Search results

Loading Google Results...
  1. viperouge

    Dual Boot - Nvidia + ATI

    Hello guys, I switched from an Nvidia card to an ATI 5700 xt for my hackintosh, but I really don't like how it performs in Windows, especially for VR gaming. Would it be possible to get an Nvidia 3080 and use it only for my windows boot? If so, how would I do this? I posted on the Graphics...
  2. viperouge

    Crackling Audio - Headphones - Only works at very low volume

    Hey guys, I bought a new pair of headphones ATH-M40x from AudioTechnica and they work perfectly on the same PC when on windows, however, on Catalina unless I use them at extremely low volumes I hear a very bad crackling noise. What could this be? Can anyone point me in the right direction to...
  3. viperouge

    [Solved] Updated to 10.13.5 and can't boot with Nvidia webdrivers

    Hello guys, I updated this afternoon to 10.13.5 and I cannot boot anymore if I use Nvidia web drivers. The Hackintosh boots fine without the web drivers In verbose mode I have a loop saying: ACM:findCredentialSet: returning err -2 ACM verifyPolicy: Policy satisfied = No AppleKeyStore...
  4. viperouge

    High Sierra - Graphic Lag with 1080

    Hey guys, Since when I updated to High Sierra (I updated as soon as it was released), I have been experiencing some lag (moving windows, browsing, minimizing windows) even when I only have Mail, Safari and Chrome open. Very rarely I also see some graphic artifacts, which go away after a minute...
  5. viperouge

    Lag + Seldom Graphic Artifacts

    Hey guys, Since when I updated to High Sierra (I updated as soon as it was released), I have been experiencing some lag (moving windows, browsing, minimizing windows) even when I only have Mail, Safari and Chrome open. Very rarely I also see some graphic artifacts, which go away after a minute...
  6. viperouge

    Updated to High Sierra - Finder is Dead

    Hi guys, I just updated to high sierra (without converting my SSD to APFS) following the guide and everything looks good except the finder doesnt work anymore. When I open a folder it doesn't work, spinning wheel and finder not responding. If I force quit it/relaunch it nothing happens...
  7. viperouge

    Lag after idle/screen sleep - Nvidia 1080

    Hey Guys! I have this annoying issue for some time now, and I have just upgraded cpu & mobo but the issue did not go away. Here is the issue: Sometimes after the hackintosh's screen sleeps (screen only, Mac never sleeps) OR when the Mac is idle for some time (but the screen is still on) what...
  8. viperouge

    MacPro5,1 → iMac14,2: No more Turbo/Overclocking

    Hi guys, I updated my MacOS X to 10.12.2 and for some reason I wasn't able to boot until I changed System definition to iMac14,2. However, I have no more Turbo. I was able to OC up to 4.5ghz comfortably How can I fix it? Is there any SYstem definitions that support Turbo that would work with...
  9. viperouge

    KP after updating from 10.12 to 10.12.2

    Hey Guys, I updated OS X from 10.12 and now my Hackintosh doesn't boot anymore. Gives KP. I tried to boot in safe mode with no luck -> tells me Error Loading Kernel Cache. Tried to boot without cache -> tells me Error Loading Kernel Cache. I'm not sure what else to try.. I've been searching...
  10. viperouge

    TurboBoost not working after updating to Sierra

    Hi Guys, I just updated to Sierra and TurboBoost stopped working (I am overclocking my 3570K from 3.5 to 4.2ghz). To upgrade, I had to change system definition from MacPro3,1 to iMac14,2 (I also tried iMac12,1 with no luck) This are my specs i5 3570K (turboboost 4.2ghz) Gigabyte z77x-d3h...
  11. viperouge

    Can't update to El Capitan GM (Clover)

    I am trying to update my Yosemite installation to 10.11 (I initially used unibeast but I can successfully boot with Yosemite with Clover USB). However I can't reach the installation.. It gets stuck on a white screen a with spinning wheel.. My Setup Gigabyte z77x-d3h EVGA 760 i5 Here is what...
  12. viperouge

    iMessage Broken after Yosemite Update

    Hello guys! I updated today to 10.10, with unibeast. Everything went smooth except for iMessage. it now tells me: "An error occurred during activation. Try again." It was working flawlessly on mavericks. I have a real mac pro serial number. Anybody else with the same problem?
  13. viperouge

    Hackintosh freezing daily, getting worse..

    Hello everybody, I have built a hackintosh about an year ago with the following components: Gigabyte Z77X-D3H Ivy Bridge i5 Corsair Vengance 2x8gb EVGA GTX 760 For the past few months, my hackintosh froze with an increased frequency... from once a week to twice a day (this past week was...
  14. viperouge

    Low GeekBench Score?

    Hello everybody, I just built my hackintosh today and installation was pretty easy. My specs are the following: i5 3570K Gigabyte Z77X-D3H EVGA GTX 670 4gb 8GB ram Corsair I downloaded geekbench and i score 8940 (32Bit)... Isn't that low for this build? Did I installed something in a wrong...
Top