Contribute
Register

Search results

Loading Google Results...
  1. telepati

    Boot problem: HDMI out on UHD630

    Share your solution also in here what did you do?
  2. telepati

    pastrychef's Asus ROG Strix Z370-G Gaming (WI-FI AC) build w/ i9-9900K + AMD Vega 56

    BTW I tried DVI connection but the problem still same after the verbose monitor goes to sleep. You are right definitely video ports need a patch. Thank you @pastrychef for your help. :thumbup:
  3. telepati

    pastrychef's Asus ROG Strix Z370-G Gaming (WI-FI AC) build w/ i9-9900K + AMD Vega 56

    Sorry for the late response. I test it but nothing change monitor goes to sleep after finishing the verbose.
  4. telepati

    pastrychef's Asus ROG Strix Z370-G Gaming (WI-FI AC) build w/ i9-9900K + AMD Vega 56

    SMBIOS 19,1 Old HDMI display with two port HDMI and DVI-D HP 2711 Yes Initial output IGFX is primary and Internal GPU is set IGPU Here is my EFI I also attached ioreg.
  5. telepati

    pastrychef's Asus ROG Strix Z370-G Gaming (WI-FI AC) build w/ i9-9900K + AMD Vega 56

    Ok here is the test results; IGPU Primary All Graphics and Devices Section Empty With WEG I am getting Kernel Panic IGPU Primary All Graphics and Devices Section Empty Without WEG After finish the verbose, the monitor goes to sleep. I used this black screen patch but didn't help;
  6. telepati

    pastrychef's Asus ROG Strix Z370-G Gaming (WI-FI AC) build w/ i9-9900K + AMD Vega 56

    I want to make a test. is this problem from my RX560 or something else? That's why I am trying to make IGPU only setup. If I still lose my screen on IGPU that does it mean there is no problem on my RX560. DVMT-Pre-Allocated 64M DVMT-Total gfx Mem 256M on BIOS I will test now just like you...
  7. telepati

    pastrychef's Asus ROG Strix Z370-G Gaming (WI-FI AC) build w/ i9-9900K + AMD Vega 56

    But you're saying this for headless mode, right? I mean RX560 primary IGPU is headless mode? Cause I tried this; Latest Clover Latest WEG IGPU primary in BIOS AAPL,ig-platform-id 0300983E device-id 983E0000 The result is kernel panic on boot. My display does not have a DP port, only have...
  8. telepati

    pastrychef's Asus ROG Strix Z370-G Gaming (WI-FI AC) build w/ i9-9900K + AMD Vega 56

    I am using r4972, is WEG mandatory for this? But when I use these values I can't make a boot always getting kernel panic. Connection type is HDMI and it is not color issues. Not the system it looks like GPU crashing cause fans are still working. I am just losing screen. I disconnected and...
  9. telepati

    pastrychef's Asus ROG Strix Z370-G Gaming (WI-FI AC) build w/ i9-9900K + AMD Vega 56

    @pastrychef I need your help. I want to test my RX560 is faulty or not. My screen turns whitish grey while using randomly and I am making force restart from the case. (Last loss happened reading article on Pocket app. But that doesn't mean it is always happening with this app. Sometimes...
  10. telepati

    SMBios 19.x - iMacs 2019

    Yes and probably some others but I just checked for 19,1.
  11. telepati

    SMBios 19.x - iMacs 2019

    Guys, some values of the SMBIOS changed such as Firmware Features, EFI versions, etc. Update your Clover Configurator and SMBIOS.
  12. telepati

    Can't run VMWare Fusion in Catalina

    It is normal cause its unsupported app right now. You can see here which apps are working or not at the moment; https://forums.macrumors.com/threads/catalina-apps-working-not-working.2183923/
  13. telepati

    Random Greyscreen

    Those ones; https://www.tonymacx86.com/threads/random-crash-to-blank-screen.272798/ https://www.tonymacx86.com/threads/occasional-white-screen-rx570-mojave.273894/
  14. telepati

    macOS Native CPU/IGPU Power Management

    @toleda but pluginType also doesn't work on Z390 system at least it does not work for me.
  15. telepati

    Random Greyscreen

    But, I don't think this is a hardware issue cause I just recently upgrade my hardware. I have this problem before the new hardware I upgraded. This problem starts for me after Mojave. My connection type is HDMI and my display is HP 27". BTW couple of guys also have this type problem I also...
  16. telepati

    Random Greyscreen

    I have the same problem a very long time and I never found a solution. I always making a hard restart from the case. I am really want to know how can I define this problem for debugging or where should I look to after restart. Cause this problem really annoying screen turns randomly grey in use...
  17. telepati

    pastrychef's $62 OptiPlex 3050 Clunker - i3-6100 - RX 560

    @pastrychef what is the config.plist inside of the ACPI folder?
  18. telepati

    SMBios 19.x - iMacs 2019

    My Gigabyte is also working natively.
  19. telepati

    Solved > Graphics Card not showing up in System Information "about this mac"

    Look inside your ioreg did you seeing your GPU there?
  20. telepati

    SMBios 19.x - iMacs 2019

    Does anyone know Cpu-Type for i7 9700K?
Top