Search results

Loading Google Results...
  1. simon1990

    El capitan USB issues - possible fix.

    Thank you! I followed your instructions for 10.11.1 and my usb3 work perfectly. I had to install your injector to obtain all ports to work on my Gigabyte h97-d3h.
  2. simon1990

    El capitan USB issues - possible fix.

    I have a Gigabyte GA-H97-D3H and this fix worked for me, thanks!
  3. simon1990

    Display brightness stuck on very low brightness level after wake up

    sorry, it was a old ioreg (two days ago)....this one is the correct
  4. simon1990

    Display brightness stuck on very low brightness level after wake up

    https://insanelydeepak.files.wordpress.com/2015/03/clover1.png I wrote "0x1e31" in XHCI field to change PCI properties DeviceID and VendorID. "Inject" isn't the right word
  5. simon1990

    Display brightness stuck on very low brightness level after wake up

    If I plug USB3 devices in the USB3 port without inject Intel XHCI, the USB3 port doesn't mount USB3 devices
  6. simon1990

    Display brightness stuck on very low brightness level after wake up

    I fixed the USB 3.0 problem. I deleted PXHCD.kext, then I installed FakePCIID.kext and FakePCIID_XHCIMux.kext but with them I could only mount hard-drive from USB 2.0, USB 3.0 didn't want to mount hard-drive. So I opened Clover configurator and I injected the Intel device-id 0x1e31 in...
  7. simon1990

    Display brightness stuck on very low brightness level after wake up

    If I don't install PXHCD.kext or GenericUSBXHCI.kext, all USB ports (three 2.0 and one 3.0) don't work, they don't mount hard-drive or pen-drive. An AppleUSBXHCI.kext problem related to my laptop? Unfortunately my VAIO's bios is locked.....Maybe editing the kext should be useful
  8. simon1990

    Display brightness stuck on very low brightness level after wake up

    ok. In the following days I'll receive a supported WiFi card, so I'll fix it. About USB3.....I tried to use OS-X-Generic-USB3 but I had problem with USB3 hard-drive, the laptop didn't want to mount them.... Probably you have the solution :)
  9. simon1990

    Display brightness stuck on very low brightness level after wake up

    ok, i'll try and report on What do you think about the setting of my laptop? In general, do you see wrong things or mistakes in the files' contents attached two post ago?
  10. simon1990

    Display brightness stuck on very low brightness level after wake up

    ok. So it's difficult to understand the problem that occur after wake up.
  11. simon1990

    Display brightness stuck on very low brightness level after wake up

    ok, it worked. Now I'll modify the cpu model etc....
  12. simon1990

    Display brightness stuck on very low brightness level after wake up

    Hi all, I have a problem with my Sony Vaio SVE1512X1ESI (HM76 chipset, ivy-bridge cpu and HD4000 mobile graphic card only, there aren't other graphic card). I successfully enabled display brigthness control following this guide...
  13. simon1990

    Atheros AR9285 (AR5B95) Wi-Fi card, no network

    Yes, the driver are loading. I didn't know the "pin 20 taping", I'll search information on the net ---------------------------------------------------------------------------------------- EDIT: YEAH, IT WORKS! Thank you RehabMan! I was sure that was a radio problem but in the last...
  14. simon1990

    Atheros AR9285 (AR5B95) Wi-Fi card, no network

    Thank you for the support RehabMan, I changed the Wi-fi card code because I wrote the wronge model....the right name is Atheros AR5B91 (ar9281). Does it work OOB, right? "virtual button", I mean a small application (VAIO Smart Network Software) that turn on or turn off Wi-Fi, in Windows...
  15. simon1990

    Atheros AR9285 (AR5B95) Wi-Fi card, no network

    [SOLVED] Atheros AR5B91 (ar9281) Wi-Fi card on Sony Vaio E series, no network Hi all, I have a Sony Vaio laptop (SVE1512X1esi) with an Atheros AR5B91 (ar9281) Wi-Fi card. This card works perfectly with Windows 7 and Ubuntu 14.04.3 but with Yosemite 10.10.5, it doesn't work at all because it...
  16. simon1990

    Enable Gigabyte GA-H97m-HD3/Intel i3-4150 HDMI audio

    I'll update the first post in the week-end :)
  17. simon1990

    Audio - HDMI Audio AppleHDA [Guide]

    Thanks a lot Toleda, problem solved! I prefered to remove the old config.plist and patch a new one, changing the patch order: first "config-hdmi_hd4600-100.plist" and then "audio_cloverALC-100". In the KextToPatch section of Clover configurator, I have now two "AppleHDAController" that...
Top