Search results

Loading Google Results...
  1. smlieichi

    << Solved >> Problem with iGPU and display on surface pro 5

    UPDATE: Found a efi for surface pro 6, I just replaced it without any modifications and it successfully boot up with iGPU and other issue fixed:headbang: For now everything works other than the usual wifi, bluebooth and battery indicator, I'm beyond impressed:) Dropped the file if anyone needs it!
  2. smlieichi

    << Solved >> Problem with iGPU and display on surface pro 5

    But it is still the same, putting the id under PciRoot(0x0)/Pci(0x2,0x0) right? I did it but still no difference unfortunately. I keep searching and found a opencore efi for surface pro 4 (Link), tried to edit the config.plist and boot but only get a lot of ACPI Errors, a In Memory Panic and...
  3. smlieichi

    << Solved >> Problem with iGPU and display on surface pro 5

    By spoofing I assume you mean adding device-id and use the device id of UHD 630? In that case I used 0x3E928086 and good news- I can boot into the system using the correct platform id:p The bad news is it doesn't seems to change anything- display is not fixed, in hackintool the device id...
  4. smlieichi

    << Solved >> Problem with iGPU and display on surface pro 5

    The i7 one should be the same hardware, I looked into it and it also uses 0x59260002 as their platform id, so it should be right.... Actually at the start I used the efi in that post to install using clover, but I never managed to solve being stuck at +++++ so I made a switch to Opencore. I...
  5. smlieichi

    << Solved >> Problem with iGPU and display on surface pro 5

    I reverted back to the wrong device id to be able to boot into the system, I have tried 02002659 but that's when I came to the problem of having black screen after the code on boot up:crazy:
  6. smlieichi

    << Solved >> Problem with iGPU and display on surface pro 5

    Hello, I have installed Catalina on my surface pro 5 (i7 7660U, Iris plus 640) using OpenCore 0.7.0, initially it boots and I can get into the system, but everything is very small and the performance is quite slow, I checked the display and it seems to be recognized as a external display: From...
Top