Search results

Loading Google Results...
  1. xojiostou

    Enabling AMD RX 4XX cards in Sierra.

    I have Sapphire Nitro RX480 OC 8gb and cinebench r15 never gets over 86fps. Open CL is fine though LuxMark is about 14660. Any ideas why could it be that way? seams like everybody else get over 100fps with same GPU.
  2. xojiostou

    macOS Sierra PB: Need testers for new AMD Radeon drivers!

    I use Nvidia card acting as IGPU. First make sure you can boot with your helper GPU and all works fine. After that do all adjustment to x4100 and 9510 kexts. Slide your rx480 in second PCIe 16 slot and you should be good to go. In my case I also have to check inject Nvidia and ATI in clover...
  3. xojiostou

    macOS Sierra PB: Need testers for new AMD Radeon drivers!

    How are you getting such results? I have same GPU and my results are: Luxmark: 14600 Cinebench: 87 Bruce Test: 22 also have to mention all 36 cores are enabled
  4. xojiostou

    AMD RX480 Config Advice

    sleep/wake was fixed for me by checking FixShutdown in clover configurator. Make sure to restart before check if it works.
  5. xojiostou

    macOS Sierra PB: Need testers for new AMD Radeon drivers!

    In Bios try to enable CSM.
  6. xojiostou

    macOS Sierra PB: Need testers for new AMD Radeon drivers!

    All works now. Figured FCPX 10.3.1 was crushing because of Nvidia GPU I use instead of iGPU since i'm on x79 and don't have iGPU. All I had to do is remove GeForceTesla.kext from S/L/E. No more crushing and I can use HDMI & DP for my two monitors with 30bit color. Looks like removing...
  7. xojiostou

    macOS Sierra PB: Need testers for new AMD Radeon drivers!

    i'm injecting Nvidia without it I won't get acceleration.
  8. xojiostou

    macOS Sierra PB: Need testers for new AMD Radeon drivers!

    Got Sapphire RX 480 8g OC using nvidia 8400gs instead of iGPU all works fine the only problem I noticed with FCPX 10.3.1 is it would crush on start if I use HDMI & DP to connect my 2 monitors. If I use DVI & DP then FCPX works but would crush if I try use Optical Flow in slow motion. Can't...
  9. xojiostou

    No USB working on Asus P9x79-WS after install

    Have same problem after El Capitan only USB3 works two on from and two at the back. Went through all guides on this forum nothing helps. I know as for now there is only solution for Intel based chipsets and I have my ASMedia® USB 3.0 controller and Intel® X79 chipset : 14 x USB 2.0 port(s) (8 at...
  10. xojiostou

    Solving NVIDIA Driver Install & Loading Problems

    Solving NVIDIA driver install problems I use MacPro6.1 and it worked out for me. I had same problem with monitors going to sleep. You need to play with flags. Can you load your system with GTX970 using flag nv_disable=1? If so then try different combinations of flags related to graphics. Also...
  11. xojiostou

    Solving NVIDIA Driver Install & Loading Problems

    Solving NVIDIA driver install problems If your screen goes to sleep then you need to use solution for problem #4. Put you flags back the way it was and use guide #4 from this thread.
  12. xojiostou

    Solving NVIDIA Driver Install & Loading Problems

    Solving NVIDIA driver install problems By the way you have a line with <key>GraphicsEnabler</key> <string>No</string> "No" on top, so you can just simply change it to "Yes"
  13. xojiostou

    Solving NVIDIA Driver Install & Loading Problems

    Solving NVIDIA driver install problems Yes all in one line
  14. xojiostou

    Solving NVIDIA Driver Install & Loading Problems

    Solving NVIDIA driver install problems Try to add this GraphicsEnabler=Yes PCIRootUID=0 npci=0x2000
  15. xojiostou

    Solving NVIDIA Driver Install & Loading Problems

    Solving NVIDIA driver install problems Spend a little more time than usually but all works now just fine now. Used solution for problem #4 but it didn't helped right away. Rebuild kernel cache, fixed disk permissions and reinstalled nVidia drivers. Reboot and I'm back in business on 10.10.3 )...
  16. xojiostou

    Solving NVIDIA Driver Install & Loading Problems

    Solving NVIDIA driver install problems Thank you. Found it.
  17. xojiostou

    Solving NVIDIA Driver Install & Loading Problems

    Solving NVIDIA driver install problems I am having problem #4. I use MacPro 6.1 and after updating to 10.10.3 and installing nVidia drivers my monitors says no signal. I tried to use your guide but I was not able to located <key>ConfigMap</key>. What am I doing wrong? here is a screenshot of...
  18. xojiostou

    New Nvidia Web Driver 346.01.01f01

    New Nvidia Web Driver 346.01.01f01 ? Use GraphicsEnabler=Yes
  19. xojiostou

    NEED HELP on Quadro K2000 Hackintosh

    Sorry for replying just now. All you have to do is disable nVidia drivers first and after install web drivers. I used PCIRootUID=0 GraphicsEnabler=Yes nv_disable=1 to get into Yosemite. After go to nVidia website and get drivers for quadro K4000 for mac install it. Now use PCIRootUID=0...
  20. xojiostou

    NEED HELP on Quadro K2000 Hackintosh

    yes, that is what I used and my K2200 works now.
Top