Search results

Loading Google Results...
  1. hackeron

    Asus Prime Z370-A - Instant reboots after an update to Big Sur

    Dear Hackintosh Community, After following other threads and searching around, I successfully got into the Big Sur installer and updated from Catalina to Big Sur. However after reboot, it shows: After the last screen, it stays there for a few seconds and reboots. This is what I did: 1)...
  2. hackeron

    << Solved >> How to remove USBInjectAll?

    Hi there, I am trying to follow this guide: https://www.tonymacx86.com/threads/the-new-beginners-guide-to-usb-port-configuration.286553 However after rebooting, it is showing I still have any old version of USBInjectAll Mac-Pro.local ➜ ~ kextstat | grep -i usbinj 18 0...
  3. hackeron

    << Solved >> No Audio on Asus Prime Z370-A after Catalina upgrade

    I successfully upgraded to Catalina and trying to follow the old instructions from Mojave to get audio working which are: Download and install ( drag & drop ) in EFI / Clover / Kexts / Other folder: AppleALC.kext Lilu.kext CodecCommander.kext Edit config.plist with Clover Configurator...
  4. hackeron

    << Solved >> Can't boot into Catalina installer on Asus Prime Z370-A (8700K & Radeon RX580)

    When I try to boot into the Mac OS Catalina Install option in Clover, I see the following, I am still able to boot into Mojave though. Any ideas? < I tried waiting 30 minutes but it appears to just hang on the above. Update: 1) I added SSDT-EC.aml to /EFI/CLOVER/ACPI/patched, this got me...
  5. hackeron

    [resolved] Instant reboot after upgrading to Clover 5098 (Asus Prime Z370-A 8700K)

    Hi there, I upgraded Clover to 5098 from a version from late last year, it now reboots instantly. I tried adding -v -x and -s, it still reboots instantly, last thing I see on the screen is: Any ideas? Edit: Downgrading to Clover_v2.4k_r4961-UEFI.pkg fixes it, but I would like to get the...
  6. hackeron

    GTX 760, seeing pixels/noise in black windows

    There are green graphical glitches / pixels that look like noise, that only appear in black parts of a window. Has anyone experienced this? - all other windows look just fine and it is only happening on 1 monitor and intermittently. Unplugging the monitor cable and plugging it back in resolves...
  7. hackeron

    USB Bluetooth Audio Stutters

    I'm on High Sierra 10.13.1 and my motherboard is Gigabyte Z77X-UD5H, some more specs are listed on my profile. Note: This machine does not have wifi (wired ethernet connection) and I have switched off all wifi and bluetooth devices within 10+ meters of this machine (except the keyboard, mouse...
  8. hackeron

    Bluetooth Audio Stutters Badly - Cambridge Silicon Radio Ltd. CSR8510 A10

    Hi there, I have a Bluetooth 4.0 USB Adapter that's detected as:Bus 020 Device 009: ID 0a12:0001 Cambridge Silicon Radio Ltd. CSR8510 A10 - this one: https://www.amazon.co.uk/gp/product/B00VWEK4IG/?tag=tonymacx86-21 I have a bluetooth keyboard and mouse and they work just fine 99% of the time...
  9. hackeron

    [Solved] White screen and spinner booting into installer

    I tried following the instructions here: http://www.tonymacx86.com/threads/direct-update-to-macos-sierra-using-clover.201465/ I am upgrading from an existing working El Capitain installation. I upgraded Clover which showed the "Boot macOS Install" option (previously, this option didn't show)...
  10. hackeron

    Hard freeze and garbage screen every few days or weeks

    My specs are: MB: Z77X-UD5H - Bios F16g 12/2013 CPU: Core i7 3770K 3.5ghz RAM: 4 x 8GB Corsair DDR3 Vengeance Jet Black CMZ8GX3M1A1600C10 1.5V GPU: ASUS NVidia Geforce GTX 760 DirectCU II OC 2048MB GDDR5 Every few days, sometimes weeks, my computer locks up and shows a garbage screen...
  11. hackeron

    Glitchy/jumpy mouse during IO load

    The mouse appears to work just fine until I do something like copy large files over network, it then starts to jump and won't won't work in a smooth way - it's practically impossible to use and I have to wait for the transfer to complete before the mouse is usable again. I'm using an Apple...
  12. hackeron

    GA-X58A-UD3R with Nvidia 260 GTX - no QI/CE, low resolution

    Darwin/x86 boot v5.0.132 - Chimera v1.5.4 r1394 is used in both rBoot 1.0.1 and Multibeast 4.0.2 however strangely: 1) rBoot 1.0.1 - can boot both Installer and unmodified Lion installation - graphics work, everything almost perfect except strangely there is a constant ~8~8~8~8~8~8 printed as...
  13. hackeron

    GA-X58A-UD3R Kernel Panic: No HPETs available...

    I'm trying to follow the xmove guide here: http://tonymacx86.blogspot.com/2011/07/ ... -lion.html I created the "Installer" partiton and used xMove to put the installer on it. When I boot into the Installer partition, I get a kernel panic: panic(cpu 6 caller 0x8179dce9): "No HPETs...
Top