Search results for query: RX 470 Black Screen

Loading Google Results...
  1. craighazan

    Help in assembling and installing macOs on your PC

    I can't help much in regards to your build, but I can highly recommend using the search tool for your processor!. There are quite a few results to read through, some that could offer tips and leads to other threads. Most of them are well written and easy to understand and will help you get up...
  2. Zekich

    Help in assembling and installing macOs on your PC

    Hi everyone, I'm looking for your help. And so I can't put MacOs on properly. Tried Clover, OpenSource - but the problem is coming and repeating. I tried to create my own assembly under the PC, but nothing came out - Because of the confusion, I would like to appeal to you in the community...
  3. yskz

    The 4K Dell OptiMac - 9020 MT - Core i7-4790 - Radeon RX 570 - LG 4K IPS Monitor

    Okay, I guess this is a quite tedious and repetitive question but does anybody still has wake issue with dGPU? (I'm running Radeon RX 470 8GB.) My OptiMac can go to sleep. But, every time I try to wake it up, it wouldn't respond in a black screen. So I have to do force shutdown by pressing the...
  4. yskz

    The 4K Dell OptiMac - 9020 MT - Core i7-4790 - Radeon RX 570 - LG 4K IPS Monitor

    Let me thank you first, trs96 for your awesome guideline. It is phenomenal. I'm so sorry, I should've been more specific. I have 9020 SFF MoBo in a non-branded ATX case. And yes, I'm using a PCIe extension cable temporarily for testing while waiting for 90 degree-angled SATA connectors coming...
  5. Middleman

    Intel UHD 620 Issues...

    If you have a black monitor on the laptop and a working external HDMI that means there is something wrong with your BIOS or device properties patching. You can try using Hackintool and see what it comes up with (Hackintool allows you to change the monitor connector properties). Use this app, go...
  6. roma.neon4ik

    Intel UHD 620 Issues...

    Hello! Do you fix your problem with black screen of laptop display? I have the same problem on HP 470 G5 (i3-8130u). External HDMI monitor work fine, but not internal. You fix it by patching EDID?
  7. Thekeko

    Gigabyte X299X - Catalina Support

    0:100 0:100 MemLog inited, TSC freq: 3696507640 0:100 0:000 CPU was calibrated with RTC 0:100 0:000 0:100 0:000 Now is 22.05.2020, 23:29:34 (GMT) 0:100 0:000 Starting Clover revision: 5114 (master, commit dc419a5f0) on American Megatrends EFI 0:100 0:000 Build with: [Args: -D...
  8. tedyun

    [SUCCESS] Opus i9 Build: Gigabyte Gaming X Z390 - i9-9900K - Radeon RX 6900 XT Ultimate

    tedyun's Opus i9 Build: Gigabyte Gaming X Z390 - i9-9900K - Radeon RX 6900 XT Ultimate Components Gigabyte Gaming X Z390 Motherboard https://www.newegg.com/p/N82E16813145094?Item=N82E16813145094 https://www.amazon.com/dp/B07HRZHJ6Z/?tag=tonymacx86com-20 Intel i9-9900K Coffee Lake Processor...
  9. mattystonnie

    [Solved] Three-screen setup, black screen (no signal detected) on TV via HDMI.

    Did you tried all the hdmi ports of your gpu and tv? Try to unplug one display port from your gpu and let the hdmi in. On your tv you should select computer mode for the hdmi. Try with SMBios iMacPro 1.1 and agdpmod=pikera
  10. Shanghaidaddy

    [Solved] Three-screen setup, black screen (no signal detected) on TV via HDMI.

    I have 2 LG 4K monitors connected to the DisplayPorts and 1 LG 4K smart TV connected to the HDMI port on Sapphire RX 580 card (HDMI Port 1, non ARC on TV's end). The 2 monitors on DisplayPorts work normally, but I always get a black screen (no signal detected) on the TV. As you can see from the...
  11. UtterDisbelief

    USB install stick does not show up in Clover Configurator

    Yes, if you are doing a fresh, clean install, what there is on the UniBeast installer should get you going. That's what it's designed for. UniBeast 10 for Catalina has lilu and whatevergreen installed for GPU compatibility. Your RX580 should be fine, however if you suffer from the dreaded...
  12. topazo

    << Solved >> RX 470 Mining edition (DVI) black screen after Catalina 10.15.1

    Hi all, I have Asus RX 470 Mining Edition (only a single DVI connector: https://www.asus.com/Graphics-Cards/MINING-RX470-4G/) It was working OK with fresh install of 10.15.0 (no WhateverGreen). Upgrade to 10.15.1 resulted as boot to black screen. Still same issue with 10.15.4. I can still...
  13. sirclive

    Mojave - finally a success with Asus RX 580 Dual OC 4GB

    Hello, posting here for the first time, just to show my greatest appreciation for the wonderful work you people have done providing the Hackintosh software and instructions! As a veteran computer power-user, mainly Linux, I was eager to try out a Hackintosh for quite some time already...
  14. mnsrit

    Graphic Card not identified correctly in Clover Bootup - would that be the culprit?

    Thank you. I want to be sure I checked under all the rocks for the answer before going with one of the solutions for the black screen. Thanks!
  15. itwas

    Graphic Card not identified correctly in Clover Bootup - would that be the culprit?

    The device ID 1002:67DF could be these graphic cards Radeon RX 470/480/570/570X/580/580X/590 the name is meaningless, it is marketing tricks give the old product with a new name, the graphic chip is the same, AMD marketing can call it any name, say Radeon RX Pikachu, it do not change the fact...
  16. amuse.me

    Mojave on DFI P55 t3eh9

    Hin pilgrim thank for the reply i will try to set the bios as you suggest. so the black screen is caused by the vga?
  17. P1LGRIM

    Mojave on DFI P55 t3eh9

    Serial ports should be disabled in the BIOS settings. Suggest you search for RX 470 black screen.
  18. amuse.me

    Mojave on DFI P55 t3eh9

    Hi, know i have been asking a lot in other threads so to make it focused in one thread. I'm quite frustrated I'm making a focused thread for legacy builder with DFI P55 motherboard so i have been trying to install mojave on my build which is as follow: procie i7 870 lynnfield mobo DFI lanparty...
  19. amuse.me

    Old Rigs

    hi everyone i'm planning on installing catalina mac os on my old setups. specs as follow: i7 860 DFI Lanparty P55 T3eH9 6gb ram XFX RS RX 470 4Gb i have tried installation mojave using Unibeast. set using legacy. but after bootloader, it goes black screen after halfway of apple loading...
  20. amuse.me

    Success Installation High Sierra 10.13.1 on GA-P55-UD3L rev 2.3 +Nvidia Geforce GTX 750 Ti OC 2GB GD

    Hello @vaibhavyagnik i have a very similar specs with your build, except im using vga xfx rs 470 4gb have you manage to install mojave? did your rx570 run OOB? can you share which guide did you follow to install? i have followed the unibeast guide here...
Top