Search results

Loading Google Results...
  1. strat5500

    Suspiciously short output from verbose mode

    If someone could help me with what's going on here. I've had my hackintosh running smooth for two years now. Today it wouldn't boot (just black screen when selecting 'boot Marcos from Macintosh HD') and when booting in verbose mode I get this really short output.
  2. strat5500

    Can someone please explain this random crash? Happened to me a few times now!

    Thanks P1LGRIM! Ive had issues with chrome not updating. Will try remove all google software and see if thats the problem.
  3. strat5500

    Can someone please explain this random crash? Happened to me a few times now!

    Anonymous UUID: A32376FC-4AFF-1801-A159-BA1219F8A86C Tue May 24 20:24:49 2016 *** Panic Report *** panic(cpu 1 caller 0xffffff80127ce40a): Kernel trap at 0xffffff8012783076, type 14=page fault, registers: CR0: 0x0000000080010033, CR2: 0xffffff92160c74a8, CR3: 0x000000012cf05063, CR4...
  4. strat5500

    Multibeast error - Failed to Install Check Log...Please help!

    It worked for me. TheNikOne, did you try copy and pasting the code MacMan gave into one big command? Rather than separate lines?
  5. strat5500

    Multibeast error - Failed to Install Check Log...Please help!

    ThNikOne, I am not able to check whether it works at the moment as I am away this week. I'll post here as soon as I get back. Hopefully it works for me!
  6. strat5500

    Multibeast error - Failed to Install Check Log...Please help!

    Thanks for the relatively quick reply MacMan! I will try those commands when I next boot into my Hackintosh! Again, cheers! :clap::D
  7. strat5500

    Multibeast error - Failed to Install Check Log...Please help!

    Does anyone have any idea why this is happening and why there is a useless error message in the log? Is it something to do with migrating apps? Is it a deeper lying problem?
  8. strat5500

    Multibeast error - Failed to Install Check Log...Please help!

    After I installed Yosemite (FYI I used the assistant to migrate apps over but not setting or anything) I tried to install my usual kexts (that I used in Mavericks) using Multibeast (v7.0.1). It came up with the screenshot below. I checked the log in User->Library->Logs and found the...
Top