Search results

Loading Google Results...
  1. eranno

    intel 620

    Cant get intel 620 to work. It is identified by my system with correct model, as Intel HD Graphics 620 1536MB Graphics, but I get no acceleration Computer is Gigabyte Brix 7500, i7-7500U All problem reporting files are attached.
  2. eranno

    Audio - HDMI Audio AppleHDA [Guide]

    (Edit) Had a problem but found a fix.
  3. eranno

    Audio - HDMI Audio AppleHDA [Guide]

    Now working. Thanks!
  4. eranno

    No Sound - Realtek ALC AppleHDA [Guide]

    Because at the moment the headphones are connected to the read panel. This is the only way I can hear sound on the headphones, as the from connection is jittery.... Any solution?
  5. eranno

    No Sound - Realtek ALC AppleHDA [Guide]

    1. Description of audio problem I see onboard audio devices, but headphones front connector sound is cracking, going on/off and sounds weird. Green port on the back works fine. No HDMI / DP sound at the moment (opened a different thread in relevant topic) 2. Specs: OS Version 10.12.6...
  6. eranno

    Audio - HDMI Audio AppleHDA [Guide]

    Tried to implement the solution, no change attached the DSDT file
  7. eranno

    No Audio Devices - Realtek ALC AppleHDA [Guide]

    1. Description of audio problem Sound on headphones is distorted, as if I'm using an old cable and keep insert and remove it 2. Specs: OS Version 10.12.6 Mobo Z270x-UD5 I7-770k Nvidia GTX 970 3. Method Installed using multibeast - codec for 1120 + 100 / 200 series audio - got audio...
  8. eranno

    Audio - HDMI Audio AppleHDA [Guide]

    1. Description of audio problem I have only the onboard audio, no HDMI or DP audio 2. Specs: OS Version 10.12.6 Mobo Z270x-UD5 I7-770k Nvidia GTX 970 3. Method Installed using multibeast - codec for 1120 + 100 / 200 series audio - got audio devices (mobo only) Used...
  9. eranno

    No Audio Devices - Realtek ALC AppleHDA [Guide]

    1. Description of audio problem I can only the onboard audio, no HDMI or DP audio 2. Specs: OS Version 10.12.6 Mobo Z270x-UD5 I7-770k Nvidia GTX 970 3. Method Installed using multibeast - codec for 1120 + 100 / 200 series audio - got audio devices (mobo only) Used...
  10. eranno

    OS X Driver for NVMe M.2 Solid State Drives Released

    Hi RehabMan, First, thanks for the great patch. I tried to mess with IOReg to create the DSDT, but I wasn't able to find the correct reference. Attached my IOReg report. Can you help me with a customised DSDT? The second folder which you asked about, /clover/acpi/origin is empty. Thanks Eran
  11. eranno

    Multibeast 8.2.3 failed to install drivers (10.11.6)

    multicast.log 05/10/16 03:58:28 - Starting MultiBeast 6.5.1-20150204 05/10/16 03:58:50 - Installing 'Drivers > Audio > Realtek ALCxxx > ALC1150' 05/10/16 03:59:12 - Touching 'S/L/E' 05/10/16 03:59:12 - Finished Installing. 05/10/16 03:59:12 - Releasing XPC connection. 11/04/16 18:41:24 -...
  12. eranno

    Multibeast 8.2.3 failed to install drivers (10.11.6)

    Hi, I am trying to install audio rivers on 10.11.6 using MB 8.2.3 and it is failing. I saw another thread where MacMan stated that it is due old version of FakeSMC, but I am not sure how to resolve it. In S/L/E I don't have FakeSMC, and in clover/kexts/10.11 I do have it, from back when I...
  13. eranno

    Audio - HDMI Audio AppleHDA [Guide]

    Well, after endless times trying to fix it, while installing in order to send you the files, suddenly it is working :) Thanks so much!
  14. eranno

    Audio - HDMI Audio AppleHDA [Guide]

    Can't get HDMI to work Description of HDMI audio problem: no devices in sound->output OS X version/motherboard model/BIOS version/processor/graphics: Sierra 10.12.1, MOBO Gyg Z77X-UD5H, i7-4790, nVidia 750 TI Procedure/Guide Used: tried to use the automated script for Sierra. Also tied the...
  15. eranno

    [SUCCESS] i7-5820k / GTX 970 / GA-X99-UD4 El Capitan 10.11.2 [Clover Guide] (100% Working)

    Hi, I followed the guide and *almost* everything works great. Only problem here, is that when I try to boot, sometimes I get the "no entrance" sign. This can be resolved by resetting and booting again, but sometimes it takes 5-6 tried until the system are booting. When it boot successfully...
  16. eranno

    No Audio Devices - Realtek ALC AppleHDA [Guide]

    Any solution?
  17. eranno

    No Audio Devices - Realtek ALC AppleHDA [Guide]

    No, only for NVIDIA attached screenshot
  18. eranno

    No Audio Devices - Realtek ALC AppleHDA [Guide]

    I verified and audio is active on BIOS Also, MB is function correctly, I know that because before trying your solution I used VOODOOHDA and audio worked on and off. Still got my monitor's HDMI and DP audio active, but that's all Any clue? See post #646 for files, nothing changed since
  19. eranno

    No Audio Devices - Realtek ALC AppleHDA [Guide]

    Got only monitor's HDMI output, can't see MB audio outputs.. 10.10.2 X99-UD5 Wifi GTX680 using chimera installed ALC1150 using latest multibeast
  20. eranno

    No Audio Devices - Realtek ALC AppleHDA [Guide]

    Thanks for your reply. Updated to 10.10.2, installed ALC1150 using Multicast - same thing. Only difference is that now I can use the HDMI interface on GTX680, I think it's because the system uses the built-in driver instead of Nvidia. Any solution?
Top