Search results

Loading Google Results...
  1. bmac

    [Success] - Asus ROG Strix Z490-E Gaming + i9 10900K + OpenCore

    Works well for me + I’m on Monterey
  2. bmac

    [Success] - Asus ROG Strix Z490-E Gaming + i9 10900K + OpenCore

    Is anyone familiar with enabling thunderbolt hot plugging? I've got an asus thunderboltex 3-tr that will work if all my TB devices are powered up before boot.. but no hot plugging.
  3. bmac

    [Success] - Asus ROG Strix Z490-E Gaming + i9 10900K + OpenCore

    Don’t say m1 too loudly here.. could be the end of the Hackintosh times (We’ll see though, they made AMD hackintoshing work)
  4. bmac

    [Success] - Asus ROG Strix Z490-E Gaming + i9 10900K + OpenCore

    I've got a 5700xt in my build and have edited video lightly with absolutely rock solid stability. I primarily edit/mix audio and man having a machine like this was a game changer.
  5. bmac

    [Success] - Asus ROG Strix Z490-E Gaming + i9 10900K + OpenCore

    Also fixed all the icloud errors I was having - so that's neat.
  6. bmac

    [Success] - Asus ROG Strix Z490-E Gaming + i9 10900K + OpenCore

    SO recently I've lost imessage and iCloud.. Can't seem to narrow down why either? ethernet is set to EN0 Used SMBIOS and updated the plist. I had it all before but just booted up one day and no luck. What's crazy too, I've made backups of my EFI pretty diligently (or so I thought) and I'm still...
  7. bmac

    [Success] Radeon RX 6800 XT - Big Sur

    Time to sell my 5700xt...
  8. bmac

    [Success] - Asus ROG Strix Z490-E Gaming + i9 10900K + OpenCore

    My only issue on 0.6.8 is that when you hit spacebar at the boot selector screen, my mouse and keyboard are a bit messed up. Mouse doesnt work and keyboard scrolls over multiple options and not one by one. Unrelated maybe, but my iMessage just crapped out, apple store is fine though?
  9. bmac

    [Success] - Asus ROG Strix Z490-E Gaming + i9 10900K + OpenCore

    Yes! Been dealing with it for a few days now - have no idea what could be causing it. Have done complete driver reinstalls of UAD software. Would you mind sharing your BIOS settings for discrete TB? Do you have anything in our EFI changed for TB?
  10. bmac

    [Success] - Asus ROG Strix Z490-E Gaming + i9 10900K + OpenCore

    Actually I just got it working by going 0.6.7! Follow up... for whatever reason there's some strange sample rate stuff happening. I can't get audio to play back without noise unless I am at 96k... which is high and I don't have many sessions coming to me in 96k
  11. bmac

    [Success] - Asus ROG Strix Z490-E Gaming + i9 10900K + OpenCore

    Mack!! I'm rocking the z490 E with the same TB card and am having the most difficult time getting my UAD gear to be seen. Any tips??
Top