Search results

Loading Google Results...
  1. Kitchmusic

    Only seeing "Guest User" at startup after updating clover.

    Has anyone encountered this? And knows how to fix it? Today I upgraded Clover to the latest version and when I did a restart my main user account is no longer available. I'm only met with "Guest User" Freaking out! Any help would be much appreciated.
  2. Kitchmusic

    Samsung V-NAND SSD 970 Evo NVM2 M.2 installation?

    Hi Legends, I recently purchased a Samsung V-NAND SSD 970 Evo NVM2 M.2 Drive to add to my build. (Z170X-UD5-TH, 6700k, GTX 980 ti, High Sierra 10.13.6) I mounted the SSD on the motherboards M.2 slot and when I turn the computer on it loads into OSX fine, and sees the drive but the H60 fans...
  3. Kitchmusic

    MultiBeast 10.4 The Installation Failed

    Hi All, I'm having trouble installing Realtek 100 Drivers with MultiBeast. I get the following Error; The MultiBeast.log says; The Install.log is blank. My EFI Partition has a config.plist file in it, However it is an EFI on APFS Container so I'm assuming this is the issue... Is there a...
  4. Kitchmusic

    APFS warning at startup.

    Hi all, I am running 10.13.6 and at start up I see the following text. How do I correct this? Thanks in advance legends! Kitch
  5. Kitchmusic

    Apogee Ensemble Thunderbolt w/ Apogee Element Control Software

    Hello all, Has anyone been able to get the “Apogee Ensemble Thunderbolt” working with the new “Apogee Element Control” software on a Z170X-UD5-TH motherboard? I can only get the Ensembe working with Maestro 2 software. The “Apogee Element Control” software does not see my Ensemble. Any help...
  6. Kitchmusic

    Apogee Control with Ensemble Thunderbolt

    Dear Pro Audio Tony Mac Apogee Ensemble Thunderbolt users! I have been using the Apogee Maestro 2 software for quite some time with the Apogee Ensemble Thunderbolt by using the Thunderbolt 3 connection on my motherboard (Z170X UD5 TH) connected via Startech Thunderbolt 3-2 converter. Yesterday...
Top