Search results

Loading Google Results...
  1. thanos4

    macOS 10.14.6 Update

    update went super smoothly
  2. thanos4

    macOS 10.14.5 Update

    Updated went super smooth after updating clover first.. However, guys, I noticed that it took a little bit longer than when I had Sierra. It downloaded 3GB, and the install seemed like it was installing a new OS over the previous one.. Has Apple changed the combo update/app store update method...
  3. thanos4

    Nvidia Fermi on macOS Mojave

    Hi guys..just got myself an msi 710 and my Mojave partion works well so far I had a bit of hiccup,however When i switched card i wasn't even able to boot in bios..it was stuck in post Bios screen with num lock led What i found over the net was..i had too put my old GT 430 back..then go to bios...
  4. thanos4

    Nvidia Fermi on macOS Mojave

    Yes..thank you I've been searching around for some time for compatible cheap cards as mine and read that 710 is being used by lots of guys.think i am gonna get one soon
  5. thanos4

    Nvidia Fermi on macOS Mojave

    Gt 430 works with Inject Nvidia on 10.14.4 but no acceleration..Tried OP's steps but had no luck However,GT 430 says Metal is supported in my trusty Sierra 10.12.6 partition.. Any ideas?
  6. thanos4

    [Success] GA Z170X-Gaming 5 GTX TITAN - i5-6600k - 16 GB RAM - macOS Sierra 10.12

    Hi guys.i have successfully installed sierra on a Z170X Gaming 5 with 6700K Cpu...but i think the usbs are not working correctly...I have this weird situation:if i plug my wireless usb mouse & keyboard in the front panel,they're working great...but if plug it on the back (no matter what port,i...
  7. thanos4

    FL1009 chipset USB3.0 solution for El Capitan

    Is there a way to make this kext work with Sierra? When booting in verbose I see this...unsupported protocol However,in sys def I see Usb 3 Bus
  8. thanos4

    [guide] ga-x79-ud5 / 3930k / gtx 560 2gb / 10.11.2

    Hey Guys,have you tried Sierra on Ga X79 UD5? the only problem that bothers me is Usb3 if anyone have found a solution please tell me
  9. thanos4

    GA-X79-UD5 Sierra USB 3 ??

    Hi guys,it's been a long time since i posted here.. I made a fresh install of Sierra with Unibeast and Clover etc etc...and everything seems to be ok except my Usbs Seems that some crazy usbxhci "errors" happens when booting in verbose,that make my system deadly slow..I Tried the usb fixes from...
  10. thanos4

    OS X 10.10.4 Update

    I have the same problem.... I uninstalled it with sudo trimforce disable and installed trim patch for 10.10.3 from multibeast 7.3....disks now are showing correctly as internals an trim support is yes.....but i don't know if this actually working on 10.10.4 or if there are differences from...
  11. thanos4

    OS X 10.10.4 Update

    Tony....i tried installing the trimforce but all my disks are showning as externals..... I disable it by :sudo trimforce disable and after restart,my disks where showing internal... I installed trim patch for 10.10.3 from Multibeast 7.3 and now trim support is Yes from the system...
  12. thanos4

    OS X 10.10.4 Update

    Just updated with combo update....all went smooth but after the trim force command all my disk are shown as external....
  13. thanos4

    OS X 10.10.3 Update

    Did you boot with nv_disable=1 and changed system def?
  14. thanos4

    OS X 10.10.3 Update

    try it maybe in safe mode... Also check if your org.chameleon.boot.plist has changed for some reason...
  15. thanos4

    OS X 10.10.3 Update

    Hahaha Hey Gabe Happy you made it Just write nv_disable=1 in the boot menu (assuming you have an nvdia card of course) and when you go to desktop just reinstall what you need from multibeast (audio,trim) and change system definition it worked for me ...so you can try it Good Luck
  16. thanos4

    OS X 10.10.3 Update

    For those who have black screen after update i did this: booted with nv_disable=1 and changed system definition from (multibeast 7.2) 6.1 to 5.1 However trim enabler didn't work for me too..but i got it working back with tony's code.... P.s Don't know if performance will be affected with the...
  17. thanos4

    Security Update 2015-002

    Hi guys ...I am in Yosemite 10.10.2 (Ga-X79-Ud5,i7 3820,16g Ram and Geforce 430) I installed Security Update 2015-002 and after rebooting all my applications were not responding for about a minute or so... I repaired persmissions ...nothing...rebuild caches....nothing Installed my multibeast...
  18. thanos4

    Yosemite X79 UD5 Slow Start Up Screen

    my bios version is F12 i hadn't any issues with the install i made however my system is GA-x79-ud5,i7 3820,16 Gb Ram and Geforce Gt430
  19. thanos4

    Yosemite X79 UD5 Slow Start Up Screen

    I made it working full plus ethernet and sound i made a fresh install boot GraphicsEnabler=Yes npci=0x2000 -x after install i booted with GraphicsEnabler=Yes npci=0x2000 dart=0 in multibeast i used these for safe reasons but you can mixed them in one... the ethernet works after these...
  20. thanos4

    Yosemite X79 UD5 Slow Start Up Screen

    xaxax…..i think i ve helped you in the past too…. no bother…. anyway….still no sound and ethernet so far… did you make it??
Top