Search results

Loading Google Results...
  1. rafaelj

    Alienware Area51m R2 near fully working - Problems with Display and Sound

    Hi. I get now little Time to continue. I get first Video working without any "Patches" : MacPro2019 (Mac7.1) and 11.5.2. With iMac (imac20.2) I don't get login at 1080P - only at 4K. gogowin113 -> DSDT? Can I have it? Audio internal shows working with ID=18 but only at headphones. No internal...
  2. rafaelj

    Alienware Area51m R2 near fully working - Problems with Display and Sound

    It is an embedded internal rx5700m not external eGPU. The Intel IGPU is disabled.
  3. rafaelj

    Alienware Area51m R2 near fully working - Problems with Display and Sound

    Hi, I get the new Alienware Area51M R2 with an RX5700m! as eGPU. I get the AMD GPU because the possibility to get OSX working. This was good choice - the rx5700m working out of the box! I get for now in Big Sur near everything to work : eGPU,WLAN,BT,LAN,Keyboard,Touchpad,USB,TB, DP/HDMI out...
  4. rafaelj

    Asus X79 Sabertooth | Core i7-3960x (Successful)

    I have two gtx680 working (sli bridge is plugged). SLI dont works with osx - no driver support, but both cards works without any problems with three screen! The nice thing with nvidia is, they working.......with windows and osx...
  5. rafaelj

    Asus X79 Sabertooth | Core i7-3960x (Successful)

    Still searching for kext to enable all Sata ports and sleep.... has someone get it to work?
  6. rafaelj

    Asus X79 Sabertooth | Core i7-3960x (Successful)

    Newest : 2104 , (Asus Notes : Fixed Nvidia GTX680 hang when running with UEFI driver...) OSX works 100% (ML 10.8.0)
  7. rafaelj

    GTX 680 in ML runs only at 705MHz!

    So after installed ML on X79 Sabertooth with 2 x GTX680 (works 100%) and making many tests, i noticed that the GTX680 cards runs only at 75% of speed. Scores from Cinebench and Luxmark vs. Windows scores are about 25% lower. (Cinebench ML 35,52 vs. Win7:55) At LuxMark i can see under...
  8. rafaelj

    Asus X79 Sabertooth | Core i7-3960x (Successful)

    My solution is for Sound is working. Try other forum and search for no sound 892 .. there are many other users with same problems.. and any solutions. i made many attempts (every one with clean install) and only this one worked for me....
  9. rafaelj

    Cinebench - Huh??

    Thanks!!!11 CaseSensitive !!!!!!! Very stupid Bug!
  10. rafaelj

    Asus X79 Sabertooth | Core i7-3960x (Successful)

    Got Audio working with MB 4.6 only - i deleted 892 enabler and install Rollback and HDA enabler only! now it is perfect... Sleep not working .. ok.. I cant see other SATA Drives and DVD - is there enabler for all SATA Ports for this board? Cinebench crash every time after start - only...
  11. rafaelj

    Asus X79 Sabertooth | Core i7-3960x (Successful)

    So 2104 Installed - no change but ML works same as on 2002 --- but sound.....no
  12. rafaelj

    Asus X79 Sabertooth | Core i7-3960x (Successful)

    No way - no Sound. I try the old MB 4.6.1 and the new 5.0.2 - all Options! I can hear a "cracking sound" at start like connecting speakers, but no sound on all outputs. Has somebody the new 2002 or the very new 2104??? I install the 2104 in few days, maybe it will fix it...
  13. rafaelj

    Asus X79 Sabertooth | Core i7-3960x (Successful)

    I get new board (swap from asus) few day ago..and this on has 2002 Bios.... This is very new.... I installed the VoodooTSCync.kext , because i got problems (without cpus=1) After start of ML or install from MB of ALC892 i hear nothing....i test Digital output later today but speakers don't...
  14. rafaelj

    Asus X79 Sabertooth | Core i7-3960x (Successful)

    I made it ... now too ...! I get ML working. My config: board :Asus Sabertooth x79 bios 2002 cpu: i7 3930 32 GB Ram 2 x GTX680 240 GB SSD (only for OSX) and 2 x 240GB SSD raid0 for Windows 3 x Acer 27" via DVI (2 on first, 1 on second Card) at 120Hz. first made osx boot stick -...
Top