Search results

Loading Google Results...
  1. ulisex40

    Raid0 in Mojave

    Sorry:thumbup: I have found the solution in the first search Solution
  2. ulisex40

    Raid0 in Mojave

    Hi all, I need a little help. I am trying to install Mojave into a RAID through motherboard. All goes well until Disk utility where there isn't RAID but two disks. What am I doing wrong? thanks
  3. ulisex40

    pcie network card

    Yes, I have already read some colleagues. Well I can always go back to my old motherboard :)
  4. ulisex40

    pcie network card

    I already decided, I bought a GA-Z590 Aorus Elite AX thank you anyway
  5. ulisex40

    pcie network card

    Sorry, it's a GA-Z490 Aorus pro AX with the Intel I225. I have tried to update the firmware but Windows doesn't detect any card, I have followed a lot of threads... ... The reason why I think it is broken is that the mac of the network card does not appear on the motherboard. Windows does not...
  6. ulisex40

    pcie network card

    Hi there, I have changed my motherboard for a GA-Aorus pro with i225 ethernet (which of course does not work even in windows) I have tried everything and not even windows recognize it, I think it is broken. I have a working usb card from Asustor, but it's the one I had for the NAS. Do you know...
  7. ulisex40

    Site blocked

    So, you mean that it is not my ISP that has banned the page:crazy:
  8. ulisex40

    Site blocked

    I have a dynamic IP provided by Movistar 88.1.176.2 when I enter with a VPN program I don't have problem
  9. ulisex40

    Site blocked

    Hi there, A week ago, I went a tonymacx86's page, but I couldn't enter, I thought that the site was in mantenance. Although, the twitter account was active. Yesterday, I used a VPN for entering into the page and voila, I don't know why Movistar has banned your page. I am thinking to change my...
  10. ulisex40

    Can Big Sur boot with Clover

    Hi, Finally I succeeded installing BS. In any case thanks.
  11. ulisex40

    Can Big Sur boot with Clover

    Hi, I have a problem in the middle of the installation with the update volume. Could you send me the config.plist the Z170 or the efi? thanks in advance
  12. ulisex40

    Success!!! macOS 10.15 Catalina on Gigabyte Z370M D3H

    Thanks a lot for your efi and comments, the have been very helpful:clap:
  13. ulisex40

    Changed GT 740 forRX 580 Then Did 10.14.5 Update > Black Screen

    Hi, I finally managed to run 10.14.5; I erased the old EFI and reinstall a new with multibeast :) but now the quick view doesn't work. I will go on researching
  14. ulisex40

    Changed GT 740 forRX 580 Then Did 10.14.5 Update > Black Screen

    No, first I changed the graphics then I updated lilu + WhateverGreen + ALC and I removed nvidiafix, later I updated to 10.14.5 I will try a clean install. Thanks for the answer
  15. ulisex40

    Changed GT 740 forRX 580 Then Did 10.14.5 Update > Black Screen

    Hi, yesterday I changed my GT 740 for a RX 580 8gb then I updated a 10.14.5 but it doesn't work. What am I doing wrong? Should I do a new install? thanks
Top