Contribute
Register

Search results

Loading Google Results...
  1. lorenzopot

    HDMI audio not working on HD7950

    Installed the Whatevergreen kext but its still not working
  2. lorenzopot

    HDMI audio not working on HD7950

    Everything else is working fine, audio through usb too. Only the audio via HDMI is not working. I have Lilu and AppleALC installed. My card is the Sapphire HD7950
  3. lorenzopot

    Apple logo flashes, instant reboot...

    Please man, this is almost the last step off my Hackintosh build and i'm stuck...
  4. lorenzopot

    Apple logo flashes, instant reboot...

    PLEASE tell me what I need to type in in terminal :-(
  5. lorenzopot

    Apple logo flashes, instant reboot...

    Thanks! I didn't even need to boot with -X... Now after the install it needs to reboot, do I need to teboot into the USB and then the installer again, or boot into the USB and then into Yosemite on my SSD?? And I named my SSD Hackintosh HD, what EXACT patch do I need to flll in terminal...
  6. lorenzopot

    Apple logo flashes, instant reboot...

    I tried this, MD5 sums are correct, but now I only get this: boot0: GPT boot0: test boot0: test boot0: done This is when I try to boot into the USB Installer...
  7. lorenzopot

    Apple logo flashes, instant reboot...

    As soon as I try to boot up to the installer, the Apple logo flashes for a second and then my computer reboots.... -v DOES work, but it scrolls really fast and then reboots... I made a Yosemite install USB with MBR... If I do it with GUID would that make a huge diffrence??? I've tried these...
  8. lorenzopot

    [success] 10.10, i3-4330, ati hd 7850

    That's awesome! What flags did you use to boot up? I'm making a hackintosh myself with a Sapphire Radeon HD7950Boost, but as soon as I try to boot, the Apple logo flashes and I have a instant restart, so maybe your flags can help...?:-?:headbang:
  9. lorenzopot

    Hackintosh compatible? MSI Z87-G43?

    Hey peeps, So I made a PC by myself with my uncle, and now I'm wondering if I could make a hackintosh of it... My specs are: CPU: Intel Core i5 4670K GPU: Sapphire Radeon HD 7590 Motherboard: MSI Z87-G43 SSD: Samsung 120GB 840EVO (Also a Western Digital Blue 1TB) RAM: 8GB Corsair Vengeance...
  10. lorenzopot

    HELP ---Stuck at Apple logo..... --- HELP

    Hi, So this is the first time i'm installing Mac OSX on my laptop so i'm a bit of noob.... So, it's basicly stuck at the Apple logo, no spinning wheel under it, nothing. I've tried booting with -V and with -X. Also i tried GE=No..... Still didn't work..... So my laptop is the MSI CX705...
Top