Search results

Loading Google Results...
  1. mrugeshtank

    [Guide] Lenovo Z50-70/Z40-70/G50-70/G40-70 using Clover UEFI

    Awesome! Just update Open core with your zip, and SMBIOS? Or need to take any further steps? I'm generating SMBIOS from here but all serial numbers are invalid if I check here . Should I choose invalid Serial number or keep searching for valid serial number?
  2. mrugeshtank

    [Guide] Lenovo Z50-70/Z40-70/G50-70/G40-70 using Clover UEFI

    No. Win10 HDD and Mac OS 11.4 is on SSD. When I need to use Mac OS then I boot SSD which has OC. and when I need to use Win10 then I boot from HDD which has the default bootloader for Win
  3. mrugeshtank

    [Guide] Lenovo Z50-70/Z40-70/G50-70/G40-70 using Clover UEFI

    Yes, I'm having Windows 10, Mac OS Mojave, Mac OS Big Sur (11.4) and Mac OS Big Sur (11.0) on different partition of HDD and SSD. But most of I'm using Mac OS Big Sur (11.4).
  4. mrugeshtank

    [Guide] Lenovo Z50-70/Z40-70/G50-70/G40-70 using Clover UEFI

    Checked Checked Checked Checked But still not getting boot chime.
  5. mrugeshtank

    [Guide] Lenovo Z50-70/Z40-70/G50-70/G40-70 using Clover UEFI

    Thanks for this. Apperaciate your hard work for community. There is missing Starting angular bracket ('<') on line number 1614. I tried after that but on my Lenovo Z50-70 no boot chime. Any suggestion? I was using GUI for Open Core previously.
  6. mrugeshtank

    [Guide] Lenovo Z50-70/Z40-70/G50-70/G40-70 using Clover UEFI

    I'm not getting Ethernet. Any suggestions? I'm having RealtekRTL8111.kext in EFI/OC/Kexts
  7. mrugeshtank

    [Guide] Lenovo Z50-70/Z40-70/G50-70/G40-70 using Clover UEFI

    I'm having problem after update from 10.15.7 to 11.0 In same SSD I'm using 11.0 which was clean installation. It is working fine. But when I tried to update my existing Catelina partition, I'm getting error. Both partitions are being loaded from same SSD's EFI. Here is my EFI without resource...
  8. mrugeshtank

    [Guide] Lenovo Z50-70/Z40-70/G50-70/G40-70 using Clover UEFI

    Before directly upgrading to BigSure I just tried to Move from Clover to OC. I created Bootable EFI OC Pendrive from here and tried to boot existing Mac OS Catalina (10.15.7) but only apple logo appears and progress bar with 0% progress. Here is My OC EFI directory and some logs with screenshot...
  9. mrugeshtank

    [Guide] Lenovo Z50-70/Z40-70/G50-70/G40-70 using Clover UEFI

    I can try that but didn't get OC meaning. (Silly me). I'm running on 10.15.3 (not able to update to 10.15.7, that's why I want to directly Big Sur)
  10. mrugeshtank

    [Guide] Lenovo Z50-70/Z40-70/G50-70/G40-70 using Clover UEFI

    I can try that but didn't get OC meaning. (Silly me). I'm running on 10.15.3 (not able to update to 10.15.7, that's why I want to directly Big Sur)
  11. mrugeshtank

    [Guide] Lenovo Z50-70/Z40-70/G50-70/G40-70 using Clover UEFI

    Any guide or special steps for update to BigSur? Can we do with fresh install or should we update from Catalina to BigSur?
  12. mrugeshtank

    [Guide] Lenovo Z50-70/Z40-70/G50-70/G40-70 using Clover UEFI

    Currently, I'm running on 10.15.3. Everything is running smoothly except TouchBar. Even wifi is working without whitelist BIOS. Now I want to update to 10.15.6, the update is downloaded but it is not being installed. Whenever I tried to install always system do some progress and then restart and...
  13. mrugeshtank

    [Guide] Lenovo Z50-70/Z40-70/G50-70/G40-70 using Clover UEFI

    I tried as displayed in post #251. But after updating to catalina I'm not able to use USB mouse or trackpad. So I am not able to login to my account. Can someone tell what I'm missing?
  14. mrugeshtank

    [Guide] Lenovo Z50-70/Z40-70/G50-70/G40-70 using Clover UEFI

    Yes I've renamed to "bootmgfw-orig.efi". but still windows volume selector not appear at clover screen. What should I attach here? for more guidance? just clover directory of EFI or something else?
  15. mrugeshtank

    [Guide] Lenovo Z50-70/Z40-70/G50-70/G40-70 using Clover UEFI

    forgot about bootmgfw.efi rename that and now I'm able to load and boot from my HDD OSX. but lost Windows10 volume selector on clover screen at boot time
  16. mrugeshtank

    [Guide] Lenovo Z50-70/Z40-70/G50-70/G40-70 using Clover UEFI

    Thanks, I've added that and also added APFS files. able to install and do post installation. but unable to boot from HDD clover now. I've windows 10 installed on another partition. always that windows starts no clover appear. When try to boot from USB and load from installed OS only progress...
  17. mrugeshtank

    [Guide] Lenovo Z50-70/Z40-70/G50-70/G40-70 using Clover UEFI

    Yes, Now it is not appearing in choose section, What should I do next? I tried to boot from and load from USB but it is installing again. While partition for my mac has already OS installed.
  18. mrugeshtank

    [Guide] Lenovo Z50-70/Z40-70/G50-70/G40-70 using Clover UEFI

    I've tried to install Mojave on my Z50-70 which has ELAN trackpad. Successfully boot from USB and tried to install, but after that system restarted and then I tried to boot from USB and install from HDD, but only Apple symbol appear nothing more then that, no any progress bar Here I'm attaching...
  19. mrugeshtank

    [Guide] Lenovo Z50-70/Z40-70/G50-70/G40-70 using Clover UEFI

    Will this thread update for Mojave?
Top