Contribute
Register

Search results

Loading Google Results...
  1. IvanPistoff

    HWmonitor not showing NVME SSD

    No, gave up on it.
  2. IvanPistoff

    Random Application Crashes after 10.13.5 update

    Hello, my system was running great up until the 10.13.5 update. Now I get random application crashes. Usually the web browser but any application really. It's happened with Firefox, iTunes, Microsoft Excel, Minecraft, etc... and 3 times now the machine has just up and rebooted. Any help...
  3. IvanPistoff

    macOS 10.13.4 Update

    Coffee Lake user here using UHD630. Just updated. I had the screen flickering problem and changed smbios from 18,3 to 18,1 and it's working fine now. No problems with USB either. Did not do the patch.
  4. IvanPistoff

    [SOLVED - Duet Display Problem] Dock transparency after 10.13.3 Supp Update

    Thanks! Deleting com.apple.systempreferences.plist didn't help but as someone else there posted, I do have Duet Display installed. Removing it from automatically starting at login fixed my problem.
  5. IvanPistoff

    [SOLVED - Duet Display Problem] Dock transparency after 10.13.3 Supp Update

    A minor annoyance but I noticed the dock transparency changed after the update to 10.13.3 Supplemental. It's now a solid grey. I was able to find the setting at System Preferences - Accessibility - Display - Reduce transparency. Its checked and if I uncheck it goes back to normal but it does...
  6. IvanPistoff

    [SOLVED] Panic on 10.13.3 Supplemental Update

    Was your audio and graphics working after sorting out your kexts and before applying the update? Where is it failing now? Do you have a fragmented "macOS Install Data" folder on the root of your drive? Delete that and try launching the update again. Also I want to mention. After applying the...
  7. IvanPistoff

    macOS 10.13.3 Supplemental Update

    I got mine working finally. I had additional kexts besides FakeSMC.kext that were duplicated in /Library/Extensions/ that were also in /EFI/EFI/CLOVER/kexts/Other/. I made sure the newest version was in EFI and removed the duplicates from /L/E. Then worked fine. I'm not sure which kext was the...
  8. IvanPistoff

    [SOLVED] Panic on 10.13.3 Supplemental Update

    SOLVED!!! I read somewhere that FakeSmc.kext should not be in /Library/Extensions/ but should be moved to EFI/CLOVER/kexts/Other. I tried that but didn't help. Eventually I realized I had duplicates of additional kexts in both folders. I removed everything from /Library/Extensions/ that was...
  9. IvanPistoff

    [Success] 8700K, Gigabyte Z370-HD3P, UHD Graphics 630, macOS High Sierra, Mojave

    Huh, I don't know how I missed that. I think I was running it from the wrong folder and nothing happened. Anyway, I'm good now. Thanks for getting back to me!
  10. IvanPistoff

    macOS 10.13.3 Supplemental Update

    Did you get it working? I'm having the same problem. As UtterDisbelief suggested, I made sure to select the Installer at the CBM but it reboots shortly without finishing. I'm also stuck at build 17D47 and see the "macOS Install Data" folder left over.
  11. IvanPistoff

    [SOLVED] Panic on 10.13.3 Supplemental Update

    Yeah it's weird. I haven't had any problems on previous systems either. I've seen a few folks with 300 series post their success on the main 10.13.3 supplemental thread. Everyone else seems to be having problems with NVIDIA drivers which I'm not using.
  12. IvanPistoff

    [SOLVED] Panic on 10.13.3 Supplemental Update

    I don't see how. I emptied the trash and downloaded it again, actually tried that probably 3 times now. I also tried the update from the App Store and got the same behavior. Also just for the sake of it I tried the update on a Carbon Copy backup I made of my fresh install using a separate...
  13. IvanPistoff

    [SOLVED] Panic on 10.13.3 Supplemental Update

    Sorry about that. Yes, I removed the "macOS Install Data" folder and emptied trash. Yes, re-downloaded the 10.13.3 supplemental install package and launched the install. On reboot at the bios post I press F12 and select my boot disk. At CBM I selected "Boot macOS Install from System" which...
  14. IvanPistoff

    [SOLVED] Panic on 10.13.3 Supplemental Update

    Thanks cmn699 but I get the same results. I did update apfs.efi and I rebooted just to make sure that didn't cause any problems. Everything there was fine. I started the update, it reboots and when I boot to the install selection it starts up but reboots shortly there after. I let it do that...
  15. IvanPistoff

    [SOLVED] Panic on 10.13.3 Supplemental Update

    I'm not getting anywhere applying the 10.3.3 supplemental update. I noticed clover has defaulted to a boot entry titled, "Boot macOS Install from System" (System being the name of my boot disk). If I start that, the machine starts to boot then panics and reboots. If I select the original boot...
  16. IvanPistoff

    [Success] 8700K, Gigabyte Z370-HD3P, UHD Graphics 630, macOS High Sierra, Mojave

    I'm missing something with the instructions on patching. Where are you getting the .dsl files? I see only .aml files in my origin folder.
  17. IvanPistoff

    HWmonitor not showing NVME SSD

    Should my NVME SSD drive show up in HWMonitor? My other drives a SATA SSD and SATA spindle disk both show up. I was hoping to monitor the temperature of my newly installed Samsung SSD 960 EVO 250GB.
  18. IvanPistoff

    [Success] 8700K, Gigabyte Z370-HD3P, UHD Graphics 630, macOS High Sierra, Mojave

    This was a huge help! I just got my system running thanks to this guide. Only problem is with audio. After installing VoodooHDA I get horrible loud audio feedback. Also microphone doesn't work. Did you have any trouble with audio? Thanks! **EDIT**: I figured out the audio feedback problem...
  19. IvanPistoff

    Direct Update to macOS Sierra using Clover

    The upgrade worked for me. I had to downgrade my Clover version and skip the part about booting without caches. I also had to run the Toledo script for my ALC887 to get audio to work again. Funny thing is audio output works again but my mic does not so I have no audio input which I need but...
  20. IvanPistoff

    Z97-HD3 "Hot Swap" not working after upgrade to El Capitan

    Hey guys, I had been running Mavericks on my Z97-HD3 with no problems. I just decided to try upgrading to El Capitan. The actual install went super smooth just following some of the success threads here. I just have one little annoyance I am hoping someone could help me with. I have a...
Top