Search results

Loading Google Results...
  1. swamyg1

    i7-4930K - Asus Rampage IV Extreme - 32GB RAM - GTX 770 4GB [Success!!]

    Were you able to figure out your bcm94360cd issue? I added my card but am not seeing it in my system profile.
  2. swamyg1

    i7-4930K - Asus Rampage IV Extreme - 32GB RAM - GTX 770 4GB [Success!!]

    Thank you! For some reason I missed using the 3930k config with the edited patches. I saw it after going through your instructions again. Now I'm happy to report I'm benching at 3739 single core and 22466 for multi. This is with the 64 bit version. Is there anything I can do to fix my system...
  3. swamyg1

    i7-4930K - Asus Rampage IV Extreme - 32GB RAM - GTX 770 4GB [Success!!]

    I have a 3930k and followed this guide as well as MK500's guide for overclocking, I'm at 4.2 in my bios. I have speedstep enabled, but my single core bench is only 2157 and multicore is 14991. My processor is reporting Intel Core i7-3930K @ 3.20 GHz in Geekbench and my system info in El...
  4. swamyg1

    i7-4930K - Asus Rampage IV Extreme - 32GB RAM - GTX 770 4GB [Success!!]

    Nice work! Did you do the Combo Update or update through the App Store? Did you manage to boot into the OS before you changed the info.plist? I'll be giving this a try later today. Excited to start using the Photos app!
  5. swamyg1

    i7-4930K - Asus Rampage IV Extreme - 32GB RAM - GTX 770 4GB [Success!!]

    Have you had any luck? I'm having the exact same problem, my card has the same specs but is an Asus. I reinstalled 10.10.2! Scared to try this again because I don't want to be stuck without a solution.
  6. swamyg1

    i7-4930K - Asus Rampage IV Extreme - 32GB RAM - GTX 770 4GB [Success!!]

    Is it possible my OWC Mercury Acselsior is causing problems? Possibly not allowing my EFI partition to boot? EDIT! So it's happening with my Samsung Pro SSD as well. Oddly enough, Shilohh helped me with this exact same problem on Mavericks w/ Chameleon exactly one year ago...
  7. swamyg1

    i7-4930K - Asus Rampage IV Extreme - 32GB RAM - GTX 770 4GB [Success!!]

    Ok! It seems nullcpupowermanagement.kext solved my problem. But I don't understand why I have to use it. My bios settings are exactly like yours, compiled my DSDT using your guide, and I updated my config.plist accordingly. Any idea what gives? EDIT: Scratch that, problem not solved. Went...
  8. swamyg1

    i7-4930K - Asus Rampage IV Extreme - 32GB RAM - GTX 770 4GB [Success!!]

    Hey Shilohh! Tried both of those suggestions but no luck. I then removed voodootscsync and rebuilt my DSDT. I noticed I had not capitalized the letters for my network to UUID... Now I'm getting an error related to "taskgated". Still can't boot without cpus=1. EDIT: Scratch that "taskgated"...
  9. swamyg1

    i7-4930K - Asus Rampage IV Extreme - 32GB RAM - GTX 770 4GB [Success!!]

    I'm on bios 4804 which seems to work for others in this thread. My previous 10.9 install was smooth on it as well. I installed VoodooTSCSync using Kextbeast, that didn't work. I then tried installing the VoodooTSCSync from Multibeast for 6 core, that also didn't work. I'm at a loss. The...
  10. swamyg1

    i7-4930K - Asus Rampage IV Extreme - 32GB RAM - GTX 770 4GB [Success!!]

    I have to enter cpus=1 to get into the clover installer. I can successfully install OSX but I need to enter cpus=1 every time or I get a kernel panic within the first few seconds after seeing the Apple logo. My system uses the R4E and 4930k, same as Shilohh. Anybody have any idea why I need...
  11. swamyg1

    Asus X79 Rampage IV Extreme | Core i7-3930K (Successful)

    Does anybody have a problem with Wake on Lan using Mavericks? My computer seems to sleep and wake up perfectly. However, my machine will not wake up when I try to remoting in through Screen Sharing. It seems I can't get a login screen or any connection at all. Any ideas?
  12. swamyg1

    2560x1600 missing in System Prefs with GTX 770

    Ok, so plugging into DVI sorted that problem out. But now my everything on my screen is super blurry at 2560x1600. GraphicsEnabler=Yes did not help.
  13. swamyg1

    2560x1600 missing in System Prefs with GTX 770

    I running 10.9.2 with an Asus GTX 770 2G on an Asus Rampage IV Extreme. with 2 monitors connected. One is a Dell U3011 (plugged into HDMI) and another is a Dell 2001FP (plugged into DVI). The monitors are running fine and my graphics are benching as expected, but I'm not able to see any...
  14. swamyg1

    CPU Temp Sensors with 4930k on 10.9.2?

    Does anybody have a solution for installing CPU Temp sensors using the 4930k? I'm using the HWSensors.6.0.1148 package to install fakesmc.kext, but installing CPU sensors gives me problems. Anybody else in the same boat here? need to monitor temps.
  15. swamyg1

    Asus X79 Rampage IV Extreme | Core i7-3930K (Successful)

    Bingo!! Totally worked. Fastest boot ever! Thank you so much for your help. I was beginning to think there was a problem with my hardware and I'm glad that was not the case. Really happy to get up and running without any flags or hang ups! Woof!
  16. swamyg1

    Asus X79 Rampage IV Extreme | Core i7-3930K (Successful)

    UGH, still getting the same freeze on FakeSMCKeyStore: started What I've done: - I used your revised extra folder. - Renamed fakeSMC.kext to fakeSMC.kext.bak - Installed the fakeSMC.kext from the HWSensors.6.0.1148.pkg - added a .bak to NullCPUPowerManagement.kext to make it inactive.
  17. swamyg1

    Asus X79 Rampage IV Extreme | Core i7-3930K (Successful)

    Cool. Thanks. I didn't see the FakeSMC.kext/Contents/PlugIns folder in my kext. I'll just try the one you attached. Going to try your extra folder as well. I've plugged my drive into my old mac, will report back shortly!
  18. swamyg1

    10.9.2 on Sabertooth x79 Core i7 3930k with Overclock [GUIDE / ADVICE / FILES]

    Did you figure out this problem? I am having the same issue.
  19. swamyg1

    Asus X79 Rampage IV Extreme | Core i7-3930K (Successful)

    @shilohh I just updated my bios to 4804. After matching mk500's bios settings (except for CPU settings) I got this. Any ideas? Here's a link to my bios settings: https://www.dropbox.com/sh/loen28inkkxtfvd/ugch9e0kGE
  20. swamyg1

    Asus X79 Rampage IV Extreme | Core i7-3930K (Successful)

    Here you go! Looking forward to feedback on my folder... Going to update bios now. I'll report back!
Top