Contribute
Register

Search results

Loading Google Results...
  1. GabeDamien

    USB in bootloader, but not OSX?

    This is very weird / frustrating. I had Clover for El Capitan working fine. I went away for the holidays, come back, boot up — keyboard works in boot loader. Let it get to login screen and… no response from mouse or keyboard. Confirmed they work on another machine, just not once OS X has loaded...
  2. GabeDamien

    Sudden boot0 error, no idea why —*how to repair?

    Hello, My hackintosh has functioned well for many years now. I've always waited before upgrading OSs until the kinks have been worked out. This last weekend I went on vacation and turned off my hack, which was running 10.10 Yosemite, booting via Chimera. I did not install El Capitan —*at...
  3. GabeDamien

    iStat Menus: lost memory monitoring?

    Has anyone who uses iStat Menus lost the memory graph? Mine only shows "pressure" and reports nothing else (i.e. no "active," "inactive," "wired" etc.). It worked fine for years and I don't recall changing anything recently. Tried restarting of course. If nobody else has been having this...
  4. GabeDamien

    Chimera suddenly won't load, can't boot into UniBeast

    I have a big problem. I have been running the hackintosh desktop in my sig for a while now with no problems. I didn't install anything or update anything recently. Just restarted, and now Chimera won't load. In other words, my mobo's splash screen shows, the grey cursor appears in the...
  5. GabeDamien

    No GUI Boot option in Windows 7?

    Hello, I installed Win 7 on an internal drive. I saw that one way to shave 2-3 seconds off your boot time was to enable the "No GUI Boot" option in one of the config panels (maybe msiconfig, I forget). Unfortunately, on my machine this is grayed out and cannot be selected. Researching...
  6. GabeDamien

    Time Machine only works in safe boot (used to be fine)

    Time Machine was working perfectly. At some recent point, however, it stopped working, and stays in "looking for backup disk" forever (2+ hours, no progress). The drive is mounted, I can enter TM and see my old backups, etc. It even shows up in the TM pref dialog box where it correctly ID's its...
  7. GabeDamien

    Installers often fail (inc. Multibeast) - recent install.log errors?

    UPDATE: Problem solved, and better than before! See second post. TL;DR: How do I fix "kextcache: {INSERT FAKESMC PLUGINS HERE}.kext - no dependency found for org.netkas.FakeSMC"? Hello, One thing that has bugged me for a while since getting my hackintosh set up is that installers very...
  8. GabeDamien

    [SUCCESS] Gabedamien's first build: Maximus V Gene - 3770K - 16GB RAM - GTX 670 - FT03 - OS X 10.8

    [SUCCESS] Gabedamien's first build: Maximus V Gene - 3770K - GTX 670 - FT03T - OS X 10.8 .:. Gabedamien's first build: Maximus V Gene - Core i7 3770K - GTX 670 - FT03 Titanium - OS X 10.8.2 ML .:. .:. LAST UPDATED 3/29/13 .:. .:. EDIT: I highly recommend checking out PJALM's build...
  9. GabeDamien

    HWMonitor - lost everything but HDD temps? iStat works though.

    HWMonitor - lost everything but HDD labels? iStat works though. OK, let me see if I can remember exactly how I got here. Initial build, using MultiBeast 5.0.2 (which ALWAYS gives failed install message, BTW, even though it works). HWMonitor gives multiplier, CPU temps, but not GPU temps...
  10. GabeDamien

    Cannot boot! Black and white striped screen on HD4000

    Hi guys. Going nuts. Had 10.8 installed on Maximus V Gene running HD4000; attempted a MultiBeast installation which failed. Tried again with Easy/UserDSDT and it worked. Restarted; couldn't boot ("You need to restart your computer"), crashed on com.apple.drivers.intelcpupowerwhatever. Thought...
  11. GabeDamien

    Installing 10.8 on Maximus V Gene with HD4000 - white screen suddenly?

    Hello, I was in the middle of using migration assistant (first mistake, I guess) during OS X installation on my new build, currently only running HD4000 via HDMI to my TV, when it suddenly showed a white screen with a small grey rectangle. I know it didn't crash because the HDD indicator...
  12. GabeDamien

    Thunderbolt PCIe cards theoretically possible in the future? Considering GA-Z77MX-D3H (non-TH)

    Hi everyone, Since the GA-Z77MX-D3H TH may not come to the USA (for whatever weird reason), I am looking at the non-TH version. Anything notable differences regarding hackintosh installation for the GA-Z77MX-D3H? I don't need TH for anything right away anyway; I just figured "why not"...
  13. GabeDamien

    USB 5.1 Audio Interface with good compatibility?

    Hello, Tried some searches but didn't get much out of them. I'm wondering what people like for quality USB audio devices that feature headphone amp, stereo out jack, and Toslink 5.1 out jack. An example would be the Creative X-Fi HD USB (Amazon.com: Creative Sound Blaster X-Fi HD USB...
Top