Search results

Loading Google Results...
  1. Millstaff

    << Solved >> Video playback in Quicktime not working

    OK, this is rather odd. I enabled audio, and videos works as per usual. Thanks Edhawk!
  2. Millstaff

    << Solved >> Video playback in Quicktime not working

    Thank you very much! That sorted the USB issue. Very easy. But it didn't do anything about my problems with playing video. VLC can actually play videos, but hangs as soon as I try to scrub, or do anything. Preview still doesn't show anything. I can't understand what it could possibly be...
  3. Millstaff

    << Solved >> Video playback in Quicktime not working

    I just noticed USB doesn't work work properly. When plugging in a thumb drive, it says to connect to USB port, device needs power (or similar).
  4. Millstaff

    << Solved >> Video playback in Quicktime not working

    Suddenly video playback in Quicktime, and other players stopped working. Preview of video files doesn't work either. Quicktime gives the error message: 'Unknown error -101'. Video playback on the web works fine, and preview has no problem showing other files... Everything else is working as...
  5. Millstaff

    [SOLVED] Freeze after sleep

    I disabled Serial port in BIOS, and it worked as before. I must have missed that, when I did a reset. Good to know.
  6. Millstaff

    [SOLVED] Freeze after sleep

    I had a fully working Catalina system, but after I changed my overclocking to default in BIOS, my system won't resume from sleep. It shows me the login-window, but it's frozen. Does anyone have tips on how to troubleshoot this? I attach my config.plist
  7. Millstaff

    Boot *extremely* slow (to the point of not booting)

    I removed redundant stuff from the extensions folder (Library/Extensions), and after that I can't boot. It seems to boot, but it takes forever. I shut down after 40 minutes, but it never panics or anything. I can still boot with my thumb drive, but even after copying all kexts from that to my...
Top