Search results

Loading Google Results...
  1. JSAlvarez

    [SOLVED] Nvidia GeForce GTX 1080/1070

    Yup. For some reason it just started happening. I originally had a build with a 960 and 1080, but when the pascal drivers came out I removed the 960 and updated to the new pascal drivers without any problems. I ended up getting a second 1080 for SLI in Windows yesterday, but everything seemed to...
  2. JSAlvarez

    [SOLVED] Nvidia GeForce GTX 1080/1070

    Anyone know why I might be getting these graphics glitches in safari? Seems to only happen in Safari.
  3. JSAlvarez

    NVIDIA 'Pascal' Graphics Drivers Released: Buyer's Guide Updated!

    My benchmark with Luxmark GTX 1080 32GB Ram i7 6700k
  4. JSAlvarez

    NVIDIA Announces 'Pascal' Graphics Drivers Coming to MacOS

    I'm pretty sure it isn't.
  5. JSAlvarez

    [SOLVED] Nvidia GeForce GTX 1080/1070

    Make sure to use the ADGPFix for black screen after the Apple logo! You need to make sure to disable the GPU with nv_disable=1 to get past the boot screen, and run the fix. I'm browsing through the OS to see if I notice any glitches, and while I ran through a few, it seems like a simple restart...
  6. JSAlvarez

    NVIDIA Announces 'Pascal' Graphics Drivers Coming to MacOS

    Make sure to use the ADGPFix for black screen after the Apple logo! You need to make sure to disable the GPU with nv_disable=1 to get past the boot screen, and run the fix. I'm browsing through the OS to see if I notice any glitches, and while I ran through a few, it seems like a simple restart...
  7. JSAlvarez

    Fenvi FV-T919A - Wireless Network Card

    :thumbup:
  8. JSAlvarez

    Fenvi FV-T919A - Wireless Network Card

    I had this problem too. You need to download the drivers from their website. http://en.fenvi.com/en/download_zx.php
  9. JSAlvarez

    macOS 10.12.4 Update

    Update went smoothly for me. * First thing I did was update Clover * Updated macOS from App Store * Restarted * Updated NVIDIA Graphics from NVIDIA Drive Manager in System Preferences * Ran AGDPFix * Restarted * Everything works great! Screen Shot 2017-03-28 At 6.18.28 PM by JSAlvarez posted...
  10. JSAlvarez

    [Success] JSAlvarez's Skylake Sierra Build - GA-Z170MX Gaming 5 - i7 6700k - GTX 1080 & 960

    I have the 960 plugged into the primary PCIe port, or PCIe port 1, whichever that one might be for you. I have the bios boot up with the 960 and macOS boots up without any problems with the 960. As far as I'm aware macOS will not use the 1080 at all even if it's still plugged in, as long as you...
  11. JSAlvarez

    [Success] JSAlvarez's Skylake Sierra Build - GA-Z170MX Gaming 5 - i7 6700k - GTX 1080 & 960

    Refer to the Audio section I just updated in my post. Make sure to install the AppleALC kext in your S/L/E and apply the right patches and settings in your clover config file.
  12. JSAlvarez

    [Success] JSAlvarez's Skylake Sierra Build - GA-Z170MX Gaming 5 - i7 6700k - GTX 1080 & 960

    No, that's a bit odd. Are you on Ethernet or wifi?
  13. JSAlvarez

    [Success] JSAlvarez's Skylake Sierra Build - GA-Z170MX Gaming 5 - i7 6700k - GTX 1080 & 960

    JSAlvarez's Build: GA-Z170MX Gaming 5 - i7 6700K - GTX 1080/GTX 960 Computer by JSAlvarez posted Feb 13, 2017 at 4:06 PM Components Gigabyte Z170MX Gaming 5 Motherboard https://www.amazon.com/dp/B014W200G0/?tag=tonymacx86com-20 Intel Core i7 6700K 4.5GHz Processor...
  14. JSAlvarez

    macOS 10.12.3 Update

    Struggled with web drivers a little but got everything working.
  15. JSAlvarez

    macOS 10.12.3 Update

    Yup, and now I'm trying to download the 367.15.10.25f02 web driver because it looks like I'm still on f01, not sure if that has anything to do with it. However I can't install it because I'm on 10.12.3 and it won't let me. I remembered doing something to where it would let me install it even if...
  16. JSAlvarez

    macOS 10.12.3 Update

    Hmm... still not working. I also have the web drivers selected in clover. All my settings seem to be correct, not sure why it isn't working.
  17. JSAlvarez

    macOS 10.12.3 Update

    This didn't work for me... graphics are still not accelerated. Anyone else having the same problem?
Top