Search results

Loading Google Results...
  1. jakesDaddy

    Black screen with mouse pointer after Apple logo on boot

    Thanks for all your help, but I still can't get this going! Previously I only had lilu 1.2.3, so I've downloaded 1.2.7 of lilu and 1.2.3 of whatevergreen; and followed the instructions at https://www.insanelymac.com/forum/topic/334899-intel-framebuffer-patching-using-whatevergreen/ (as best I...
  2. jakesDaddy

    Black screen with mouse pointer after Apple logo on boot

    OK, so changing ig-platform-id to 0x59120000 did not fix it - we are back at the original problem of black screen with mouse pointer. So, based on the 2nd half of your reply: what do I need to check and how? I can mount the EFI partition by booting the 2nd disk and using Clover Configurator...
  3. jakesDaddy

    Black screen with mouse pointer after Apple logo on boot

    Thanks, but the InjectIntel is definitely already checked in my photos (it's just that it's the world's smallest checkbox, especially on my 4K monitor, the photo just doesnt show it!). I assure you though, it is definitely ticked. However, just to be 100% sure, I've just been and retried the...
  4. jakesDaddy

    Black screen with mouse pointer after Apple logo on boot

    Sorry it's taken a while to reply - timezone differences and work commitments! Yes, I knew the video was too blurry - to be honest, it's not easy to identify the things you are asking about in the original uncompressed video! The purpose of the video was more about showing you what I meant by...
  5. jakesDaddy

    Black screen with mouse pointer after Apple logo on boot

    Ah yes, sorry I should have said. When using -v I get the full verbose output, then the corrupt screen. My previous post talking about apple logo and progress bar was with me trying it without -v OK, I've tried with debug=0x100 as well as -v. This time the machine hangs after the screen...
  6. jakesDaddy

    Black screen with mouse pointer after Apple logo on boot

    Unfortunately those settings don't work - when I try to book OSX with them, it goes through the apple logo, progress bar; then some screen corruption (random stuff on screen), then it reboots :( It does this for both the original OSX install and also the working install on the 2nd disk
  7. jakesDaddy

    Black screen with mouse pointer after Apple logo on boot

    @cmn699 - Thanks for your reply. As requested, I've taken the screenshots (assume the normal method is a phone photo? unless there is a way built into Clover to do it?). Anyway, screenshots attached. (re: the screenshot of graphics injector - I can confirm that InjectIntel IS ticked even though...
  8. jakesDaddy

    Black screen with mouse pointer after Apple logo on boot

    Hi, I have a weird problem that I hope someone can help with. I've been successfully running a High Sierra build for about 9 months now (Gigabyte GA-Z270P-D3, i5 Kaby Lake, integrated Intel HD graphics (620?), SSD, 8GB RAM) All of a sudden this week, it has stopped booting properly. What happens...
Top