Contribute
Register

Search results

Loading Google Results...
  1. JeanPrado

    HD 3000 — macOS Sierra

    After installing the macOS Sierra Public Beta, I can't get my graphics working. Installed Clover v3602 at my main SSD, renamed 10.11 folder to 10.12 and copied FakeSMC & NullCPUPowerManagement & RealtekRTL8111 there. Then, after I sucessfully booted up, my HD 3000 isn't being recognized...
  2. JeanPrado

    Post-Installation Issues

    Hey! Just finished installing the macOS Public Beta preview. Followed this tutorial and was able to boot into my SSD using the Installation USB. But I can't get my post-installation right. I'm having some issues with graphics and HDMI audio (but the latter I think I can fix later). My graphics...
  3. JeanPrado

    Compatible WiFi Cards

    I just bought a Acer Aspire E5-571-51AF with an i5-5200U and I'm following this guide to install El Capitan: http://www.tonymacx86.com/yosemite-laptop-guides/170042-guide-acer-aspire-e5-571-using-clover-optionnal-windows-dual-boot.html But since WiFi isn't compatible, how do I look for an...
  4. JeanPrado

    Random freezing

    I have a HD 3000 graphics card with i5-2500K and a GA-B75M-D3H motherboard, with successfully installed and almost 100& working 10.11 El Capitan installation with Clover bootloader. However, 3 or 4 times a day my system freezes and I have to restart it manually. The funny thing is, even the...
  5. JeanPrado

    [Solved] HD 3000 not working with Clover

    Hello, I've installed El Capitan 10.11 successfully and did the recommended post installation process, installing CustomMac essentials and updated my SMBIOS to MacMini5,1. But there's one thing I can get quite right: my HD 3000 card. I have a GA-B75M-D3H motherboard with an i5-2500K and I...
  6. JeanPrado

    Wireless keyboard disconnecting after sleep

    Yosemite freezes at some time Hi, I have both a Logitech mouse and keyboard and they are connected by the Logitech's dongle into a USB 3.0 port. They are being disconnected automatically by the system after sleep (I've tried to disable sleep but didn't work, even if the computer don't sleep...
  7. JeanPrado

    EBIOS Read Error prevents boot

    Hello, I have a Gigabyte H81M-H motherboard with the i5-4690 processor with a fully functional hackintosh installation. Recently, I booted up my system and then faced this error multiple times AFTER passing the Chimera screen: EBIOS read error: Controller or device error Block 0x0 Sectors...
  8. JeanPrado

    Downgrade to 10.9.0

    I'm having problems with my integrated graphics card (HD 3000) both on Yosemite 10.10.1 and on Mavericks 10.9.5. No graphics kexts are being loaded, so I'm getting a 7 MB generic graphics card and it's affecting the performance. How can I get back from 10.9.5 to 10.9.0 or even 10.10.1 to...
  9. JeanPrado

    PROBLEM with Intel Graphics on Yosemite

    Hello, I just updated my Hackintosh to Yosemite 10.10, here's my hardware: GA-B75M-D3H with i5-2500K (HD3000 Graphics), 4 GB RAM, Fusion Drive with 120 GB SSD and 1 TB HDD. In Mavericks, everything was 100%. Now, I can't get HD3000 graphics to work properly with Yosemite, I get video...
  10. JeanPrado

    Full speed SSD?

    Hello, I have in my current storage setup one Fusion Drive with OCZ Vertex 3 120 GB SATA III SSD and the Seagate Barracuda 1 TB ST1000DM003-1CH162 HDD made following this tutorial...
  11. JeanPrado

    After dual-boot, OS X not loading

    Hi, I recently got a GTX 650 MSi GPU and for take the most out of this card I partitioned my Mountain Lion 500 GB HD to use 150 GB for Windows. Installed Windows normally and it is working, but when I have to boot on the Mountain Lion again with the iBoot for the Chimera installation, I get a...
  12. JeanPrado

    After swithing the video card the hackintosh is not working anymore

    [SOLVED] After swithing the video card the hackintosh is not working anymore Hey guys! I have a hackintosh with the Mountain Lion, all working, and after swithing the video card, from a Nvidia GT520 to a Radeon HD6850, the hack doesn't boot anymore. The Apple logo loads, but when it finish...
  13. JeanPrado

    KP when booting from USB

    Hi guys, I have a Macbook white and I actually bought Mountain Lion on the App Store, and did the Unibeast method to get ML in the USB. When I erase my Macintosh HD disk on hackintosh, install it from scratch, and boot from the USB, I get a Kernel Panic. The -v boot is attached. Thank you!
  14. JeanPrado

    [SOLVED] GT520 with Lion 10.7.3?

    Hi, I have a hackintosh with all working (followed this guide), except the graphics. My GPU is a GT520, I've isntalled the Combo OpenCL and CUDA drivers following this post on TMx86 Blog, but still didn't work. I've opened the kernel console too, that shows this: Apr 30 21:26:29 localhost...
Top