Search results

Loading Google Results...
  1. Javo610

    [Success] JSAlvarez's Skylake Sierra Build - GA-Z170MX Gaming 5 - i7 6700k - GTX 1080 & 960

    Hi Did your On Board Intel Graphics work (shown on Graphics/Displays System Report)? If so how did you configured? Thanks
  2. Javo610

    Black Screen with MacPro 6,1 or iMac 15 or iMac 17 System Definition

    Hi I've been trying to setup my Nvidia Card without success I have tried almost everything I can't get the web drivers to load, could be that changing the GFX0 to GFX1 help? It looks like the Card its not recognized... Thanks!
  3. Javo610

    Can Anyone Confirm Clover Download Site Has Apparently Moved

    Hi Bugsb, I already find that link but couldn't´t download it. Thanks any way!
  4. Javo610

    Can Anyone Confirm Clover Download Site Has Apparently Moved

    Hi, I´m looking for the Clover_v2.5k_r5071.pkg but it seems not to be available any more just the source code. Does anyone have it? Thanks!
  5. Javo610

    Solving NVIDIA Driver Install & Loading Problems

    Hi I have recently update to Sierra from El Capitan and I can´t get de nvidia web drivers to load, always load the OS X default Graphic Drivers. By the way it looks like the Nvidia card its not recognized... I´m using a EVGA GEFORCE GTX 950 card. I´m attaching some screenshot and the...
  6. Javo610

    Optical DVD not working

    Hi I have install an ATAPI iHAS122 and its full recognized by the System (El Capitan), read CDs but not DVDs. I have try several DVDs with no success. I'm attaching a screen shot of the System report. Any clue? Thanks
  7. Javo610

    NVIDIA Releases Alternate Graphics Drivers for OS X 10.11.6 (346.03.15)

    You mean: 1. Run de Security Update 2017-002 2. Install the Nvidia driver. Right? Thanks
  8. Javo610

    Gigabyte GA-Z170MX gaming 5 audio works but on the wrong port

    Should I have to install optional HD 4600 HDMI Audio?
  9. Javo610

    Gigabyte GA-Z170MX gaming 5 audio works but on the wrong port

    I will try it and let you know. Update Without the Audio Front panel cables connected looks like all ports are correct. I will check the wires and try again to connect the front Audio. HDMI not checked yet. Internal speaker only beeps when boots but no audio after that, its normal?
  10. Javo610

    Gigabyte GA-Z170MX gaming 5 audio works but on the wrong port

    You mean to unplug the wire of the Headphones from the front Panel?
  11. Javo610

    Gigabyte GA-Z170MX gaming 5 audio works but on the wrong port

    Hi I have the same problem and although I have installed ALC1150 and 100 Series Audio with no audio devices plugged in and still the ports doesn't show correct not even work also I reboot several times. My mobo its in a G5 case with El Capitan and I have rewired the front panel, everything looks...
Top