Search results

Loading Google Results...
  1. ralphdt

    << Solved >> ami bios asus downgrade x299 2002 3006 afudos flash

    Asus TUF X299 Mark 2 I made the mistake of updating BIOS to v3006+ and my 10.13.6 failed to start. This mobo does NOT have USB flashback button and EZ FLASH would not allow earlier bios.cap files to be read/ downgraded. Getting a downgrade needed the following :- To create the DOS USB stick...
  2. ralphdt

    [Solved] High Sierra X299 10.13 with AMD ATI Radeon HD 6670

    Hello! I'm hoping someone can point me in the right direction please. ASUS Tuf Mk 2 X299 i7800x 850 EVO I've installed MacOS High Sierra thanks to the "kgp" guide on the site. As the X299 board doesn't come with any internal gfx. I've installed an AMD ATI Radeon (Sapphire) HD 6670 2Gb. (I...
  3. ralphdt

    [solved!] 10.12 Sierra “No output devices found” on asus z97m-plus

    “No output devices found” in system preferences 10.12 / asus z97m-plus / bios / i5-4690k / GTX 750 audio_cloverALC-120.command.zip -output attached iojones attached AppleHDA.kext attached N/A Where is Console/All Messages ? screenshot attached N/A attached creative inspire t10 / orange port...
  4. ralphdt

    [Solved!] 10.11 Z97 Not going to Sleep, CPU Spins Up and Wakes

    Hi I thought I would post a finding from my installation as I couldn't find reference to it in my research. I had encountered a problem when initiating Sleep (from Apple Menu) the PC would enter sleep (blue flashing power light) and then within 1-2 seconds the CPU fan would spin at maximum and...
  5. ralphdt

    [Help!] Clover Recovery HD not booting

    [Solved!] Clover Recovery HD not booting z97 10.11 Hi I've built a Z97M-PLUS i5-4690K GTX 750 on 10.11 with unibeast/multibeast and all setup and working very, very well, including iMessage. I want to complete my learning and investigate the Recovery HD options. Unfortunately, I can't access...
  6. ralphdt

    Z97M-PLUS "no output devices found"

    Hi. This is my first post. Thanks to the contributors that have made this possible - well done! Apologies if I miss something and I have to admit its a new language and my first use of Apple! Successfully installed El Capitan 10.11.1 using unibeast & multibeast. Video & LAN working well...
Top