Search results

Loading Google Results...
  1. this is the 1st pic of 2 pics on single boot

    this is the 1st pic of 2 pics on single boot

    this is the 1st pic of 2 pics on single boot
  2. this is the 2nd pic of 2 pics on single boot

    this is the 2nd pic of 2 pics on single boot

    this is the 2nd pic of 2 pics on single boot
  3. this came from another different boot up after the first 2 pictures

    this came from another different boot up after the first 2 pictures

    this came from another different boot up after the first 2 pictures
  4. Marcoosio

    [Solved] Clover boot loader boots great sometimes and sometimes doesnt el capitan

    Hey again P1LGRIM! So it was working great for a while and now, very weirdly I can’t boot without putting -v in the boot arguments which doesn’t make sense.... that shouldn’t affect anything other then giving code:P I had to restart over and over with -v until it would finally get stuck. this...
  5. Marcoosio

    clover autoboot windows issues

    I am trying to have my windows 10 partition be the defaultbootvolume to auto boot in clover, In the Plist I have tried entering the name of the hard disk, I have tried the uuid, I’ve tried the boot path, I have even tried LastBootedVolume, and none will autoboot windows, I have only ever been...
  6. Marcoosio

    [Solved] Clover boot loader boots great sometimes and sometimes doesnt el capitan

    So hear is one more question. I am trying to have my windows 10 partition be the default partition to auto boot in clover but I have tried entering the name of the hard disk, I have tried the uuid, I’ve tried the boot path, I have even tried LastBootedVolume, and none will autoboot windows, I...
  7. Marcoosio

    [Solved] Clover boot loader boots great sometimes and sometimes doesnt el capitan

    Wow! I did what you said and updated FakeSMC and so far no boot problems! granted the kernel panic wasn't every time, so I will just have to wait and see if it happens again. The kext I had installed was from 2015. I replaced the kext in the clover kext folder and also installed it with Easykext...
  8. Marcoosio

    [Solved] Clover boot loader boots great sometimes and sometimes doesnt el capitan

    Thanks! I will try that later when I get home, won’t be for a few hours, would I have to remove the old kexts of those first? Or will the new ones just replace those after I install them?
  9. Marcoosio

    [Solved] Clover boot loader boots great sometimes and sometimes doesnt el capitan

    I successfully got El Capitan and windows to dual boot but El Cap will have a kernel panic sometimes on boot and I am trying to figure out what is causing it. My build is running amazing with sound and support just like any macintosh! this kernal panic is just annoying to have happen ,any help...
  10. Marcoosio

    Comment by 'Marcoosio' in album 'El Capitan boot issue'

    I successfully got El Capitan and windows to dual boot but El Cap with have a kernal panic sometimes on boot and I am trying to figure out what is causing it. My build is running amazing with sound and support just like any macintosh! this kernal panic is just annoying to have happen ,any help...
  11. IMG_9155

    IMG_9155

  12. Marcoosio

    [SUCCESS] i5-6600K, Gigabyte GA-Z170-HD3, Gigabyte Radeon R9 390

    Ok! Done, any advice would be greatly appreciated on this thanks;)
  13. Marcoosio

    [SUCCESS] i5-6600K, Gigabyte GA-Z170-HD3, Gigabyte Radeon R9 390

    Will this guide work for me if my graphics card is the evga geforce GTX 660? or will this only work specifically with the Gigabyte Radeon R9 390
  14. Marcoosio

    [Solved] Clover not showing. Multi boot Windows 10 & El Capitan in the same HD.

    The methods stated on here I have yet to try when i get home, I am having almost the same problem i need advice on. Both El Capitan and Windows 10 I have successfully booting from my single SSD but my problem is Clover does not see my windows 10 partition in the boot screen and I have to use...
  15. Marcoosio

    [SUCCESS] i5-6600K, Gigabyte GA-Z170-HD3, Gigabyte Radeon R9 390

    Hello i followed your guide step by step and it has gotten me pretty far but now i am stuck and hoping someone on here can give me some advice, my Hackintosh has: GA-Z170-HD3(your same motherboard) Intel I7-6700 3.4GHz (4.0GHz Turbo) 8Mb Cache Socket 1151 CPU Processor SR2L2 (Skylake) Kingston...
Top