Search results

Loading Google Results...
  1. SNorton

    Grey screen with mouse pointer when installer starts.

    Trying to set up OpenCore 0.7.6 on a USB stick to install Monterey on my Alder Lake system. When I boot the USB stick with debugging enabled I just get a message stating "OCB: System has no boot entries", and the system halts. I created the USB stick with this guide...
  2. SNorton

    Install Mac OS doesn't appear as option in Clover for Monterey USB installer

    I have my Catalina (10.15.5) Mac to download the Monterey installer and Clover 5141. I created a USB boot stick using this guide: https://www.tonymacx86.com/threads/how-to-create-a-macos-monterey-public-beta-installation-usb.313754/ ...but when I boot from it no boot options appear. If I press...
  3. SNorton

    << Solved >> How to tell Clover what disk to use for EFI data

    My PC consists of three 512GB SSDs and a 2TB SATA data drive. Each of the SSDs has a complete, bootable OS installation, including EFI partition - Windows 11, Mint Linux, and I'm installing OS X now. This allows each SSD to be bootable from the BIOS should anything happen to any of the other...
  4. SNorton

    Clover Configurator does not see my bootable EFI partition

    My system is triple booting Mint Linux, Windows 10, and Mac OS 11.4 Big Sur... using the Clover boot manager. Everything is mostly working, with the exception of the wrong partition showing up in Clover for Mac OS. I'd like to fix this, but Clover Configurator v5.18.3.0 does not see the EFI...
  5. SNorton

    Panic at boot after fresh Big Sur reinstallation

    A while ago I updated my Hackintosh to Big Sur. It was working well, but I wanted to upgrade to 11.4. The upgrade process wasn't working for me, so I decided to wipe my drive and do a fresh installation. I created a USB installation stick and performed the installation. All went well, or so I...
  6. SNorton

    Is there any documentation for the Quirks in Clover 5127?

    I'm running OSX 10.15.7 and I was successfully booting between OSX, Windows and Linux using Clover 5119. In preparation to update to Big Sur I updated Clover to 5127. Once I did that my system would not boot OSX - stalling at "EXITBS:START" then a row of "++++". I added the default Quirks...
  7. SNorton

    Help optimizing after successful installation of Big Sur

    So, I successfully did a clean installation of Catalina 10.15.5, upgraded Clover boot loader from 5119 to 5126, fixed any issues from that upgrade, then upgraded to Big Sur. The system is booting fine, and I only see two issues - The onboard sound is not working but HDMI sound is OK, and the...
  8. SNorton

    << Solved >> Web browsers not working after Big Sur upgrade

    I just did an upgrade to Big Sur on my Hack and it seems to be OK, except that I cannot open Safari or Edge. Other apps open fine - Mail, Clover Configurator, Photos, etc. I did a clean install of Catalina 10.15.5 on my Hack. It was working fine. I had sound, It would sleep, etc. I upgrade...
  9. SNorton

    [Solved] Unable to create USB installation media for Big Sur on old iMac.

    I'm using an old iMac to try and create a 32GB bootable USB stick to install Big Sur on my PC. The iMac is running El Capitan 10.11.6. The stick is formatted according to the instructions found in the How to Prepare for Big Sur thread. I was able to download the Big Sur installer on my...
  10. SNorton

    Realtek 8191SU USB wifi support in Mojave?

    Title says it all... Is there a way to get a Realtek 8191SU based USB wifi adapter working in Mojave?
  11. SNorton

    No HDMI audio from AMD RX 470

    I recently removed my EVGA 1050ti video card that was working under High Sierra with an MSI RX 470 OC. After the swap I no longer have HDMI audio. On the sound preference panel I have Digital Audio (HDMI) listed four times, with the type column being empty. I've tried selecting each of these...
  12. SNorton

    << Solved >> High Sierra to Mojave Upgrade Not Working

    I'm running High Sierra 10.13.6 on a Gigabtye GA-H170-D3HP mainboard with an Intel i5 6500 processor and an MSI RX 470 video card. The system seem to be running fine, except that HDMI audio is not working. I did recently replace a 1050ti video card with the RX 470. I'm using Clover v5.4.5.0 to...
  13. SNorton

    [Solved] Clover not counting down regardless of UUID I use.

    This is Clover v 4658. I have several hard drives in my computer... - 500GB SDD with Windows 10 - 1TB SDD for data only - 120GB SDD for OSX - 400GB HDD for Mint Linux When I boot the computer with Clover set to LastBootedVolume, the countdown works and the last OS I used is selected. I want...
  14. SNorton

    Installed Mint Linux, Clover no longer my bootloader.

    So, I installed a new 400GB HDD into my PC and installed Mint Linux v19 onto it. During the installation I selected "sdd" for the grub bootloader and "sdd1" for the "/" of the Mint installation. Now, when I start my PC, the grub bootloader is appearing instead of Clover. I have three options...
  15. SNorton

    [Solved] Updated Clover and started OSX update from Sierra - Now blackscreen

    So, I was running Sierra 10.12.6 without a problem.I decided to update to the latest OS X offered by the Apple update software, so I updated my Clover installation and then copied apfs.efi to /EFI/CLOVER/drivers64UEFI/. I downloaded the update and rebooted when asked. Clover started and I...
  16. SNorton

    [Solved] Suddenly, Finder fades to black after login

    Not sure what's happened as I haven't updated anything... When I log into my Sierra Hackintosh I get a proper login screen. I log in. My desktop appears and then it fades to black and puts the monitor into standby mode. I have left it for a short while hoping that it would come back, but it does...
  17. SNorton

    Black screen with Pascal and Sierra. Fixes not working.

    I am aware of this thread https://www.tonymacx86.com/threads/black-screen-with-macpro-6-1-or-imac-15-or-imac-17-system-definition.183113/ but it has not helped me. I've tried the Lilu and NvidiaGraphicsFixup kexts. I've tried patching the AppleGraphicsDevicePolicy.kext. I was running El Capitan...
  18. SNorton

    Clover won't autoboot

    My Hackintosh is working great, but I have an issue that I can't seem to resolve. I boot the computer into Clover. It has a timeout of 4 seconds, but it never times out. Below is the BOOT and GUI portions of my config.plist: <key>Boot</key> <dict> <key>Arguments</key>...
  19. SNorton

    Dual monitors are backwards

    Installed El Capitan on my Hackintosh and all seems well, except for one small thing. When I boot up the computer, the login screen is on my right monitor (DVI connector, 24"). Once I log in, the dock is on my right monitor. All the dialogs and notifications are coming up on my right monitor...
  20. SNorton

    Another compatibility check...

    I'm one among many who would like to get OSX running on their computer. I'm hoping that someone can tell me if I'm wasting my time trying to get it working on my computer. Mainboard: Gigabyte GA-H170-D3HP (Link) Video: nVidia GeForce 660 GTX CPU: Intel i5-6500 RAM: 16GB of AData XPG Z1 Gaming...
Top