivery from newegg is goofing a bit on the firewire card. It's in town but they keep saying my office is closed, haven't gotten it yet to test. But and update: Using multibeast for mountain lion has resolved my dual display issue, with the exception of booting up. It seems to confuse...
  8. deviantdj

    GA-Z68X-UD3H-B3 F12 - Firewire & WiFi Issue

    I've solved the wifi issues with the TP-LINK TL-WDN4800, works OBO. You can pick one up from new egg. I'm awaiting a firewire card, SYBA | SD-PEX30009 R, it was recommended on a few sites. Grabbing that from newegg as well. Will update once that arrives. But onboard nothing has worked so far...
  9. deviantdj

    GA-Z68X-UD3H-B3 F12 - Firewire & WiFi Issue

    Hey there folks, I've seen a few threads, but can't narrow this down. GA-Z68X-UD3H-B3 F12 Intel i5 2400 Gigabyte GTX 560 ti 8 GB Memory Everything is seeming to work well so far, under mountain lion. However I can't get my Dlink DWA-566 wifi to see any networks. Mountain Lion says that...
Top