Search results

Loading Google Results...
  1. legsak1mbo

    [Success] Alienware Aurora R6 with 10.12.6

    So this morning I've spent a bit of time trying High Sierra. So far, no luck. The app downloads fine and then reboots but then it gets stuck with a black screen and an ever-slowing spinner. Booting into verbose mode shows "com.apple.WindowServer only ran for 0 seconds". From trawling the web I...
  2. legsak1mbo

    Alienware installation help required

    I had yes but was still getting Intel-related kernel panics. I've used the config.plist and a few other tweaks from here https://www.tonymacx86.com/threads/success-alienware-aurora-r6-with-10-12-6.229567 and it's all working swimmingly now. The only thing that I need to figure out is getting...
  3. legsak1mbo

    [Success] Alienware Aurora R6 with 10.12.6

    Yep, count me in! I've just stuck it on a spare 60GB SATA SSD that I had to hand for now so what I'll probably do is stick a better SSD in there and the do a full write up on the process.
  4. legsak1mbo

    [Success] Alienware Aurora R6 with 10.12.6

    Well ignore the last, looks like Windows is perfectly happy with secure boot disabled.
  5. legsak1mbo

    [Success] Alienware Aurora R6 with 10.12.6

    Ah ha! Looks like I was missing AppleALC.kext. Dropped that in and now I have all of my ins and outs. One final question, are you dual-booting Windows? If so, what have you done about secure boot etc.?
  6. legsak1mbo

    [Success] Alienware Aurora R6 with 10.12.6

    And as if by magic! Two 4K monitors in all their splendour! Amazing. Thank you so much. I have ethernet working (think I used 2.2.0) but as you suggested, the audio isn't showing. I see that in your config.plist you've got the AppleHDA kext patch listed and replaced with 9908ec10. Are you...
  7. legsak1mbo

    [Success] Alienware Aurora R6 with 10.12.6

    This is great - thanks! I'm just trying it now...
  8. legsak1mbo

    [Success] Alienware Aurora R6 with 10.12.6

    Thanks for the quick reply! Yep, I have the 1080. CPU is i7 7700k - in fact I think that the system's exactly the same as yours (in fact your post was what inspired me to try this). Your config.plist would be much appreciated, thank you.
  9. legsak1mbo

    Alienware installation help required

    Apologies, all done now.
  10. legsak1mbo

    [Success] Alienware Aurora R6 with 10.12.6

    I have the R6 and have successfully managed to get macOS installed. However, when I start tweaking with Multibeast things start to go wrong. I looked at the guide that you linked to and tried some of the steps there but that didn't seem to help. I get the same kernel panic on Intel graphics as...
  11. legsak1mbo

    Alienware installation help required

    Note that when I tried the EFI from EFI-BootDrive.zip I got a kernel panic like the one mentioned by marosaie here https://www.tonymacx86.com/threads/ga-z270x-ud5-i7-7700k-hd-630-16gb-ram-m-2-nvme-alc1220-bcm943602cs.228467/
  12. legsak1mbo

    Alienware installation help required

    I'm having problems with this too. I can install without too much trouble but I can't get the Nvidia drivers to work. Unfortunately the bios doesn't allow for disabling the onboard graphics. Any help would be much appreciated.
Top