Search results

Loading Google Results...
  1. rambobambo20

    Nvidia GT710 required boot flags

    Hello Can you please share the guide that you used. I am struggling to build hackintish and have the exact same card. Thanks
  2. rambobambo20

    Intel HD4400 Mojave Problems with graphics

    Hello Edhawk I am sorry to bother you and approach this way. I have continued to struggle with hackintosh. I tried clover, everything worked but system was unstable, won't sleep and ethernet won't work. I purchased GT 710 which worked in clover and opencore with correct ram displayedI tried...
  3. rambobambo20

    Mojave: Randon Freezes, Sleep does not work Help out please

    Could someone please help, I am grateful to everone to have helped me so much till this far. I have found the process to be interesting and daunting at the same time. It will be a shame if this is like this having come so far, I am not bothered about the sleep so much . Its the random freezes...
  4. rambobambo20

    Mojave: Randon Freezes, Sleep does not work Help out please

    Can i bump this to get the attention of the great and the good, thanks
  5. rambobambo20

    Mojave: Randon Freezes, Sleep does not work Help out please

    Just now the computer showed an error, whist still working and it prompted a report to be sent to apple. I have saved and attached the file here. Is this something useful for investigation? Could not attach the file it was efi.check.dump file
  6. rambobambo20

    Mojave: Randon Freezes, Sleep does not work Help out please

    Hello I beleive I have followed the recommended guide and produced the outputs. I have replaced the usbinjectall.kext with USBports.kext that hackintool had generated. I have attached screenshot of clover to show the section on pathches. Can you please review the attached files and advise if...
  7. rambobambo20

    Mojave: Randon Freezes, Sleep does not work Help out please

    Thanks, would I have to remove USBinject all.kext from clovver/kexts/other folder?
  8. rambobambo20

    Mojave: Randon Freezes, Sleep does not work Help out please

    please can mods/experts review the thread /files to help out
  9. rambobambo20

    Preview/Quicklook not working in MOjave with Nvidia GT710

    for any one else facing the same problem, I managed to fix the issues by inserting the following flag in boot section of clover shikigva = 32 shiki-id = Mac-7BA5B2D9E42DDD94 and inserting lilu and whatevergreen kexts
  10. rambobambo20

    Mojave: Randon Freezes, Sleep does not work Help out please

    Hello I have managed to mackintosh my pc with following specs. It is currently running Mojave. I am facing the following two problems: 1. There is unpredictability with the system, as occasionally it may crash and I have to force restart it from the power button. 2. Sleep does not work: the...
  11. rambobambo20

    Preview/Quicklook not working in MOjave with Nvidia GT710

    Hello I have managed to mackintosh my pc with following specs. It is currently running Mojave. SPECS System Name DESKTOP-HRG0OV4 System Manufacturer Hewlett-Packard System Model HP ProDesk 400 G1 SFF System Type x64-based PC Processor Intel(R) Core(TM) i3-4130 CPU @ 3.40GHz, 3400 Mhz, 2...
  12. rambobambo20

    Intel HD4400 Mojave Problems with graphics

    Sorry, not sure what happened. At present I have managed to get machine working with clover. Although I have the following problems 1. Ethernet not working 2. Preview not working 3. Screen black following sleep.. Can you please help if possible
  13. rambobambo20

    Intel HD4400 Mojave Problems with graphics

    Guysthabks for all your help. I have managed to get the machine working, I used the clover method. However I don't have ethernet working . I have got the keys placed in other folder under clover as per the picture. I have also installed these using kextutility. Previously I had managed to get...
  14. rambobambo20

    Intel HD4400 Mojave Problems with graphics

    It must be that , my bad. I have attached the EFI folder
  15. rambobambo20

    Intel HD4400 Mojave Problems with graphics

    After changing the efi folder I can even get past the first installation screen, where you select the destination drive. After selecting the drive it appeared as if there's activity and progress but the whole thing crashed. Strangely the language at this point changed to something...
  16. rambobambo20

    Intel HD4400 Mojave Problems with graphics

    Hello I have done the above settings again. I had first used opecore usb installer without agp settings touched, but with your suggested device property config....that didn't work Now I have build a new EFI folder using opencore again. This time I have selected agp setting where I was asked to...
  17. rambobambo20

    Intel HD4400 Mojave Problems with graphics

    Does the screenshot suggest there is some mismatch between plist CPU setting and GPU as it's saying failed to map device ID 0x41e8086....is that something to do with processor
  18. rambobambo20

    Intel HD4400 Mojave Problems with graphics

    Sorry just read your message I am going to try what you have advised again and hopefully that would make some difference
Top