Search results

Loading Google Results...
  1. idd

    Got audio to work 889 on Gigabyte GA-Z68X-UD3H-B3

    delete ALC8xxHDA.kext and AppleHDA.kext repair your permission reboot your machine get Kext Utility then in post one add the AppleHDA.kext.rar then reboot it then pm me
  2. idd

    Got audio to work 889 on Gigabyte GA-Z68X-UD3H-B3

    if this is your mothrboard your codac should be Realtek ALC889 try deleting AppleHDA.kext nd all tyhre audio kext file shut down the machine by unpluging from wall then start from post 1 line 7
  3. idd

    Z68X ALC889 doesn't work 10.8.2

    try this http://www.tonymacx86.com/audio/23703-got-audio-work-889-gigabyte-ga-z68x-ud3h-b3.html
  4. idd

    audio not working help

    yup it Realtek ALC892
  5. idd

    audio not working help

    try this http://www.tonymacx86.com/audio/23703-got-audio-work-889-gigabyte-ga-z68x-ud3h-b3.html
  6. idd

    (Tried Everything) Can't get audio codecs to work. GA-Z68XP-UD3, 10.8 RealtekAlc889

    Try this http://www.tonymacx86.com/audio/23703-got-audio-work-889-gigabyte-ga-z68x-ud3h-b3.html
  7. idd

    No Audio Devices ML Realtek 889

    your most welcome good to "hear" you got it working lol
  8. idd

    No Audio Devices ML Realtek 889

    try this http://www.tonymacx86.com/audio/23703-got-audio-work-889-gigabyte-ga-z68x-ud3h-b3.html
  9. idd

    10.8.1 with no audio - help

    Try this http://www.tonymacx86.com/audio/23703-got-audio-work-889-gigabyte-ga-z68x-ud3h-b3.html
  10. idd

    GA-H67MA-D2H-B3 - Gigabyte (ALC889) Lion 10.7.4-No Audio

    try this http://www.tonymacx86.com/audio/23703-got-audio-work-889-gigabyte-ga-z68x-ud3h-b3.html
  11. idd

    Got audio to work 889 on Gigabyte GA-Z68X-UD3H-B3

    Nice to Hear That lol will list your motherboard
  12. idd

    Gigabyte GA-Z68X-UD3H-B3 (f12) - Snow Leopard 10.6.8 (audio crackling, distorted)

    Try this http://www.tonymacx86.com/audio/23703-got-audio-work-889-gigabyte-ga-z68x-ud3h-b3.html
  13. idd

    Need help installing audio on Z68X-UD3H-B3 with an ML OS

    try this do a clean installed thee try this http://www.tonymacx86.com/audio/23703-got-audio-work-889-gigabyte-ga-z68x-ud3h-b3.html
  14. idd

    ALC889 - No Sound after kext - Mountain Lion

    try this try this http://www.tonymacx86.com/audio/23703-got-audio-work-889-gigabyte-ga-z68x-ud3h-b3.html
  15. idd

    Very Low Sound Volume on 889 - GA Z68 XP UD4 -B3

    try this viewtopic.php?f=16&t=26486
  16. idd

    Can't get sound to work on my GA-Z68XP-UD3 (SL 10.6.8)

    try this viewtopic.php?f=16&t=26486
  17. idd

    Got audio to work 889 on Gigabyte GA-Z68X-UD3H-B3

    good as long as it recognized as alc889 you are almost there ok turn off your machine unplug from the wall wait couple of min plug it in turn on your computer now go into sound select youe sound output
  18. idd

    Audio on GA Z68X-UD3H-b3

    its /System/Library/Extensions check in there
  19. idd

    GA-Z68X-UD3H-B3 Realtec 889 audio issues

    try this viewtopic.php?f=16&t=26486
  20. idd

    ALC889 Not Detected WHATSOEVER

    try this viewtopic.php?f=16&t=26486
Top