Search results

Loading Google Results...
  1. BezLG

    Update Clover 5122 to 5141 : can't boot Catalina !

    Hello, I'm on Catalina (clover 5122) and want to go to Big Sur (and much later Monterey). First I'm updating my clover to 5141 (via Clover Configurator 5.19.0.0, "Package"). (Yet, seem's to me that Opencore is to difficult/taking time (...) ! :crazy:). I've updated, then that happened ...
  2. BezLG

    ASUS XG-C100C : Problem (graphic glitch...)

    Hi, My bad for the sound, it was a problem of configuration. So it seems there's no problem of compatibility with the XG-C100C. OK for the EMI. EMI can interfere with the graphic card like this ? Yes, everything getting some proper airflow (the card is warm, but not hot). No problem for...
  3. BezLG

    ASUS XG-C100C : Problem (graphic glitch...)

    I've received the 10GbE for my NAS. the network is working between both of the 10GbE (ASUS XG-C100C / Synology DS1819+). I can't do any network speed test, so I don't know for sure if I'm using the entire 10GbE. Still, always the glithes, 2 screens (instead of 3), and it's some stuff are slow...
  4. BezLG

    ASUS XG-C100C : Problem (graphic glitch...)

    Thanks for your answer. Ok for PCIE x1 2.5GbE card alternative. By the motherboard's guide, the third PCIe doesn't share bandwidth with the dGPU, so I don't understand why it would down to running at x8 speed (and so all the consequences) ? Even so, why the glitches ? And it was slow, almost as...
  5. BezLG

    ASUS XG-C100C : Problem (graphic glitch...)

    Hi, I want to have 10Gb/s network for my NAS (Synology DS1819+). I've just receive my ASUS card ASUS XG-C100C. Installed (whatever in the 2 PCIe (16 slots) left on my motherboard Gigabyte Z370 aorus gaming 7), the card is seen on Catalina 10.15.7. (I don't know if that works, because I'm still...
  6. BezLG

    Can't shutdown : restart automatically (10.5.7)

    Thanks for answering. Here's my EFi. specs : Catalina 10.5.7 Z370 AORUS Gaming 7 i7 8700K RX 580 Pulse 8GB 32 Go 2666 MHz DDR4 recognize as iMac (Retina 5K, 27-inch, 2017) (if you need anything else...)
  7. BezLG

    Can't shutdown : restart automatically (10.5.7)

    Hi, it's been 3 times that I try to shutdown. It restarts automatically after 2/3 minutes with the message below (never understood). I'm on Catalina 10.5.7. What's wrong ??? I reset SMC, NVRAM, PRAM... didn't work. Thank's for your help. Message : panic(cpu 2 caller 0xffffff7f8ebbaaae)...
  8. BezLG

    Memory Full (98%) = malware ??? (Radeon RX 580 - Catalina)

    Hi, For quite some time now, my istats menu shows me that my graphic's card (Sapphire Nitro+ Radeon RX 580) has its memory full at 98% (without doing anything, CPU : 1%). It doesn't do this all the time, but when it's starting, it can stay all day long ! I might guess it's a malware. I...
  9. BezLG

    << Solved >> High Sierra to Catalina : no update clover + stuck to apple logo

    I finally solved the problem and run actually in Catalina 10.15.6, and my clover is 5122. It was a problem about choosing the right options for clover's update. Not be able to understand exactly what options I have to choose (it's hard), I simply copied what I fund from another user (Gigabyte...
  10. BezLG

    << Solved >> High Sierra to Catalina : no update clover + stuck to apple logo

    Precision : I try to update clover with : _Clover configurator _Clover_r5122.pkg (download from github.com/CloverHackyColor/CloverBootloader/releases) _Clover_v2.5k_r5102-UEFI.pkg still showing me Current booted revision 4411... Thx
  11. BezLG

    << Solved >> High Sierra to Catalina : no update clover + stuck to apple logo

    Hi everybody, I want to update my High Sierra to Catalina (directly). 1) I update my actual clover (4411) to 5122. I did it but still showing Current booted revision 4411 (why ??? I checked, it seems updated). 2) I run my download Catalina, press update, seems OK, and when it restart, I'm...
  12. BezLG

    Very bad bandwidth WIFI hotspot with Fenvi FV-HB 1200 / Gigabyte Z370

    Hello, I have just install an ethernet card Fenvi FV-HB 1200 on my Gigabyte Z370 AORUS Gaming, and I have a very bad bandwidth (2 Mbps download / 16 Mbps upload : weird), when I'm sharing by WIFI hotspot my mac's internet (who's receiving a 1 Gb/s by Optical Fiber)… to my phone/oculus… I didn't...
  13. BezLG

    Reboot after logo apple (no progress bar / High sierra)

    Sorry I'm french, I tried to be as clear as possible ;) . Yes that's what I did, thank's for you help.
  14. BezLG

    Reboot after logo apple (no progress bar / High sierra)

    OK, thank's. Otherwise, is my theory ok ?
  15. BezLG

    Reboot after logo apple (no progress bar / High sierra)

    OK, I think I've found it : For the BIOS, I begin to start with the EFI of my Old "System Backup" (I guess the only one who worked), then the computer could boot on the "System" drive. So I copied the Config.plist from the Old "System Backup" to the "System" drive, So now I can boot directly...
  16. BezLG

    Reboot after logo apple (no progress bar / High sierra)

    Well, after fighting :crazy: I did restart but I have to : _have a USB installation plugged _force the BIOS to start on my old "system Backup" _then double click (and not enter, otherwise doesn't work) in the Clover boot screen on my "system" drive to boot on my "system" drive What a joke o_O...
  17. BezLG

    Reboot after logo apple (no progress bar / High sierra)

    Exactly : _ I didn't mess with the EFI folder _ I didn't have problems booting before trying to clone Still can't boot neither on the "system" and my old "System Backup", and I don't understand why !!! I'm gonna install another MacOS in an other drive, to check the EFI folder of the "system"...
  18. BezLG

    Reboot after logo apple (no progress bar / High sierra)

    Thank's for answering me. Unfortunately, the System is on a OWC SSD, and I can't boot, so how can I reach it ? Clover boot screen ? Bios ?... The clone of the system drive didn't copy the EFI (That's why it didn't boot on it ?)
  19. BezLG

    Reboot after logo apple (no progress bar / High sierra)

    Hello, Couldn't find the solution… Verbose (-v) checked (cf attachment) Bios configuration : VTd, secure boot, IO serial port : Disable XHCI Handoff : Enable (couldn’t find OS Type to Other OS / CFG-Lock…) Everything was fine, until… I've clone my "System" (10.13.6 / Carbon copy cloner) to...
Top