Search results

Loading Google Results...
  1. BobMc

    Yosemite install guide on Lenovo D30 rev 4354

    I also have a D30. The install went through with no problems but after the Multibeast install, I got no video and couldn't' recover from the USB install disk and had to reinstall By adding this to my boot.plist.file: <key>Kernel Flags</key> <string>kext-dev-mode=1 -v...
  2. BobMc

    Unibeast ERROR "Selected Mac OS Installer is Incomplete"

    I've been pulling my hair out trying to figure this out. Thanks so much!
  3. BobMc

    10.8.2 TRIM not working

    This worked for me. Thanks. Any idea why the trim in Multibeast isn't working with 10.8.2. I believe 10.7.5 has the same issue.
  4. BobMc

    OS X 10.8.2 Update

    Worked perfectly except I lost Trim and Audio but it seems like shut down and restart take longer than before. Mountain Lion takes much longer to boot up than Lion anyway. Is there any way to speed it up? Overall this is the most stable Hackintosh to date. Maximus IV Extreme-Z/i7-2600K/Vertex...
  5. BobMc

    Official Tested and Confirmed DSDT Graphics Edits

    Do I have to be using a motherboard with a DSDT or is it possible to just inject this for my video card. How can I accomplish it?
  6. BobMc

    Success with Ivy CPU and GA-Z77-DS3H

    In my /S/L/E I found the 4 kexts above but also found GeForceGLDriver.bundle, GeForceVADriver.bundle, GeForceGA.plugin and GeForce.kext. I deleted all of them and when I rebooted I had to use GraphicsEnabler=Yes to have video. Any idea why I had those files in S/L/E and you didn't?
  7. BobMc

    GTX 550 Ti Weird Install Issue

    Are there any cards that work 100% OOB? I'm going crazy with a 560ti!
  8. BobMc

    Can not get to the installation screen (UniBeast)

    I had the same problem and solved it by using GraphicsEnabler=Yes. After installing the current CUDA drivers I was able to boot normally in ML
  9. BobMc

    Cannot reach installation screen ,apple logo -> black screen -> restart

    try booting with GraphicsEnabler=Yes. It worked for me. Then install the latest CUDA drivers and you should be able to boot normally.
  10. BobMc

    black screen after install

    Chimera and no still no video even with -v GraphicsEnabler=No. I do get Video with GraphicsEnabler=Yes. I then installed the latest CUDA drivers and I'm able to boot normally but when on startup my screen flickers a few times before I get to the desktop.
  11. BobMc

    black screen after install

    With an ASRock Z68 and a GTX460 or GTX560, I was having a similar problem but my screen went off just as the installation was starting. I tried -x -v PCIRootUID=1 but still no video. I was able to install ML successfully using an HD6770, rebooted and installed Chimera, restarted and booted...
  12. BobMc

    i7 3930K LGA 2011 Processor

    I'm running Lion 10.7.4 on a P9X79 Deluxe @4.65GHz with 32GB RAM and a GTX460. Everything is working except for having no audio and sometimes when I come back to the desktop my screen shows snow. Is it possible I have extra video drivers loaded that I should remove? Also, every time I start up...
  13. BobMc

    i7 3930K LGA 2011 Processor

    What USB audio device would you recommend?
  14. BobMc

    i7 3930K LGA 2011 Processor

    After playing with the x79 for a few weeks, I decided to sell it and go back to my 2600K. With both CPUs running at 4.8GHz, the difference in performance between the two was minimal. I'm waiting for Ivy for my next upgrade.
  15. BobMc

    i7 3930K LGA 2011 Processor

    I am running at 4.8Ghz. 120x40 I'm surprised Leopard is running as good as it is with all the chipset hardware being unidentified. Actually, I was quite surprised it booted at all. In Windows, I'm seeing 10-20% improvement over the 2600k I was running previously.
  16. BobMc

    i7 3930K LGA 2011 Processor

    HT Off Geekbench score 13194. Cinebench OpenGL 33.97 fps / CPU 8.58 pts HT On Geekbench 14208 Cinebench OpenGL 27.29 / CPU 9.19 pts I'm not sure what you mean. I'm very new to this.
  17. BobMc

    i7 3930K LGA 2011 Processor

    I just upgraded from a 2600k to a 3930k on a P9X79 Deluxe and booted into my previous installation of 10.6.8 where I'm making this post from :) The realtek ethernet is working but not the intel. Bluetooth is working. Video (GTX460) is working. Internal Card Reader is working. USB 2.0 working. No...
  18. BobMc

    osx network issue, help please!

    Have you tried to set the IP address for the adapter manually using DHCP in network settings?
  19. BobMc

    Boot into Windows XP

    Yes, I'm booting with Chimera. I dont have a system reserved partition but like I said, Windows 7 boots up just fine. I installed XP with no other drives in the system so it doesn't depend on the Win 7 bootloader. It's when I choose the drive that I have Windows XP installed on that I'm having...
  20. BobMc

    Boot into Windows XP

    Windows 7 boots with no problem but when I choose the partition that Windows XP is installed on from the bootloader I get a boot.ini error. When I choose the drive directly from the bios as the 1st boot drive, Windows XP boots up with no problems. How can I fix this?
Top