Search results

Loading Google Results...
  1. Tpetruk

    Gigabyte Z390 Designare + i5-8600K - Good idea?

    So I built my first Hackintosh back in 2011 and it has been working great and have been upgrade it up to Mojave. I recently have had a bunch of the SATA ports stop working and when I put a new 5TB drive on it with a SATA-USB adapter it's seen as only 600GB, so I was thinking it might be time to...
  2. Tpetruk

    Sudden issues with APFS on Mojave...Can't boot

    I have been running Mojave on my machine ever since it was released with no issues, then the other day I rebooted my machine and got the screen below and then the machine freezes and won't boot any further. I have tried copying the Mojave apfs.efi file to the /CLOVER/drivers64UEFI folder by...
  3. Tpetruk

    Mojave Mid-Install Machine Dead

    So I started with a High Sierra install with everything working great, first tried to just run the Mojave installer and it would freeze when trying to boot off the Install volume. So I read the post on upgrading from High Sierra here and as instructed I upgraded to the latest Clover (r4700)...
  4. Tpetruk

    [Solved] Boot FileVault Prebooter from Preboot??????

    I got to (I think) the third reboot in the High Sierra install after it said I was at about 12 minutes and the progress bar was at about 80%, but on this reboot I no longer had the option MacOS Install like the previous two reboots but now had one called: "Boot FileVault PreBooter from Preboot"...
  5. Tpetruk

    GTX 760 - 2nd DVI Failure

    Hi, I have a older hackintosh system that back in March I upgraded the video to a used GeForce GTX 760 4GB card. I had it working great on the Mac under Sierra and also when I booted into Windows 10. This week though I booted the system one time and my second monitor was acting like it wasn't...
  6. Tpetruk

    Replacement video card

    I have a system that has the single slot Gigabyte 6850 card and I have been wanting to replace it for a while because the fans are going on it. A while back someone here recommended that a drop in replacement would be any GTX 740 card, but they now don't seem to be available anymore. What is...
  7. Tpetruk

    How to tell Multibeast where EFI folder is?

    Hi, I have been having Clover setup problems on my new install of Sierra, but have narrowed down my issue I think with the fact that after I installed Sierra, then ran Multibeast something has gotten confused. Multibeast now tries to update/create an EFI folder on the root of my boot drive...
  8. Tpetruk

    Replacement Video Card Recommendations?

    Hey, as you can see from my machine specs I have an older system that is working great that is i5 2500K based and I am currently using a Gigabyte 6850 video card. It is working, but the fans are getting very loud and probably won't last long so I thought I would take the opportunity to maybe...
  9. Tpetruk

    Clover is still looking for /boot on drive

    Hey Everyone, I have successfully installed the U1E bios on my motherboard and Clover and El Capitan with things mostly working (see problem/question at the end of this). In case it might help others and give needed information to answer my questions, here is what I have done up to this...
  10. Tpetruk

    In a quagmire with my El Capitan install.

    Hey, Sorry for the lack of expertise here, but I was hoping someone could guide me out of update hell... So I started with my system of a GA-Z68MX-UD2H-B3 running Yosemite and had not switched over to Clover yet and was running a fairly old BIOS of F11. Everything was running well except...
  11. Tpetruk

    Yosemite won't boot after Multibeast!

    Hi, I am a first time poster, I have had my system since 2008 and it has been running great with every new OS update since then. I have been trying to install Yosemite today however and am stuck and haven't seen this problem posted. I have a Gigabyte Z68MX-UD2H-B3 and decided to go with a...
Top