Search results

Loading Google Results...
  1. iKikas

    pastrychef's Asus ROG Strix Z370-G Gaming (WI-FI AC) build w/ i9-9900K + AMD 6600 XT

    Thanks, done, seem to be working. The only thing (I think) isn't working is the GPU. I need to unplug and plug the cable to get rid of the black screen, either with HDMI or DP. :(
  2. iKikas

    pastrychef's Asus ROG Strix Z370-G Gaming (WI-FI AC) build w/ i9-9900K + AMD 6600 XT

    Ah that clears my question :) I am planning to update to latest Clover 5011, do i need to uncheck the BIOS drivers checkbox and add the same drivers to UEFI drivers?
  3. iKikas

    pastrychef's Asus ROG Strix Z370-G Gaming (WI-FI AC) build w/ i9-9900K + AMD 6600 XT

    Thats the one i used but says z390 not z370 :)
  4. iKikas

    pastrychef's Asus ROG Strix Z370-G Gaming (WI-FI AC) build w/ i9-9900K + AMD 6600 XT

    Thats where i am checking: The only file with clover 5107 is for z390.
  5. iKikas

    pastrychef's Asus ROG Strix Z370-G Gaming (WI-FI AC) build w/ i9-9900K + AMD 6600 XT

    But yours Z370 EFI have Clover R5104 right? I need to update it to 5107? Its just open clover configurator and select the option to update clover?
  6. iKikas

    pastrychef's Asus ROG Strix Z370-G Gaming (WI-FI AC) build w/ i9-9900K + AMD 6600 XT

    Testing, thank you. Should i use EFI Clover r5107 Z390G (Catalina).zip or EFI Clover r5104 Z370G (Catalina).zip? Because mine is Z370-F Gaming, but i think Clover 5107 is the min required version for Calatina? I tested with the r5107 Z390G, and now I can boot from drive. :) I guess it was my...
  7. iKikas

    pastrychef's Asus ROG Strix Z370-G Gaming (WI-FI AC) build w/ i9-9900K + AMD 6600 XT

    The drive works fine. As I said it was booting perfectly with Mojave. :( The MB don't see it there. If I go to the BOOT option inside BIOS setup, its there, but not as UEFI. It doesn't use cables as its the M.2 drive connected to the slot next to the CPU.
  8. iKikas

    pastrychef's Asus ROG Strix Z370-G Gaming (WI-FI AC) build w/ i9-9900K + AMD 6600 XT

    I tried few more things, downgrade BIOS version to 1803, remove the Windows drive, move the macOS to the other slot, nothing...macOS isn't detected at all as UEFI. I also noticed this (attachments). My macOS drive doesn't show up here.
  9. iKikas

    pastrychef's Asus ROG Strix Z370-G Gaming (WI-FI AC) build w/ i9-9900K + AMD 6600 XT

    Only thing I can think of is a problem with latest BIOS mine MB is the z370-F gaming
  10. iKikas

    pastrychef's Asus ROG Strix Z370-G Gaming (WI-FI AC) build w/ i9-9900K + AMD 6600 XT

    yeah it was working fine with Mojave... I have another drive with windows could be because of that?do I need to remove it before installing macOS?
  11. iKikas

    pastrychef's Asus ROG Strix Z370-G Gaming (WI-FI AC) build w/ i9-9900K + AMD 6600 XT

    I tried that before, didn't work now as well. From your files on first post, which i should use for i7-8700K with UHD630 only for Catalina 10.15.4 with incremental update.
  12. iKikas

    pastrychef's Asus ROG Strix Z370-G Gaming (WI-FI AC) build w/ i9-9900K + AMD 6600 XT

    Still not working, I mount the efi with clover but plist doesn’t show on clover configurator. Neither the disk appear as Uefi on bios
  13. iKikas

    pastrychef's Asus ROG Strix Z370-G Gaming (WI-FI AC) build w/ i9-9900K + AMD 6600 XT

    Thats what I thought, but drive isn't detected on BIOS as UEFI :( Also, I can't see the EFI on clover configurator, even if I do sudo mount -uw /, when I go to home (on clover configurator) isn't there.
  14. iKikas

    pastrychef's Asus ROG Strix Z370-G Gaming (WI-FI AC) build w/ i9-9900K + AMD 6600 XT

    Thanks, I will check. I am lost with this new install. It seems nothing are more hard to do for people that aren't experienced. I can't make this to boot from disk, only with USB. I checked BIOS, and the drive where OS X is installed isn't detected as UEFI. So I can't select to boot. Any idea...
  15. iKikas

    pastrychef's Asus ROG Strix Z370-G Gaming (WI-FI AC) build w/ i9-9900K + AMD 6600 XT

    I tried to boot from HDMI, and I get the black screen again. It works only if I boot, for example, with DisplayPort and the change to HDMI.
  16. iKikas

    pastrychef's Asus ROG Strix Z370-G Gaming (WI-FI AC) build w/ i9-9900K + AMD 6600 XT

    Seem that with HDMI isn’t going black at least until now. Maybe is some to omg on BIOS? Do I need to load defaults?
  17. iKikas

    pastrychef's Asus ROG Strix Z370-G Gaming (WI-FI AC) build w/ i9-9900K + AMD 6600 XT

    I am using DisplayPort. I just used your EFI and changed to iMac 18.1. Maybe I need to do anything else?
  18. iKikas

    pastrychef's Asus ROG Strix Z370-G Gaming (WI-FI AC) build w/ i9-9900K + AMD 6600 XT

    Hmmm, tried to boot again. It boots but, after few second,s the screen goes black. Do you know if I need to select any kexts or flags during boot? Thanks again.
  19. iKikas

    pastrychef's Asus ROG Strix Z370-G Gaming (WI-FI AC) build w/ i9-9900K + AMD 6600 XT

    Yeah, I did update the BIOS. But I just tested adding your EFI to the USB and change to 18.1 as I have Intel he 630. I was able to install and boot. Now I need to see if I can boot without the pen drive. :)
  20. iKikas

    pastrychef's Asus ROG Strix Z370-G Gaming (WI-FI AC) build w/ i9-9900K + AMD 6600 XT

    I think the problem was related to my old EFI it was still there, so I completely clean the partitions and now I see the proper clover version loading but I am still stuck on install I can’t get it to the install screen, it stuck on this part (attachment). do I need any special kext or flag?
Top