Search results

Loading Google Results...
  1. phonic2k

    macOS 11.0.1 Asrock Z370Pro4 i8-8700k RX580 OC 0.6.3 AppleTV issues

    Still testing and fine tuning my macOS 11.0.1 Big Sur installation. Test system: macOS 11.0.1 Bug Sur on Asrock z370 Pro 4 with RX580 using OC 0.6.3. Everything is working and stable using SMBIOS iMac 19.2, with the exception of Apple TV and Netflix via Safari(works via chrome, so Netflix not...
  2. phonic2k

    [SOLVED] macOS 11 no ethernet (BCM57762)

    Using OC 0.6.3. macOS 11.0.1 WiFi/Bloothtooth Fenvi T919 working fine, However, the once native PCI-e Ethernet BCM57762 card is no longer listed in Networking. Has Apple dropped support for the BCM57762 in macOS 11 big sur?
  3. phonic2k

    Successful Installation of Big Sur on a Asrock z370 Pro4 But With Ethernet Problem

    Successfully installed macOS 11.0.1 on a Asrock z370 Pro4 i7-8700k RX580 8gb using OC 0.6.3 from macOS 10.15.7. Clover was a no show for me, so switched to openCore and installed without any issue first time upgrading via the macOS Software update. When upgrading I always use two SSD drives and...
  4. phonic2k

    << Solved >> MacOS 10.14.5 black screen with mouse pointer on logout, reboot or shutdown but works perfectly via terminal commands reboot,shutdown?

    After success of updating by main build(Sapphire RX 580 Z370 Pro4 | i7 8700K) to 10.14.5, it started to refuse to shutdown or logout, and would just give me a black screen with a mouse pointer can you can move around. Using the terminal and issuing the commands "sudo reboot"or "sudo shutdown...
  5. phonic2k

    [Solved] macOS 10.13.6 Very slow boot time on first boot 4 minutes(only if power cable is removed).

    CPU:i7-3770k GFX: HD4000 Motherboard: Gigabyte Z77-DS3H RAM: 16gb OS: 10.13.6 SMBIOS: imac 13,1 ig-graphics-id: 0x01620005 using default config.plist from multibeast 10.4.0. Kexts: FakeSMC.kext First boot from reconnecting mains power takes around 60 seconds with progress bar moving very slow...
  6. phonic2k

    HD4000 messed up display issues on HDMI

    Desktop PC Spec: CPU: i7-3770k Motherboard: Gigabyte Z77-DS3H RAM: DDR3 16GB GFX: HD4000 OS: Mac OS 10.13.6 Kexts: FakeSMC.kext DSDT: none SSDT: none config.plist is the default from multibeast 10.4. Only change is the ig-platofrm-id from fresh install. SMBIOS: 13.1 (but tested with 14.2...
  7. phonic2k

    [SOLVED] Asrock Z370 Pro4 R3.20 i7-8700k 16gb ADATA fresh install Mojava 10.14.2

    Spec as in New build profile: Asrock Z370 Pro4 bios version 3.20 RAM: ADATA 8gb CPU: i7-8700k Using RX 580, but tried now with on board Intel 630 graphics. USB3 Sandisk stick using UniBeast 9.0.0. This is my 3rd build, but this time with Mojava 10.14.2, and no joy at all, it will only display...
  8. phonic2k

    Reinstall Yosemite to correct corrupt system files.

    I need to restore a OS X Yosemite build, but for some reason time machine restore option is not listed under Utilities. I do have a dedicated 2tb HDD for Time Machine(and does shows all backups in the folder), but booting Yosemite installed(USB unibeast 5.0.2 Yosemite 10.10), I have no option...
  9. phonic2k

    Installing OSX on Toshiba L755-154 (PSK2YE) from USB, black screen after Apple logo.

    Hi, I'm new to this forum, but have been successfully installing and updating OSX on my pcs for the past 4 years, but I'm stuck this time with getting my laptop to the welcome screen. No matter what options I enter (-x, GraphicsEnabler=Yes/No, maxmem=4096, PCIRootUID=1/0, and...
Top