Search results

Loading Google Results...
  1. candymanforever

    Updated clover to 5100 and now I am getting a "Kernel not found at 0x200000" error

    Hi There I had a working Catalina build and recently updated Clover to 5100. Upon rebooting I get the following error: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ KernelToPatch: Enabled: Found bootArgs2 at 0x07EE0000, DevTree at 0 bootArgs2->CommandLine = dart=0 -v...
  2. candymanforever

    DSDT GA-Z170X-Ultra Gaming (rev. 1.0) Socket 1551

    Hi Everyone I was wondering if anyone had a DSDT file for a GA-Z170X-Ultra Gaming (rev. 1.0) Socket 1551? https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-Z170X-Ultra-Gaming-rev-10 Cheers
  3. candymanforever

    Why is clover making so many UEFI boot drives

    I upgraded the BIOS to F21 and everything seems to be running fine. Got a weird Clover boot loop where it would run the first three lines in verbose mode and then reboot the machine. I deleted the Clover folder, re-installed it and everything seems to be working perfectly. Thanks for your help.
  4. candymanforever

    Why is clover making so many UEFI boot drives

    Thank you. I have been getting by with deleting the extra EFI drives until now but was not happy with that as a long term solution. Will look at upgrading the BIOS today and post the results.
  5. candymanforever

    Why is clover making so many UEFI boot drives

    Every time I boot my hackintosh I get a new UEFI boot drive in the setup. I actually had to log into the shell and delete 50 drives of the list. Why is this happening?
  6. candymanforever

    Installed a second GPU and system will not boot

    I had a stable machine: Gigabyte Z170X-Ultra Gaming i7 6700k 2 x 32gb RAM TP Link PCI wifi card 500gb SanDisk m.2 drive Today I added a second GPU to the board and moved the Wifi card to another PCI slot. This gave me 2 x Sapphire R9 280x cards on the machine I get a: start[887] pci memory...
  7. candymanforever

    Pci Memory Map Failed / HID SIM 2

    Today I added a second graphics card to the system, changed the position of the Wifi card and now my system will not boot. Can someone please help me with what I can do to make the system boot again. Running Sierra. Cards on the board: Sapphire R9 280x Graphics Cards x 2 The verbose mode stops...
  8. candymanforever

    [Solved] different USB ports stop working randomly

    I did add the driver via MultiBeast but it still doesn't work.
  9. candymanforever

    [Solved] different USB ports stop working randomly

    I was wondering how to fix it. Was going to be my next task :-) Should I just delete the Kext. The motherboard has a Realtek® ALC892 codec. I just can't get it to work so for the time being I am using a USB dongle from Amazon that is plug and play with MacOs.
  10. candymanforever

    [Solved] different USB ports stop working randomly

    All USB ports are now working iMac:~ ash$ sudo touch /System/Library/Extensions && sudo kextcache -u / Password: kext-dev-mode allowing invalid signature -67062 0xFFFFFFFFFFFEFA0A for kext USBInjectAll.kext kext-dev-mode allowing invalid signature -67062 0xFFFFFFFFFFFEFA0A for kext...
  11. candymanforever

    [Solved] different USB ports stop working randomly

    Nice one for catching that. It was a typo so HS02 lost USB 3. I fixed it. Would you like me to post the final results?
  12. candymanforever

    [Solved] different USB ports stop working randomly

    All done. For some reason my MaciASL was working on ACPI 4. Downloaded a new version and it's all compiled perfectly. I just wanted to give you my heartiest thanks. Couldn't have done it without your help and the amazing work you have done with the patches.
  13. candymanforever

    [Solved] different USB ports stop working randomly

    Thank you. I have edited the file and am getting ready to compile but every time I do MaciASL just hangs. Is it something wrong with my code or is it a MaciASL issue. Here is my final code: // SSDT-UIAC-ALL.dsl // // This SSDT can be used as a template to build your own // customization for...
  14. candymanforever

    [Solved] different USB ports stop working randomly

    So all the ports are working fine now. Do I need to remove the un-used ports and set the UsbConnector from the patched DSDT.aml? If so could you give me some pointers?
  15. candymanforever

    [Solved] different USB ports stop working randomly

    That was amazing!!! It worked. Thanks. Going to run a few more tests but everything looks good. I just need to disable the rest of the ports that I don't need now.
  16. candymanforever

    [Solved] different USB ports stop working randomly

    I have attached: 1. the EFI folder backup 2. ioreg backup 3. kextcahe output Sorry in advance. I am new the forum and am slowly taking in all the information. Will make sure I post this info next time. iMac:Extensions ash$ sudo touch /System/Library/Extensions && sudo kextcache -u /...
  17. candymanforever

    [Solved] different USB ports stop working randomly

    Thank you so much for the info. I have isolated the problem. When I am checkin the ports using IORegistryExplorer. All USB 2.0 devices work on all ports. The issue is still USB 3.0 devices. They only register on USB 2.0 ports when plugged in. When I plug them into a USB 3.0 port they don't...
  18. candymanforever

    [Guide] Creating a Custom SSDT for USBInjectAll.kext

    Thank you so much for the info. I have isolated the problem. When I am checkin the ports using IORegistryExplorer. All USB 2.0 devices work on all ports. The issue is still USB 3.0 devices. They only register on USB 2.0 ports when plugged in. When I plug them into a USB 3.0 port they don't...
  19. candymanforever

    [Solved] different USB ports stop working randomly

    Thank you will have a look at it and try it tomorrow.
  20. candymanforever

    [Solved] different USB ports stop working randomly

    I used the patched DSDT for the board that was done by AndresZerocross here: http://www.insanelymac.com/forum/topic/309729-gigabyte-z170x-gaming-7-success-hackintosh/ I think the issue is that the USB ports do not recognise USB 3.0 devices. When I plug them in nothing happens. I am still very...
Top