Search results

Loading Google Results...
  1. composerguy78

    Thunderbolt Audio Device not appearing after OnyX

    I have an Apollo Twin Thunderbolt audio interface device and it's been working fine. However, I ran OnyX this weekend on my system and it's now not showing up in my system. I have tried everything on the UA page (https://help.uaudio.com/hc/en-us/art...roubleshooting) but no success. I have a...
  2. composerguy78

    WiFi option for High Sierra

    I have a Broadcom card in my Mac but I cannot get it to work in HS. Is there a USB WiFi option that would be compatible and possibly work “out of the box” that anyone would recommend?
  3. composerguy78

    Trying to update to High Sierra but stuck at step 4.

    I am running 10.11.6 and I am trying to update to High Sierra. I updated clover, and followed the steps to step 4. When I tried to install High Sierra due to my Model Identifier being incompatible it would not allow me to install it. I used Multibeast to change the model identifier to...
  4. composerguy78

    [Solved] Multibeast Install Failed Use -allowUntrusted to override.

    I am updating the clone of my system drive before upgrading my OS. I am trying to run multibeast on said clone drive (after cloning using SuperDuper). The problem is that the Multibeast install fails to the clone drive. It was completing fine on the clone drive, I'm not sure why it no longer is...
  5. composerguy78

    Wake issues in El Capitan

    Is there a sticky for solving sleep/wake issues? After going to sleep (scheduled sleep ie. after designated time in energy prefs) the machine does not wake back up. I imagine this is a common issue for those troubleshooting sleep/wake issues. I would appreciate any suggestions! Thanks Felix
  6. composerguy78

    [Solved] Cannot get to part 2 of Installation

    I have been reading through the guides carefully and looking here in the forums (specifically at Big List of Solutions for El Capitan Install Problems) but I cannot find any solution so I'm posting this thread. I and doing an upgrade install from 10.9.5 (from Chimera) and I have gotten as far...
  7. composerguy78

    Question about processors? Confused here

    I am looking to build a new machine and while researching processors I noticed that the processor I have in my current machine, an Intel core i7-3770k, seems to be only slightly slower than current i7 models. I bought that processor four years ago! Am I misunderstanding something here? I expect...
  8. composerguy78

    usb to DVI adapter

    I have two displays hooked up to my video card (which is a ZOTAC GeForce GT 640 Zone 2GB DDR3 PCI Express Dual DVI VCD ZOTAC ZT-60204-20L). I am trying to hook up a 3rd small (15") display using a USB to DVI adapter (one of these: http://www.newertech.com/products/viddu2dvia.php) The problem...
  9. composerguy78

    [Solved] Stuck at BIOS Logo Screen - until I press delete

    Can anyone figure out why each time I boot my machine it gets stuck at the BIOS logo screen? It will boot but ONLY after I press a key (any key)! It does not launch the BIOS -(although it would if I held down delete right as the logo appears however) but pressing any key seems to jump start the...
  10. composerguy78

    Esata pci card not appearing in Mavericks

    I have installed one of these cards in my machine: http://eshop.macsales.com/item/NewerTech/MXPCIE6G2S2/ I can see it in the BIOS but not within Mavericks. Is there a BIOS setting I need to apply that I have missed? Or perhaps something to install? I would greatly welcome any suggestions...
  11. composerguy78

    How do I edit my config file?! Simple question I know!

    I have installed a new NVDIA Web Driver but how/where do I add this boot flag? I know how to do this upon bootup, but I don't know where the config file is? I am trying to do this:
  12. composerguy78

    Web Driver install issue

    I am following the Read Me First Sticky and I'm trying to install the correct web driver for my card using this page. It looks like I have the correct driver but it's saying it's not compatible. Please see attached screenshot and you can see that the OS X version I have is the same as the one...
  13. composerguy78

    PCIe Dual SSD card?

    I have two 256 GB SSDs I am not using which i would like to use. Does anyone know if this card would work with my GA-Z77X-UP5 TH mobo? http://www.apricorn.com/vel-duox2.html Otherwise, something like this. I am looking for high transfer speeds. Thx Felix
  14. composerguy78

    How to mount EFI Partition

    I just plugged my usb stick back in and the Clover EFI partition is not showing up. How do I mount it? I would like to put in some boot flags.
  15. composerguy78

    Boot success only 1 in 5 times

    I've had Mavericks running fine for about a year. :D Recently however, I have had some boot issues and now, it's only booting successfully about 1 in 5 attempts. In Verbose mode, it gets to this screen and then it freezes right here with only one tiny white dot in the top left corner - perhaps...
  16. composerguy78

    Thunderbolt Audio Issue

    Can anybody think what would cause my thunderbolt audio device to only work after booting up a second time? I have to always re-boot my machine to get the audio to work. It has only happened since I bought this device: http://www.uaudio.com/interfaces/apollo-twin.html
  17. composerguy78

    Bootloader or BIOS issue with GA-Z77X-UP5 TH

    I have this bizarre issue where the bootloader half works. I say it half works becuase when I am at the BIOS logo screen I have to press F12 or Del and then it instantly boots -ie. Instead of loading the bios or drive select screen, it just boots right away. In my BIOS only UEFI drives are...
  18. composerguy78

    BIOS update keeps reverting

    Hi All, I have a GA-Z77X-UP5 TH and I have updated my bios from F4 to F12 however one day I boot up and it has reverted back to F4. Does anybody know what could have caused this? This has happened twice. I am back on F4 and I'm hesitant to re-update. Does anybody have any suggestions? Thx Felix
  19. composerguy78

    Thunderbolt connection requires reboot

    Hi All, I have a GA-Z77X-UP5 TH and an UA Apollo Thunderbolt audio interface. Each time I boot up the the UA Apollo is connected but the system won't play audio. Files just won't start playing in QT player for example. The timeline marker just stays stuck at the beginning and doesn't move...
  20. composerguy78

    Thunderbolt connection requires reboot

    Hi All, I have a GA-Z77X-UP5 TH and an UA Apollo Thunderbolt audio interface. Each time I boot up the the UA Apollo is connected but the system won't play audio. Files just won't start playing in QT player for example. The timeline marker just stays stuck at the beginning and doesn't move...
Top