Contribute
Register

Recent content by whosdat

  1. whosdat

    Saphire Pulse RX 570 boot-to-blackscreen

    Thanks @sos86. Sadly this did not solve the problem for me.
  2. whosdat

    Saphire Pulse RX 570 boot-to-blackscreen

    I found out that when I'm not using Whatevergreen + Lilu the monitor is completely dark. When I press the Menu-Button on my monitor the picture is stable for a few seconds. Therefore I was able to connect via screen-sharing on my MacBook. Everything looks fine here. I also tried a different...
  3. whosdat

    Saphire Pulse RX 570 boot-to-blackscreen

    Thanks for the hint @ammulder I got myself a DP to HDMI adapter. But now I got a "flickering blackscreen" (blackscreen + a few milliseconds of the mojave login-screen + repeat).
  4. whosdat

    Saphire Pulse RX 570 boot-to-blackscreen

    I will give that a try, thanks! yes, hdmi
  5. whosdat

    Saphire Pulse RX 570 boot-to-blackscreen

    Whatevergreen + Lilu did not work ... Anything else I could try?
  6. whosdat

    Saphire Pulse RX 570 boot-to-blackscreen

    Unfortunately this does not seem to fix the problem. The installer is still booting to black-screen. I'll try again with whatevergreen and lilu but I'm afraid this won't fix the problem.
  7. whosdat

    Saphire Pulse RX 570 boot-to-blackscreen

    Update: I created a Legacy installer via Unibeast, but I'm not able to use it as Boot-Drive (says: Reboot and Select proper Boot device ... ) Update2: after using the clover-installer https://www.tonymacx86.com/resources/clover-legacy-boot-mode-v2-4k-r4428.378/ clover boot seems to work.
  8. whosdat

    Saphire Pulse RX 570 boot-to-blackscreen

    I used to think that too, but I got Win10 installed via UEFI + GPT (was Legacy) after a bios update. Also I was able to install Mojave with only the iGPU. I thought MSI somehow added UEFI support to the Bios. Anyways I will try again with a Legacy installer. Thank you!
  9. whosdat

    Saphire Pulse RX 570 boot-to-blackscreen

    thanks for the hint, but I cannot find that option in my bios settings.
  10. whosdat

    Saphire Pulse RX 570 boot-to-blackscreen

    Hello guys, I just build my first Hackintosh. The installation went (more or less) smooth when I used my iGPU (it’s an Intel HD 2000) but only with basic drivers and crappy a resolution. Now I attached a Saphire Pulse RX 570 to get full graphics support. But once I added the graphics card...
Top