Search results

Loading Google Results...
  1. djbuddha

    Asus X299 - Support

    Sorry to ask again, anybody have any idea what this is? I can't find anything anywhere about this online or on the forum.
  2. djbuddha

    Asus X299 - Support

    Long time everybody, things have been mostly good. Just curious about this kernel panic I keep having. I've noticed in the log that it keeps referencing the last unloaded kext being either "com.apple.filesystems.msdosfs" or "com.apple.driver.AppleActuatorDriver". I can now replicate the crash...
  3. djbuddha

    Asus X299 - Support

    Tried that before, no luck. No dice now. May attempt deleting the Bluetooth.plist file. Thought it was the keyboard being weird, but it connects fine to my 2020 pre-M1 Macbook Pro on Catalina w/ no issues. So weird.
  4. djbuddha

    Asus X299 - Support

    @djlild7hina You don't use a Keychron keyboard on your setup by chance do you? LOL ... I noticed something really interesting regarding a Bluetooth issue I'm having. Mojave won't see the keyboard at all, but Ubuntu did when I booted into it to do the 10GbE procedure. Any ideas? Bluetooth in...
  5. djbuddha

    Asus X299 - Support

    In a week or so, that download will go to 1.5ish and upload will be around 940 ... super excited and glad this wasn't potentially deadly LOL. Thank you again!!
  6. djbuddha

    Asus X299 - Support

    Just did it quick, SUCCESS FOR BOTH PORTS!!!! You're a gem, thank you so much!!
  7. djbuddha

    Asus X299 - Support

    Wow that's a LOT easier to follow. Hope it works, I'll attempt it tonight after work!
  8. djbuddha

    Asus X299 - Support

    @djlild7hina did you have the Sage 10G by chance? I want to do the 10GbE flash but those instructions from the kgp post but it looks insanely overwhelming (the Linux boot/ flash) (my local ISP is install fibre next week and I can get 1.5-1.8 gbit, plus I’m going all 10GbE throughout the house...
  9. djbuddha

    Asus X299 - Support

    It doesn’t seem to. It was fine for the last year and then it just stopped booting off it last week. I thought the drive died at first so I had a small panic attack.
  10. djbuddha

    Asus X299 - Support

    @djlild7hina I’ll give that a shot tonight. It’s really odd that it’s not booting from the EFI partition. Could the partition be damaged even though it shows up ok after mounting?
  11. djbuddha

    Asus X299 - Support

    No no the NVME install itself is fine. Just the boot loader isn’t working for some reason. So I just plug in my backup (USB) drive and choose my NVME to boot to for now. This should be a relatively easy fix no? I tried deleting and re-copying my EFI folder from the USB to the EFI partition...
  12. djbuddha

    Asus X299 - Support

    Aaaaaaaand I solved it. In all the reconfiguration I was doing back when I was trying to solve my TB3 issues, I didn’t realize that after resetting the BIOS, I forgot to adjust my AVX offsets. I tried 3,2 and ended up settling at 2,1 Running Unigine Heaven & the latest Cinebench for 4 hours...
  13. djbuddha

    Asus X299 - Support

    Solved it. Virtual box was installed and was causing the KP! So that’s fixed. Now onto the next NEW issue (which isn’t really new apparently, I’ll explain) So my machine is running a Sapphire Vega64 Nitro+ and a 10980XE. For the most part it’s fine and is serving me quite well. I decided...
  14. djbuddha

    Fenvi PCIE card & Keychron K2 V2

    There seems to be only 2 devices listed there at the moment (my MX Master 2S & my Magic Trackpad 2) But in System Information under Bluetooth I see those 2 plus: My Apple TV 4K (2nd Gen) An old Apple TV I gave to my parents 2020 Macbook Pro 2017 Macbook Pro (which got replaced by the 2020 from...
  15. djbuddha

    Fenvi PCIE card & Keychron K2 V2

    Yeah that didn’t help. I did notice in system information -> Bluetooth, there’s a ton of items in there (seems to be a lot of Bluetooth enabled devices in the general area where my machine is- including my nvidia shield for some odd reason- I never connected that, nor have I saw a need to want...
  16. djbuddha

    Fenvi PCIE card & Keychron K2 V2

    I'm not currently dual-booting Windows on this machine. I do have an older install I cloned using Carbon Copy Cloner I can boot from on an external SSD. Let's see if that connects the keyboard. I'll reboot shortly and update here.
  17. djbuddha

    Fenvi PCIE card & Keychron K2 V2

    You’re right. I think my post was misunderstood. I’m not using the supplied antennas. I bought 2 sets of antennas with long cords that attach to the PCIE card and sit on my desk. Eightwood Dual WiFi Antenna with RP-SMA Male Connector, 2.4GHz 5GHz Dual Band Antenna Magnetic Base for PCI-E...
  18. djbuddha

    Fenvi PCIE card & Keychron K2 V2

    Hey all! Running my Fenvi card and with the Apple Magic Keyboard 2, the Magic Trackpad 2 and a Logitech MX Master 2 it runs flawlessly. The card has worked for years. A few days ago, I (stupidly) spilled a coffee all over the magic keyboard and decided on the Keychron K2 V2 as a replacement...
  19. djbuddha

    Asus X299 - Support

    To be completely honest, the machine has been bulletproof when I’m using it for over 6 months and don’t want to risk it. If I build another Hackintosh I’ll definitely explore OpenCore then….. or if I get a vacation (yeah, right :lol: ) then maybe I’ll do another CCC of this install and attempt...
  20. djbuddha

    Asus X299 - Support

    So I’m running Mojave as alas, I still need one pesky 32 bit app ‍:banghead: I’m assuming that kext will work with this OS?
Top