Recent content by xXrkidXx

  1. xXrkidXx

    Mavericks: Native CPU/IGPU Power Management

    Sorry to bump but do you have any suggestions? I also tried injecting the frequency vectors of the iMac 14,1 with pikeRalpha's script. But no change.
  2. xXrkidXx

    Mavericks: Native CPU/IGPU Power Management

    Of course, my apologies. Updated files are attached. bash-3.2# cat /tmp/AppleIntelInfo.datP AppleIntelInfo.kext v1.4 Copyright © 2012-2015 Pike R. Alpha. All rights reserved Settings: ------------------------------------ logMSRs............................: 1...
  3. xXrkidXx

    4k @ 60hz How to??

    Check the settings on your tv and look for enabling some sort of ultra had or 4K on it. My tv had this setting and I'm hoping that's been my drawback this entire time, just waiting on my club 3D and my new hdmi cable to test. Make sure you're using the display port adapter as well as a certified...
  4. xXrkidXx

    XFX RX 460 Single Slot vers. Device ID#: 0x67ef

    Also I've read in some thread (I believe it was the one first announcing that the RX 460 had native support) that the XFX cards use a modified Vbios that has problems with OS X and the "native" support. You can try using clover to load the vbios of a Gigabyte or EVGA(?) RX 460.
  5. xXrkidXx

    [GTX 1060] No Signal Halfway Through Loading MacOS 10.12.4

    I've got an adapter but I don't believe that it's 1.2 and 2.0, no matter how many replugs or switching of ports I get black.
  6. xXrkidXx

    [GTX 1060] No Signal Halfway Through Loading MacOS 10.12.4

    Same here, almost. F02 allows me to boot using the 1050ti, without igfx enabled as main output(this is progress!). I haven't checked to see if the sound issue persists (when the gtx is working, my sound doesn't play but pulling the hdmi cable allows sound to start working) but I can't achieve a...
  7. xXrkidXx

    [GTX 1060] No Signal Halfway Through Loading MacOS 10.12.4

    Care to share your system info, boot args, and the steps you followed? I've tried just about everything I can think of, I really hope it's as simple as booting verbose!
  8. xXrkidXx

    [GTX 1060] No Signal Halfway Through Loading MacOS 10.12.4

    I also have the same issue everybody here has. I've tried just about everything you could think of, reinstalled drivers with card in nv_disable, mac clock pixel patcher, manually reinstalling the files that were patched by mac clock pixel, injecting tv edid, I even created a custom ssdt to make...
  9. xXrkidXx

    Solving NVIDIA Driver Install & Loading Problems

    So just got the gigabyte model and I'm having the exact same issue with the black screen boot... Not exactly sure how to proceed from here. I believe I did the mac-clock-pixel-patch before so I'm going to see if anything got left behind from it that might cause me issues EDIT Haven't tried...
  10. xXrkidXx

    Solving NVIDIA Driver Install & Loading Problems

    I've cleaned up my config, tried various SMBIOS's, tried the blackscreen fixes, updated my bios(which fixed my power management issues, but sadly not my graphical ones), and I still haven't seemed to get this card working properly. I'm going to try returning the card and getting something...
  11. xXrkidXx

    Mavericks: Native CPU/IGPU Power Management

    Honestly, I don't know.. 3200 mhz was because OS X only recognizes my cpu as 3ghz. Removing has no positive changes, Intel Power Gadget isn't dropping below 3gh/z at all, instead of only using 4-12 watts it's now up around 25 edit correction, wattage is fluctuating a lot with use. went down...
  12. xXrkidXx

    Solving NVIDIA Driver Install & Loading Problems

    here you are. bit of a mess, i used clover config to generate a new one and then re-added all my needed edits. Edit So some weird things... with clover set to nvidiaweb false and inject intel on booting with igfx, OS X recognizes the card fully, and if I plug in (still connected to igfx) a...
  13. xXrkidXx

    Solving NVIDIA Driver Install & Loading Problems

    I'm using HDMI, also tried my display port to hdmi adapter. Don't have a vga(maybe dvi?) port on my tv.
  14. xXrkidXx

    Solving NVIDIA Driver Install & Loading Problems

    Hey slimjim, just got my pcie connector for my MSI 1050ti 4gb and I've been trying to get it working. I seem to affected by the black screen issue, about halfway though the loading bar my screen goes black and I get no signal. Using iMac 14,3 inject intel/nvidia are both false. Bios is set for...
  15. xXrkidXx

    Mavericks: Native CPU/IGPU Power Management

    Sorry, files attached. Removed Clover fixes, enabled SSDT-5 per your instruction. AppleLPC is loaded. AppleIntelInfo bash-3.2# cat /tmp/AppleIntelInfo.dat AppleIntelInfo.kext v1.4 Copyright © 2012-2015 Pike R. Alpha. All rights reserved Settings: ------------------------------------...
Top