Search results

Loading Google Results...
  1. scomb09

    Dual Booting OS X Versions

    I would like to update my hackintosh to bring it up to speed and add the new features of el Capitan. My current build is running snow leopard and is comprised of the following: GIGABYTE GA-Z68X-UD7-B3 Intel Core i7-2600K GIGABYTE ATI Radeon HD6870 Corsair Vengeance Blue 16 GB DDR3 SDRAM I have...
  2. scomb09

    Boot Lagging

    FIXED NOW Turns out an installation of VMware was causing the delay. Got rid of VMWare, got rid of problem. I have been living with this problem for a while, and I'm in the mood to try to do some more work. The issue that I have never been able to figure out occurs at Boot. Although my...
  3. scomb09

    No display resolution options

    I have my system up and running except for the issue that I only have one option on my display settings for resolution, 1024x768. I am running on the GA-Z68-UD3H-B3 and hoping to get built in graphics to work. Processor is i5 3.3GHz with HDGraphics 3000. Any idea what is happening? Changing...
  4. scomb09

    Bootloader not always loading

    Sometimes when I boot up my computer it will lag at the checking RAM part of the BIOS post screen for longer than usual and then not be able to load the bootloader. I then have to do a hard reset and it usually will boot after that. I though this was a problem with my bios but it is still...
  5. scomb09

    6870 being recognized as N140

    As the subject says, my Gigabyte AMD Radeon HD 6870 is being recognized in the system profiler as ATI Radeon HD NI40. Even with GE = yes DVD player is crashing and I feel this is also leading to some booting problems.
  6. scomb09

    System lagging at boot

    I have gotten my system up and running well twice now only to have boot problems a few hours later. At this point I can not boot from harddrive or Iboot. When I try to boot from iboot, It will go through the grey screen and advance to a light blue screen and hang. When I try to boot from HDD...
  7. scomb09

    Powering Off

    I have what seems to be a fully functioning hack but It will not shut down completely. When I shut down, OS X will shut down but the computer will remain on hanging. Any ideas? I have installed Ev0reboot and NullCPUpowermanagement.
Top