Search results

Loading Google Results...
  1. ssccrab

    Updataed with 10.15.7 Supplemental Update > WiFi No Longer Works

    I updated my system today to 10.15.7 from System Preferences, and Wifi no longer works. Gigabyte z390 Designare mobo.
  2. ssccrab

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    Good morning, Casey. After leaving it running all night, and turning the monitor on this morning, I found that the system was still running 100% with no freezes to anything, whereas the previous install froze all ports after performing the same test. Also occurred at random intervals (hours or...
  3. ssccrab

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    Hey again, fellas. Just a little update on my USB freeze issue: I visited my local MicroCenter this morning and picked up a WD Blue 1TB SSD, cloned installation from the M.2 onto the SSD, reset SMBIOS and other necessary information, and it's now been running all day without any hiccups...
  4. ssccrab

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    I haven't tested that, but for the time being I'm using HDMI audio. I have external speakers I could test as well. I could leave a long playlist of some kind going on YT to see what it does. My guess is that it would still work.
  5. ssccrab

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    I'd have to go pick up another one today, I don't currently have any on hand. When "freezing" occurs, all of the USB ports effectively turn off. It happens at random intervals. Could be minutes, or hours until USB "freeze" occurs. Keyboard and mouse stop working, and if I plug in a thumb drive...
  6. ssccrab

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    I did sir! But also, I spoke too soon... It happened to be working so well last night! When I got up this morning to finish some app installs, USB froze 5 minutes into using it. I believe it has something to do with the M.2 drive we have, which is an Inland Premium 1TB 3D NAND NVME, Micro...
  7. ssccrab

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    Well fellas, I went ahead and upgraded my personal Mojave installation to 10.15.4 using Casey's mini guide "Mojave to Catalina", then cloned my drive to my friends new SSD. Booted into his SSD, reset Clover's default boot, created his account & deleted mine, and have had zero issues, with...
  8. ssccrab

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    Hey guys, trying to figure out when exactly the USB stops working on my 10.15.4 build. Is there a log of events somewhere within the system? Also the drive I’m using is an Inland 1TB M.2. Thanks!
  9. ssccrab

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    No dice on the power button fix. Going to try replacing USBInjectAll with 073 and rebuild permissions. Also, my bad, should probably include that I'm using an Inland Premium 1TB NVME M.2 3-D NAND SSD. Don't really know if that makes a difference. EDIT: Replaced EFI folder with May 2020 Updated...
  10. ssccrab

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    Thanks for the suggestion! I've been letting it sit since about 0820 after trying fix #1, so here in about 10 minutes or so I'll see if they work. If not, I'll roll back to the kext you suggested and test again. On that note, how can I check to see which version of the kext I have? Obviously I'm...
  11. ssccrab

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    Thanks for the reply, trying it now and will report back!
  12. ssccrab

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    Hi Casey, I'm needing help with all of my USB ports shutting off after about an hour or less of no activity. I followed your Mini-Guide for a fresh 10.15.4 install to a T. I removed the two limit port patches from config after thinking that might fix the issue, but nothing. Updated all kexts to...
  13. ssccrab

    10.15.4 USB Ports Keeps Shutting Off?? HELP!

    So I think I just figured out my own problem. Ended up removing the USB limit patches from config after making sure the other necessary USB kext's were in place, and doesn't seem to be locking up any more. EDIT: Nope, that didn't fix the issue. Frozen as of now after not touching it for an hour...
  14. ssccrab

    10.15.4 USB Ports Keeps Shutting Off?? HELP!

    I've been building hackintosh systems since 2013 and Catalina has me stumped. I'm putting one together for a guy I need ready by end of the week. The hardware mirrors mine from my signature and is as follows: Gigabyte Z390 Designare, F9H BIOS version, 32 gigs RAM, i7-9700k, Gigabyte RX 5700...
  15. ssccrab

    Frustrated.. 3 Different video cards and Mavericks...

    (This is long... And I'm not a noob) I know, the title is a little confusing, but here's my problem; I have a rock solid system based off Snow Leopard that I built in 2010 or so. I upgraded to Mavs shortly after it came out, and had zero problems. Fast forward to earlier this year, 2015: I did...
  16. ssccrab

    [Solved] Mavs on Asus Z97-A with ThunderboltEX II... What the heck??

    Mavs on Asus Z97-A with ThunderboltEX II... What the heck?? Looks like I figured it out. I changed my Thunderbolt security in my bios to "no security", did a cold boot into Mavs and Thunderbolt was recognized & working, just in case anyone else had this problem. No more booting into Windows.
  17. ssccrab

    ASUS ThunderboltEX II PCIe Expansion Card - Testing Thread

    Hi Tony, I started a thread for some help with an issue I'm having on this same setup. Could you please take a look at it and offer your advice? Thank you! http://www.tonymacx86.com/general-hardware-discussion/173056-mavs-asus-z97-thunderboltex-ii-what-heck.html
  18. ssccrab

    [Solved] Mavs on Asus Z97-A with ThunderboltEX II... What the heck??

    I couldn't, for the life of me, figure out how to get my new ThunderboltEX II to work through Mavericks. After reading through tony's thread on him testing it and how he got it working, I noted he said he had to load the Windows drivers first. I took it that meant he just had to install the...
  19. ssccrab

    Snow Leopard with ASUS P6T Deluxe, Intel i7-930 Not showing all cores?? HELP!

    Ok, I'm officially beat. I cannot for the life of me get this thing to activate all 8 cores. I've tried messing with the com.apple.Boot.plist in the Library with bus ratio's, tried numerous different combinations of smbios in the Extra's folder, messed with the org.chameleon in Extras, tried...
Top