Contribute
Register

Search results

Loading Google Results...
  1. reiji12

    [Success] GIGABYTE Z370 Gaming 7 + Intel Core i7-8700K + RX 580 + (2x) Dell P2715Q 4k @ 60Hz

    For those that have upgraded to Mojave and can't use preview to open JPEG files please use this kext and place it in the ...CLOVER/kexts/other/ folder .. You will also need Lilu.kext for this to work. https://github.com/vulgo/NoVPAJpeg/releases
  2. reiji12

    [Success] GIGABYTE Z370 Gaming 7 + Intel Core i7-8700K + RX 580 + (2x) Dell P2715Q 4k @ 60Hz

    I've succesfully updated from mac app store without changing a thing. I do have the latest clover tho but didn't update any kexts or anything from this build. I just have no sound anymore from my external speakers. EDIT : updated lilu.kext and AppleALC.kext .. sound is working now.
  3. reiji12

    [Success] GIGABYTE Z370 Gaming 7 + Intel Core i7-8700K + RX 580 + (2x) Dell P2715Q 4k @ 60Hz

    Will you be making a guide for Mojave when it's out and stable?
  4. reiji12

    [Solved] Can't get to the installer

    I just discovered my Mobo has 32 GB Optane memory installed also.. Might that be the culprit..? EDIT ; it was.. Everyone watch out if you have optane memory .. i removed it from mobo and now it boots flawlessly..
  5. reiji12

    [Solved] Can't get to the installer

    Hello all, I can't seem to get to the installer screen.. It keeps rebooting after panic. I have attached screenshots of verbose mode. Anyone any advise? I used unibeast to create the USB and did all the bios settings. I'm using gigabyte z370 aorus gaming 7-op I7 8700k Sapphire amd rx 580 Pulse...
  6. reiji12

    [Success] GIGABYTE Z370 Gaming 7 + Intel Core i7-8700K + RX 580 + (2x) Dell P2715Q 4k @ 60Hz

    Can anyone with this setup help me get to the installer? I've tried about everything but it keeps rebooting half way through the apple logo. I've tried running it with integrated graphics but that didn't help either. I removed the optane 32gb from motherboard and now it works.. been working 2...
  7. reiji12

    [Success] GIGABYTE Z370 Gaming 7 + Intel Core i7-8700K + RX 580 + (2x) Dell P2715Q 4k @ 60Hz

    Hey man.. I have the exact same hardware as you and once I get to Clover boot menu to boot up high sierra i see the apple loading screen and then it reboots again to clover boot menu.. I can't get to the installer.. I did all the BIOS settings that you recommended.. any idea how to get it to...
  8. reiji12

    Big List of Solutions for El Capitan Install Problems

    I can't see apple logo at all when I put NV disable. Clover just reboots when I add that boot flag I also get the prohibited sign if I just boot normally. I use gtx 460 and legacy boot through unibeast made USB. Got gigabyte z68xp ud5 with uefi unofficial bios.. Maybe that's the issue?
  9. reiji12

    UniBeast: Install OS X El Capitan on Any Supported Intel-based PC

    Guys how large does the usb need to be? I got 7.3GB not sure if that is enough?
  10. reiji12

    Successful install using MultiBeast 7.0

    Great to see.. sound etc working well? No screen freezes?
  11. reiji12

    Yosemite on Z87X-UD3H

    It's safe to say that it's better to keep on mavericks till drivers and tools are updated for a more stable environment.. looks so risky right now i don't want to lose my current installation yet for a cosmetic overlook
  12. reiji12

    Unibeast does not allow me to select an OS

    Delete all OS from app store and only download the one you will be using.. Yosemite in this case. This might not solve your problem but it's a suggestion. Also, download the latest unibeast
Top