Search results

Loading Google Results...
  1. neoxlefou

    Any success in building a Hackintosh with Huawei Matebook X Pro?

    Thanks I found it using your profile, that is interesting. Happy user of this machine ?
  2. neoxlefou

    Any success in building a Hackintosh with Huawei Matebook X Pro?

    hey that's a good news, any link to this achievement ? any issue with the hardware as previously reported or now everything is OK ?
  3. neoxlefou

    Any success in building a Hackintosh with Huawei Matebook X Pro?

    any update since june ? this model reach Europe and offer good prices for "looking good" hardware. I'm interesseted too.
  4. neoxlefou

    Possible List of Supported GPU's that are able to run MacOS Mojave 10.14 Metal

    with official Mojave Release or a patched one ( like dosdude osx patcher) ? I ask because I have a Macbook Air from mid-2011 with HD3000 too and would like to give a try to Mojave
  5. neoxlefou

    Nvidia Drivers for Mojave 10.14 Not Available, no WorkAround works well

    sorry it is to much post to read all of them, has anyone tried the 'vulgo' webdriver patch to enable High-Sierra nvidia webdriver into Mojave ? also what is the difference between : - whatevergreen ? - vulgo webdriver or webdriver gui (https://github.com/vulgo/webdriver.sh or...
  6. neoxlefou

    [Solved] Updating High Sierra 10.13.6, Security Updates 2018-002 through 004

    same here, update to last osx and forgot it may break the nvidia driver, I just ran the vulgo tools (webdriver.sh) and it solve my issue. Thanks to Vulgo, and other people working on that.
  7. neoxlefou

    iTunes Protected Video Black Screen Solution (HDCP)

    :headbang: I did try Silverlight and Safari => failed I then try Google Chrome => That Rocks I need to uninstall sileverlight to be sure and avoid have that crap on my machine :crazy:
  8. neoxlefou

    [Solved] UI Lags after Update

    did you activate the "nvidia driver boot flag" with multibeast ? and of course you should NOT activate the "nvidia driver" flag.
  9. neoxlefou

    iTunes Protected Video Black Screen Solution (HDCP)

    same here, but for Canal+ (french HD TV provider) website (mycanal.fr, need an account to view movie) I open the website with safari on my hackintosh : osx 10.13.4 running on core i7-4790, nvidia 1080 with latest nvidia driver, iGP disable website keep telling me my screen is not HDCP...
  10. neoxlefou

    [Solved] UI Lags after Update

    same here with a GForce GTX960, updated high sierra to 10.13.4 last nvidia driver gives me laggy interface I came across this post and tried benjamin script, it installed me back to 25.106 web driver instead of the 30.103 Now the machine works smoothly. however, GTX1080 machine works fine...
  11. neoxlefou

    [ success ] Asus Z97-A, I7-4690K, GTX1080 upgrade Sierra to HighSierra

    as said, my USB3 do not work on this machine
  12. neoxlefou

    [Solved] gIOScreenLockState 3 error on High Sierra first boot in GA-Z97X-UD3H

    successfully installed an nvidia card (GT740) under the same motherboard, but... faced the 'gIOScreenLockState 3' each time I booted with "nvidia webdriver option set in clover" what I did to pass over this issue : - disable IGFX and boot through PCIe - disable Audio (that create the respawn...
  13. neoxlefou

    HDMI port on Intel HD4600 never worked on Sierra/HS

    if I look back on your post so it is not an OS related issue, rather an hardware issue, booting first on VGA, then switching eventually to HDMI/DVI if available. have you tried installing with VGA, then booting on VGA, then when UP switching to HDMI or blind boot, wait until HDMI come up ...
  14. neoxlefou

    Dell XPS 8700, i7-4790 3.60GHz + NVIDIA GeForce GTX 745 4GB DDR3

    I successfully installed HighSierra on this setup 1°) remove the nvidia carte to use only intel HD4600 2°) configure bios to remove "secure boot", "virtualisation" 3°) on USB cloverscreen, inject Graphical ID according to what is shown Install as usual, well on the HardDrive as the NVMe SSD is...
  15. neoxlefou

    HDMI port on Intel HD4600 never worked on Sierra/HS

    on clover screen, move to "option icon" this open a big menu list inside them you find "graphic" and inside graphic you see your current graphic ID, and have an option to Inject pciid/graphic ID as for high sierra it seems it is not needed anymore
  16. neoxlefou

    My Nvidia not working !! Help

    but the Nvidia Webdrivers are not installed => download and install nvidia webdriver provided on this website or not activated => activate them with injectNvidia or nvidiawebdriver bootflag (as said in the tutorial)
  17. neoxlefou

    HDMI port on Intel HD4600 never worked on Sierra/HS

    as far as I remember, when I have done my brother's hackintosh, I had to change Graphic Card ID by hand on first boots (before using multibeast) to make it load the installer when using HDMI connector.
  18. neoxlefou

    High Sierra installation on i7-4790k, GTX 980 ti, GA-Z87X-OC

    I did set any flag at all and just went in the graphics menu to force my GTX1080 id i'll retry soon as new unibeast and multibeast is out. reminder before multibeast 10 release : upgrading sierra to highsierra went fine but lacks of USB3, direct install highsierra did not worked
  19. neoxlefou

    High Sierra installation on i7-4790k, GTX 980 ti, GA-Z87X-OC

    you shoud have tried full installation from https://www.tonymacx86.com/threads/unibeast-install-macos-high-sierra-on-any-supported-intel-based-pc.235474/ instead of beta public installation, thanks to unibeast it should be easier to install on my setup I could install it, and still use...
  20. neoxlefou

    Post Installation Problems

    you need to activate "nvidia webdriver bootflag" from multibeast 9.2.1 (before multibeast10 is released)
Top