Search results

Loading Google Results...
  1. manoj.admlab

    [GUIDE] macOS Big Sur 11 on Z390 Aorus Elite board

    My system is stable and working fine. My current OC version is 0.6.4 so want to upate to latest version 0.6.8. As your build and my build are almost similar. And if you have already updated to 0.6.8 then I can use your EFI and make required config changes. I think I have used your EFI earlier...
  2. manoj.admlab

    [GUIDE] macOS Big Sur 11 on Z390 Aorus Elite board

    I am using iMac19,1 I have Vega 56 and disabled iGPU, will backup my config file and update required changes in your config.
  3. manoj.admlab

    [GUIDE] macOS Big Sur 11 on Z390 Aorus Elite board

    @miliuco Thank you for the guide, if you have updated to OpenCore 0.6.8 then please share the EFI folder.
  4. manoj.admlab

    [SUCCESS] Intel NUC8I5BEH Opencore 6.1 + working Thunderbolt hot-plug

    sleep is not working for me also, I have NUC8i7BEH
  5. manoj.admlab

    [SUCCESS] Intel NUC8I5BEH Opencore 6.1 + working Thunderbolt hot-plug

    Thanks @micsell for the guide it worked, I have to do few changes because my OS was Big Sur. After BIOS flash Intel NUC Logo did not changed with Apple logo, please share the logo file url you have used. @konsti and anyone who want to try it on Big Sur / OC 0.6.3 can use my attached EFIs
  6. manoj.admlab

    [Guide] Intel NUC7/NUC8 using Clover UEFI (NUC7i7Bxx,NUC8i7Bxx,etc)

    Download attached Sinetek-rtsx.kext or download from https://github.com/sinetek/Sinetek-rtsx Then run below commands in terminal (make sure working directory same where you downloaded Sinetek-rtsx.kext) sudo cp -r Sinetek-rtsx.kext /Library/Extensions sudo kextcache -i / reboot My SD card...
  7. manoj.admlab

    [Guide] Intel NUC7/NUC8 using Clover UEFI (NUC7i7Bxx,NUC8i7Bxx,etc)

    It works after waking up from sleep.
  8. manoj.admlab

    [Guide] Intel NUC7/NUC8 using Clover UEFI (NUC7i7Bxx,NUC8i7Bxx,etc)

    Yes it works, but after boot screen. In my case when I boot with two monitors it will not boot (blank screen or restart). But when I boot with single monitor and plug second monitor after boot it works.
  9. manoj.admlab

    New Intel NUC NUC8i7BEH compatibily

    Try this https://www.tonymacx86.com/threads/guide-intel-nuc7-nuc8-using-clover-uefi-nuc7i7bxx-nuc8i7bxx-etc.261711/page-49#post-1888955
  10. manoj.admlab

    [Guide] Intel NUC7/NUC8 using Clover UEFI (NUC7i7Bxx,NUC8i7Bxx,etc)

    For me on board bluetooth was showing but not working properly, was not able to connect any bluetooth devices. And GBU521 IOGEAR Bluetooth 4.0 Adapter was also not working Done below steps now GBU521 IOGEAR Bluetooth 4.0 Adapter is working fine. 1) disable port limit in XHCI kext (credit...
  11. manoj.admlab

    Dell 7559 - Bios 1.2.7 Update !

    @Mugetsu11 Yes, on 1.2.7 I was able to boot only after removing battery connector from motherboard. And soft reboot was not working for me. Anyways I have downgraded BIOS 1.2.4 and it's working fine.
  12. manoj.admlab

    Dell 7559 - Bios 1.2.7 Update !

    @RehabMan verbose boot photo attached. Even without ACPI patched fileS not able to boot with battery on BOIS 1.2.7 but can boot on 1.2.4 Whoever facing boot issue on 1.2.7 can try this if you have tried every think but still not able to boot. Steps are as below: 1) Install BOIS 1.2.4 and...
  13. manoj.admlab

    Dell 7559 - Bios 1.2.7 Update !

    @RehabMan I have re-extract/re-patch ACPI multiple times. I have done it again just now, but issue remain and still not able to boot with battery connected, get AptioMemoryFix error. I have attached problem reporting file.
  14. manoj.admlab

    Dell 7559 - Bios 1.2.7 Update !

    I am also facing this issue and system will not boot with battery after BOIS update to 1.2.7 System will boot only after removing battery, otherwise it will hangs on those lines. I have tried a lot of suggested solutions but not able to solve the issue. Problem reporting file is attached.
  15. manoj.admlab

    [Success] 8700K, Gigabyte Z370-HD3P, UHD Graphics 630, macOS High Sierra, Mojave

    @4seti if you select patch and "Apply" button is not active that means no changes can be made. It's okay. You can continue next instruction. @Loki.Mephisto Latest High Sierra update was giving issues on iMac18,3 and iMac17,1 is better suited (issues got resolved using iMac17,1).
  16. manoj.admlab

    [Success] 8700K, Gigabyte Z370-HD3P, UHD Graphics 630, macOS High Sierra, Mojave

    @lazman Make sure BIOS Settings as mention in first post.
  17. manoj.admlab

    [Success] 8700K, Gigabyte Z370-HD3P, UHD Graphics 630, macOS High Sierra, Mojave

    @rokuhn For System Definitions (SMBIOS) use iMac17,1 instead of iMac18,3
Top