Search results

Loading Google Results...
  1. rayceyiii

    Unsupported GPU feels hot (RTX 2080) I'm trying to disable it?

    ok thanks but... this post has been ignored many times over................Would prefer the original one deleted and keep the new one but ok cool i guess..
  2. rayceyiii

    Unsupported GPU feels hot (RTX 2080) I'm trying to disable it?

    CPU: Intel i7 4790k GPU: RTX 2080 FE RAM: 32 GB Motherboard: Asus Maximus Vii Formula Audio Codec: Realtek ALC1150 OC: 0.7.1 / BIG SUR 11.5.1 Guide followed: "Disabling desktops unsupported GPUs(SSDT-GPU-DISABLE) | Getting Started With ACPI (dortania.github.io) " Hello I'm trying to...
  3. rayceyiii

    Unsupported GPU feels hot (RTX 2080) I'm trying to disable it?

    UPDATE: I've also tried the "SSDT Method" and still my dGpu RTX 2080 is running hot with fans.
  4. rayceyiii

    Unsupported GPU feels hot (RTX 2080) I'm trying to disable it?

    Hi. I realize anytime when i boot into Big Sur (11.5.1) my discreet GPU (RTX 2080) runs constantly hot with fans. I've followed this guide : Disabling GPU | OpenCore Install Guide (dortania.github.io) I already tried the "DeviceProperties Method" that didn't work because my gpu is still...
  5. rayceyiii

    << Solved >> Where do i find Asmedia.kext???

    My USB ports are mapped now thanks @Edhawk for the front panel info. That helped. Thank you @Rrc for the kext. I needed that kext to go with USBinjectall.kext + SSDT-EC-USBX.aml + SSDT-UIAC.aml. Now i'm good to go. Cheers.
  6. rayceyiii

    << Solved >> Where do i find Asmedia.kext???

    i think i figured it out myself, it's not rocket science. Just one question : what is the max usb ports allowed???
  7. rayceyiii

    << Solved >> Where do i find Asmedia.kext???

    Mate @NorthAmTransAm isn't being specific. He's on about his own setup when i'm looking to fix mine? I got the front panels working now yea. Thanks for all the help but you lot need to be more specific, i'm not a pro advanced hackintosh user.
  8. rayceyiii

    << Solved >> Where do i find Asmedia.kext???

    mate... That doesn't answer my question, it doesn't help my situation as well..
  9. rayceyiii

    << Solved >> Where do i find Asmedia.kext???

    THE USB 3.0 just below the RJ45 doesn't work.
  10. rayceyiii

    << Solved >> Where do i find Asmedia.kext???

    I attached EHCI Handoff is enabled and now the front panel USB 3.0 works (#10) still ports on my back doesn't work.
  11. rayceyiii

    << Solved >> Where do i find Asmedia.kext???

    my front panel usb ports doesn't work with some of them on the back
  12. rayceyiii

    << Solved >> Where do i find Asmedia.kext???

    ok mate how do i find your build guild to get this asmedia kext??
  13. rayceyiii

    << Solved >> Where do i find Asmedia.kext???

    try what?? Some of my ports on my motherboard doesn't work. I definitely need to usb port map.
  14. rayceyiii

    << Solved >> Where do i find Asmedia.kext???

    so you are saying i don't need it?? Why should i ignore those ports?? Wouldn't that limit the usb functionality on my motherboard?? I want all my usb ports to work as much as possible.
  15. rayceyiii

    << Solved >> Where do i find Asmedia.kext???

    Hi. I'm looking to usb port map my hackintosh.. I have asmedia controller, so far doing research i am required that kext but where do i find it? Is there another name for it?? I can't seem to find it anywhere online.
  16. rayceyiii

    Opencore : How do i enable "BootstrapShort"

    Hello.. So i'm trying to upgrade from 0.6.3 to 0.6.4 open core. Since i use a Haswell chip/motherboard, on the official open core ****** it says: ----------------------------------------------- "When upgrading to 0.6.4 we recommend: Turn off BootProtect (set to None) Make sure that you have...
  17. rayceyiii

    OpenCore ASUS Maximus VII Hero Z97 4790K RX580

    I seen other weird things happening like since running a modified bios, Hard Drive Mechanical Disks on Big Sur no longer being detected.. Only SSD's show up.. In Windows both HDD and SSD's were detected np. To fix this problem, I had to use the CtlnaAHCIPort.kext.
  18. rayceyiii

    OpenCore ASUS Maximus VII Hero Z97 4790K RX580

    no worries mate it was a usb flash drive which wasn't working properly, i suspect it's corrupted. The new flash drive i bought worked perfectly, it flashed in back of my mobo. cheers mate.
  19. rayceyiii

    OpenCore ASUS Maximus VII Hero Z97 4790K RX580

    Do you know what older bios version they used to compile with 3503? that information would be really good for me to know
Top