Search results

Loading Google Results...
  1. macfanatic

    Gigabyte Z370 Aorus Gaming 5 : No USB-C/3.1 on Mojave 10.14.3

    Hi guys, Recently completed a wonderful build using this motherboard and a i7-8700k overclocked to 4.9 GHz. I managed to get literally everything to work and even created my own custom SSDT to patch 15 USB ports. I previously had issues where I was getting USB 2 speeds on the USB 3 ports using...
  2. macfanatic

    [Solved] Cannot boot from USB drive after EFI partition from bootable SSD copied to USB... What am I missing?

    So I'm tweaking my MacOS Mojave 10.14.3 installation and have installed the system on my SSD (including clover bootloader and the Mac OS itself). While I was playing around making changes and experimenting, if something went wrong I didn't want to lose the ability to boot from the SSD so I...
  3. macfanatic

    Does it make sense to move the entire EFI partition to a separate drive?

    I currently have a Hackintosh that I am putting together slowly (i7 8700 Coffee Lake/GA-Z370 Aorus Gaming 5/32 GB DDR4 3200 RAM/AMD Vega 64), and have gotten the MacOS Mojave 10.14.3 loaded and so far appears to be stable. I have been toying with the idea of setting a dual boot system with a Win...
  4. macfanatic

    [Solved]Mojave Install Hangs before even getting to the "Choose your language" screen.

    Bit of a newbie trying to brave the "Vanilla" method by reading extensively about this, but have run into a major snag. There are so many guides out there using this board and none of them seem to have reported this problem. My kexts are : Lilu.kext, VirtualSMC.kext, WhateverGreen.kext...
  5. macfanatic

    Hackintosh with Dual 27" Cinema Display possible?

    Hi guys, I successfully built an awesome hackintosh with i7-2600, 16 GB RAM, GA Z68X-UD3H-B3 motherboard and an HD 6870 1 GB video card. The video card has 2 x DisplayPort connectors, in addition to DVI and VGA. I already have a 27" Cinema Display (non thunderbolt) -- which I bought for this...
  6. macfanatic

    White Screen and Spinning Wheel... No love! Help please!

    I built a system with the following config: i7 2600k ASRock Z68 Extreme3 Gen3 8 GB RAM Galaxy GTX 460 768MB Video Card 160GB Intel SSD I patched my BIOS according to Samisnake's instructions, and installed OS X ML 10.8.2 from the USB drive with Unibeast according to the guides here. However...
  7. macfanatic

    DSDT for Asrock Z68 Extreme3 Gen3 with Bios 2.3

    First of all, I am a recent convert to the cult of mac, after having bought my first Macbook air and completely fallen in love with the OS. I have been building my own PCs for sometime, so a hackintosh was the natural step. I have a pretty high end PC already that built last year (i7-2600k...
Top